2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

beyaz bulut ve huzur84 ve diğer sütü yetmeyen arkadaşlar size bir öneride bulunacağım.bende ibşa arkadaşımla aynı gün 16 şubatta doğum yaptım kızımı doktor kontrolüne götürdüğümde sütümün yetmediğini söylemiştim.(Bu arada doktorumuz samsunun yeni doğan dr. prof.tur) bana metpamid adlı ilacın günde 3 kez 10 gün kullanıldığında sütü arttırdığını vede bebeğe hiçbir yan etkisi olmadığını söyledi.bende 10 gündür kullandım gerçekten sütüm arttı tabi bol su içmek şartıyla.umarım sizlerede faydası olur.
cnm metpamid mide ilacı bulantı ilacı

MÜthıŞ gaz sorunumuz var doktor rezene Çayı verdı mılupanın faydasını gÖrÖr gıbıyız Önce metsıl dıye bır gaz gıderıcı kullanıyordum Şımdı sub sımplex dıye bır Şey verdı daha etkılı hatta Çok ıyı dıyebılırım.sonra annem karnını tatlı elma yaĞıyla ovuyor derkeeen uyandı kızım sonra tekrar yazarım

geçmiş olsun symslow
benim de başıma gelmişti aynısı
hem de yüksek lisans tezimi yazarken
tüm yazdıklarım gitmişti tekrar yazmak zorunda kalmıştım
neyseki sizlere biişey olmamış
mal zor da olsa yerine geliyor

günaydınlar kızlar kızım gece cok huzursuzdu:çok üzgünüm:2 de uyurdu hep ama 2 gündür 3 te uyuyoo.galiba saatlerin alıncanı biliyodu bu -tatlicadiarzu-

cnm bende haziranda samsuna gidecem 3 ay orda kalacam çocuk doktorlarından hangisi iyiymiş bilgin varmı cnm kaç aylıga kadar yenidogan bölümü bakıyor

dilra merhaba.arkadaşım yenidoğan süre olarak hangi dönemi kapsıyor tam olarak emin değilim ama biz prof.dr. şükrü küçüködük'e götürdük kızımı.gerçekten çok tecrübeli.anında her türlü soruna çözüm getiriyor.birde ilk kızımı götürdüğüm mehmet nimet iğci var bu iki dr. çok iyidirler kendi alanlarında.

cnm bende dogdu dogalı omo baby kullanıyorum ama lekeler yinede çıkmıyor 60 derecede yıkıyorum banamısın dimiyor kaka lekeleri duruyor arkadaşıma sordum böyle böyle diye bende hiç çıkaramadım diyor bende dedimki nekadar sadık lekeler 2 suda yıkadım çıkmadı canlarım birtane battanesini attım saten kızımın doktor muayne ederken kakasını yaptı kaç kere yıkadıysam çıkmadı çok cırlıyordu attım eger biryöntem bulursanız banada söyleyin

arkadaşlar acenin bulaşık deterjanı katkılı olan yağ sökücü dedikleri deterjanını kullanıyorum.hiç bir leke kalmıyor ama bebek programında yıkıyorum ben mis gibi de çıkıyor çamaşırları bebeğimin.tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba, Hepinizin bebişleri hayırlı olsun, Sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah,
Ben haziran anne adayıyım, 31. haftadayım, dün biraz yapışkan, koyusarı- kahverengi bir akıntı geldi, ara sırada sancım oluyor ama çok değil, Acaba nişanmı diye korktum, erken doğum olabilirmi? sizin başınıza böyle bişey geldimi?
yardımcı olursanız sevinirim a.s.

Arkadaşlar merhaba, Hepinizin bebişleri hayırlı olsun, Sağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah,
Ben haziran anne adayıyım, 31. haftadayım, dün biraz yapışkan, koyusarı- kahverengi bir akıntı geldi, ara sırada sancım oluyor ama çok değil, Acaba nişanmı diye korktum, erken doğum olabilirmi? sizin başınıza böyle bişey geldimi?
yardımcı olursanız sevinirim a.s.

canim meraba ins. sende saglikla alirsin bebisini kucagina
sanirim nisanin geldi cnm seni korkutmak yada talaslandirmak istemiyorum ama bi doktora görünsen cok iyi olur
ayy ins, degildir bizi mutlaka haberdar et durumdan
dualarim seninle ins. bebisin zamaninda gelir dünyaya
sen nolur mutlaka hemen yanina birini al ve doktora git cnm
telaslanmak korkmak stresse girmek yok
cok öptük sizi

canim meraba ins. sende saglikla alirsin bebisini kucagina
sanirim nisanin geldi cnm seni korkutmak yada talaslandirmak istemiyorum ama bi doktora görünsen cok iyi olur
ayy ins, degildir bizi mutlaka haberdar et durumdan
dualarim seninle ins. bebisin zamaninda gelir dünyaya
sen nolur mutlaka hemen yanina birini al ve doktora git cnm
telaslanmak korkmak stresse girmek yok
cok öptük sizi

canım çok sağol , acile gitçem birazdan
inşallah nişan değildir, daha çok küçük bebeğim :(
haber veririm canım, bizde sizi öptük oğlumla

3 bez ustuste kullanıcaz bır ay boyunca sonra kontrol edılıcek tekrar ama pazartesı bıde devlettekı doktora goturucem ıcım rahat olsun cunku tanılar farklı her ıkı hastanenın 3 cu hastaneyı deneyelım ama rahatım tabıı persembeye gore en azından cok onemlı bır sorun dııl bezle duzelıcek bısı cok sukur
Çiğdem canım geçmiş olsun çok şükür umarım sıkıntıların azalmıştır rahatlamışsındır biraaz bizde önmüzdeki hafta gidicez inşallah iyi çıkar bizimde usgler .Offff bitmiyor dertler allah dermansızını vermesin

şükür kavuşturana 1 aydır ayrıydım sizlerden umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.evimin 100 m ötesine yıldırım düştü evdeki elektonik eşyalar yandı bilgisayar da gitti yaptıralım derken 1 ay geçti ekonomik sebeplerden ötürü neyse.ben yazıları takip edemiyorum şu anda kızım uyudu ama her an uynanbilir.bazı sorularım olacak bazı deneyimlerimide sizlerle paylaşayım istedim
Hoşgeldin tekrar sana da geçmiş olsun ne demişler cana geleceğine mala gelsin
ya sözde o teknoloji bu teknoloji demeye bayılıyorlar ama yine dededen kalma yöntem önce elde çitile ardından makinaya yani :PP
gece gece sinir oldum bak şimdi yine :P
hayır bir de nasıl sarıysa sanki boya katılmış gibi sinir ediyo adamı yayıldıkça yayılıyo
gerçi ben pijamalarımı normal deterjanla yıkayınca çıkmıştı
yoksa önce bizim çamaşırlarla bir kez yıkayıp sonra da bebek deterjanıyla tekrar mı yıkasak
valla prof olacaz bu kadar düşünceyle
Ay Sibel valla haklısın özellikle bebkler için üretilmiş bunlar dondurma lekesini falan çıkarır diye etiketine yazmışlar ayol çocuk deterjani diye sat o zaman Ben AMWAY leke çıkarıcıya basıyorum suya en azından o da çok kimyasal değil ya gıcık tam ütülerken görüyorum birde offff poffff
canım çok sağol , acile gitçem birazdan
inşallah nişan değildir, daha çok küçük bebeğim :(
haber veririm canım, bizde sizi öptük oğlumla

Canım geçmiş olsun inşallah erken doğum değildir allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

şekerkızcandy döndü mü acaba ya
inşallah önemli birşey değildir
ay bir an o günlere döndüm de
allah bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun

sen de mi özlemcim
ütü yaparken görmek çok sinir bozucu valla
biz bugün huggies bez aldık 3 numarasını deneyelim diye
pişik falan yapmazsa daha iyi oturuyor sanki
en azından lastikli kısmı belinde ilk kaka testini başarıyla geçti
bakalım bir kaç gün deneyeceğim

size haber vereyim buradan
keşke ara beden şansı olsa
düşünsenize şu an 6 kg ve aynı bezi 9 kg olana kadar kullanacak
doğal olarak abartı boyutlarda büyük oluyor

ssalsan doktoru bende sevmedım uyuz bısı doktor tıpı yok bıkere adamda bende yarın sabah devletten randevu aldım bıde oraya gıdıcem ıkısıde bırbırınden farklı konusuyo aklım kaldı artık hangısı doğru dıye bakalım hayırlısı prımadan bahsetmıssın evet bende kullanıyorum ve degıstırıcem cunku yanlardan ve belden cıkarıyo en ıyısı dıye alıyoruz ama annamadım bende hugııes denıcem elımdekı bez bıtınce camasır olayına gelınce benım kzın vucudunda ısıslık gıbı bısıler oluo acaba deterjandanmı dıyorum ben bebek deterjanı hıc almadım bastan berı bızım deterjanla yıkıyorum leke sorunum yok ama acaba cıldı hassasta ondanmı ısılık oluo dıye dusunmeye basladım ama bebek detj.larıda lekelerı cıkarmıo yazmısınız yenı aldığın omo yaradımı ıse bende alıcam yarın

valla çiğdemcim omoyu denemedim henüz dalin vardı 1-2 makinelik daha

belin yanlarından çişi çıkıyorsa artık küçük gelmeye başlamıştır bir büyük boyu dene bence
2 boy değiştirdiğimden onu öğrendim artık :P

belki isilik deterjandan oluyor olabilir
omo alacaksan bimden bak bugün migrosta 1,5 kgmı 14 falandı
bimlerde 3 kglık o civarda

hastaneden dönünce haber verirsin canım

ssalan ya bu bilek ağrısı bendede hat safada acaba napma lazım snnki geçtimi bide bebişlerin göbeleri dışarı çıkan varmı bizimki kolikten baya bi kendini sıkmasından dışarı fırladı fıtık olmaz işlalah

Back
X