Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebişlerdeki gaz için doktorumuz ilaçlar falan hikaye dedi poposunu su ve pamuklla silin ve silerken poposuna biraz bastırın gazı çıkar dedi. ben nurse harvey kullanıyordum bıraktık dediğini yapıyoruz ve gerçekten işe yaradı
özlemcim sağol bunada baktım kafasının geldiği yerdeki ped beni biraz düşündürdü rahatmıki bebek rahatsız olmuyor dimi ben butarz bişey istiyorum toplu taşıma araçlarına binerken daha iyi olur diye düşündüm hem hafif olur
Canım yok ablam önce bu modeli Chicco Lite Way Baston Bebek Arabası 2008 Model aslı onda sorun yaşadık daha ilk kullanımda kafa desteği olmadığından Doruk yana kayıp kafasını sürekli yandaki demirlere çarpıyordu kıpkırmızı olmuştu başı sonra değiştirdik arabayı bundan çok memnun toplu taşıma olarak sadece metroya biniyor otobüste falan bilmiyorum fırsat bulabilirsen mağazaya gidip katlanmasına falan bak bakalım hangisi işini görecek
arkadaşlar banada ögretirmisiniz bende kızımın fotorafını koymak istiyorum nasıl yapıyorsunuz önceden de yazmıştım
kızlar ben hala su ve pamuk kullanıyorum alt temizliği için ama nekadar süre daha dayanabilirim bilmyorum :)) özellikle gece çok zor oluyor ıslak mendile geçersemde pişik olur diye koukuyorum siz geçtinizmi ıslak mendile
kızlar benim oğlumun saçları dökülüyor heömde çok
sizin bebeklerdede varmı saç dökülmesi
normalmi yani
sen koymuşsun ya öyle istiyorumCanım tam olarak nereye koymak istiyorsun isminin yazdığı yeremi mesajlarının altına mı yoksa yoksa bebeklerimizin giysileriyle koyduğumuz yeremi
Yaptırdım canım ben saçlarımı boyatıp kestirmiştim 10 gün falan oluyor.Sana da geçmiş olsun canım allah şifa versin dedenesaolun kizlar uyudum biraz havada güzel burda bebisi alip kendimi kuaföre aticam agda yaptiricam ....sac boyamak istedim ama sütten bebege gidiyormus kimyasallar oyüzden vazgectim
kafa dagitmis olurum belki biraz para harcarsam
özlemcim sende uyu cani bol bol inan cok iyi geliyor ben 4 saat uyudum süper geldi
eger müsayitsen sende bi kuaföre git hayatim saclarini kestir uclarindan yada baska bisey yaptir kuaför havasida budurumlara karsi birebir , tatamen iyilestirmesede bizi birazcigina kendimize gelmemizi sagliyor
iyike varsiniz kizlar hepinizi cok seviyorum :1hug:
Sevgicim ben şlk günler unibaby kullanıyordum şimdi ıslak mendil kullanıyorum ama sıcak suyla yıkıyorum güzelce mendili çok kolay pretik oluyor pamukla fakan uğraşılmaz vallakızlar ben hala su ve pamuk kullanıyorum alt temizliği için ama nekadar süre daha dayanabilirim bilmyorum :)) özellikle gece çok zor oluyor ıslak mendile geçersemde pişik olur diye koukuyorum siz geçtinizmi ıslak mendile
bende beceremedım bı turlu dogum ayını ve resmını koymayı samsunlu musun
sen koymuşsun ya öyle istiyorum