2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar buarada benim sayfalarim acik kalmis biz ciktik geldik bile hava cok gpzeldi ama esiyordu gene bebek arabasinin üstünü aciyim dedim sonra ebem acma demisti kapattim gene ..... ama cok güzel disarsi nazar degmesin yaz gelsin artik :))

canancım emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor benim bildiğim kadarıyla,süte geçiyormuş.bana doktorum öyle söylemişti.ben spiral taktıracağım fırsat bulunca,sende bi konuş doktorunla önce

bizde geçen pazar çıktık ilk defa dışarı akşam çıktık bebek görmeye gittik 15 günlüktü gözlerini hiç açmadı uyanmadı bile kucaktan kucağa geziyor ama banamısın demedi bizimkini görünce bunun 40 çıkmış onun için gözler fıldır fıldır diyorlar ama benim kız doğduğundan beri öyle tickerdeki resim doğduğu gün çekilmişti söylemedim tabi orda nolur nolmaz usluda olsa yaramaz hiç durmuyo deyin kızlar

kızlar selam bebşim bugün kakasını yaptı teyzeleri kendi kendine umarım yapmayada devam eder

canım benim hadi gözünüz aydın,umarım devamıda gelir.

Ayy kızlar halimize bakın ya kakalarını yaptılar,geğirdiler,pırtladılar diye nasıl seviniyoruz.anne olmadan önce kimin aklına gelirki birinin kakasına sevineceğimiz dimi:)):asigim:

canancım emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor benim bildiğim kadarıyla,süte geçiyormuş.bana doktorum öyle söylemişti.ben spiral taktıracağım fırsat bulunca,sende bi konuş doktorunla önce

hülyacim tuandayken almistim ama sanirim o hap türkiyede yok cerazette adi emzirenler icin ideal..40 im ciktiginda bana doktorum yazmisti cnm
simdi sali kontrolüm var kadin doktorunda konusup ona göre alicam gene ayni haptan
kullanma kagidini okumustum zamaninda ordada emzirenler icin yaziyordu

özlemicm ben ebeme sormustum sac boyatma konusunu
sütten bebege gidiyor demistim sonra sede boyatinca kafam karisti belki ebem abartmistir dedim disari cikmadan kadin doktorumu aradim onlarda boyatmayin sütten bebege gidiyor kimyasallar dedi benneyaptımki

canım benim hadi gözünüz aydın,umarım devamıda gelir.

Ayy kızlar halimize bakın ya kakalarını yaptılar,geğirdiler,pırtladılar diye nasıl seviniyoruz.anne olmadan önce kimin aklına gelirki birinin kakasına sevineceğimiz dimi:)):asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet aynen bende bugün aynısını söyledim heyacanla eşimi aradım sonradanda kendi kenime güldüm annelik bu olsa gerek:asigim:

saol hayatim tamamen tesadüf oldu kaydirigubbakcemile4 hihoyyyt hihoyyyt

hülyacim cok merak ettik cnm seni iyi oldugunuza sevindim
bizde seni cok özledik cnm
kizlarrr cok uzak kalmayin walla özlüyorum

biz internette baska bi firmaya gectik ama sorun cikti sabah adamlar geldi taaaaaa en alt kattan yukari kablo uzattilar bütün evim toz icinde kaldi baya bi sildim süpürdüm ama hayla tozlu kizlar evim ...
bide kocisin arkadasi geldi esimde son anda söyledi toza alerjisi varmis cocugun gözünün icine bakiyorum aman hapsurmasin yada alerji etkisini göstermesin diye :roflol: :roflol:

haaaaaaa ayy cocuk geldiginden beri odamdan cikamiyorum cünkü gecen gün ben tam bebegi emzirirken kapi caldi emzirir cekilde saclar üstüm berbat rezil sekilde kapiya gittim esimle oglumun sesi geldigi icinde kapiyi pat diye acinca aboooooo bide ne göriyim esimin arkadasida ( yani suan icerde oturan vatandas ) gelmis :utangac:

esime sorup durdum bisey göründümü senin sucu niye kapiyi acmadan sölemiyon yaninda oldunu dedim
bisey görünmediki dedi fisfisfis
hiiiiii ben kapiyi acinca sen benim yüzüme baktinda ondan görmedin sen bisey neyse senin sucun nasolsa bende olan herkadinda var diyip konuyu kapattim şakkıdı :roflol:

bidahaki sefere arkadasiyla gelcegi zaman haber verir artik :1closedeyes:

simdi sacimi falan yikiyip kendimi oglusla disari aticam kizlar hava mükemmel burda delikafadulden
cnm geçmiş olsun birde bugün diin için dr a gidecektin gittinmi

hülyacim tuandayken almistim ama sanirim o hap türkiyede yok cerazette adi emzirenler icin ideal..40 im ciktiginda bana doktorum yazmisti cnm
simdi sali kontrolüm var kadin doktorunda konusup ona göre alicam gene ayni haptan
kullanma kagidini okumustum zamaninda ordada emzirenler icin yaziyordu

aa çok güzel o zaman ya,burda niye yokki:uhm: ben bi sorayım bakayım bu ilacı belkide vardırda biz bilmiyoruzdur

dilracim sorma ya walla 4. defadir erteletiyorum randevuyu
düsündügünüzden ödlek cikti arkadasini süprizzzzz
bide adamlar bugün kablolari uzatmak icin duvarlarimi delik desik edince gitmeyi erteledim ....herseyde bi hayir varmis gitseydim evim simdi berbar olucakti en azindan evde kalip evi temizledim sonrada disari ciktim
simdi kalkicam bebisi doyurayim camasirlarim var daha bide boya yapicaz esimle yarim yamalak duruyor duvar

merhaba arkadaşlar,
oğlumla yarışmaya katıldık resmimize puan verirmisniz
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
özlem mara oğlum arda kerem mara
üyelik istiyor ama adsoyad tel mail yeterli
teşekürler

Kızlar aynı yarışmada ben de varım eğer Özleme oy vermek için üye olduysanız bana da verirseniz sevinirim ERGENEKON diye aratınca çıkıyor.
Şimdiden çok teşekkürler

Kızlarr bu Seda Sayan ın tanıtımını yaptığı Elma krom u emziren anneler kullanabilir mi acaba bilen var mı???

dilra bitanem tickeri cok güzel olmus
seninmi hayatim seninse eger yanlis yere koymussun :((
söyle seninse yardimci olalim cnm nereye koncagini :1hug:

hülyacim sor bakalim cnm ins. vardir türkiyede ben bir yil kullandim memnun kaldim
yanliz onu kullandigim icin bir yil adetim gelmedi

uykudan uyandim sizede bi bakiyim dedim bebisim uykusunda biseyler söylüyor uyancak ama uyanmaya gücü yetmiyor okadar yorgun :asigim:
ahaaa basladi ingalar araniyor
öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii oglusumla

günaydın karılar :jeyyar:kimse kalkmamıs gene Çok üzgünüm çoook bende normalde kahvaltımı en erken 1 de yapardım bu gün kurt gibi acıkmısım valla yiyorum şuan cokacimcoook işin kötüsü gece yatarkende yemiştim bişeyler.kötükedihüso bu gidişle veremicem bu kiloları ben lülülülülülü

Anacım bi tek sen deilsin bu sıpa varyaaa beni kaldırdı erkenden şimdi uyuttum uyuyamıomda yedim kahvaltımı çoktannnnn gene acıktım bile:))))))

günaydinnnnnnnnn bizde erkenciyiz bugün normalde 8 de kalkardim bugün 6 da uyandim mirmirmirmir
bebis benim uykumu kacirdi kendi uyumaya devam etti :roflol:
burda hava süper yaaaaa kizlar 8 derece günesli kendimi disari atasim geliyor ama banka karti olmadanda cikamiyorum cikincada para harciyorum
hastalik gibi oldu yaaa iki günde 200€ dan fazla harcamism ay basindayiz daha bide aldigim hep ufak defek seyler elle tutulur bisey yok yani
sizde böylemisiniz napicam ben yaaa hastalik oldu para harcamadan edemiyorum delikafadulden

Back
X