2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bebeğimi dışarı çıkarmak istiyorum acaba erken mi üşütür mü

hayatim üsütmez bisey olmaz iyi giydirdikten sonra ama cokda sicak giydirme annesi onu ozaman hastalanir asil
benim oglum 1 aylik oldu biz her 2. 3. gün cikiyoruz disariya

merhaba canım güzel haberlerinize sevindim, benim kızım 4 kiloyken ben başladım 3 numaraya büyük gelmiyor aslında senin öylene gelmiştir ilk bağladığımda bende öle hissettim ama bu bezde çok rahat etti yani 4.9kg lık olanda bence değiştirme bağla onu çocuğun daha rahat edicektir ben 2 numara yı 4 kiloya gelince bıraktım , senin bileceğin iş tabiki ama belirteyim dedim :)
bebişinde kokluyorumj en kokulusunddan

sağol canım evet haklısın aslına hem büyük bez kullanmak daha iyiymiş kalça çıkklığı için kullanıcam oyüzden

ohhh sevgicim cok sükür bak ne güzel kilo almis bebisin massallahhh kaydirigubbakcemile2
benim bebegimde birden cani yanmis gibi agliyor cok farkli bi aglama ne gazi olunca nnede acikinca böyle agliyor
cok üzülüyorum o öyle agladigi zaman :çok üzgünüm:

teyzeleri bebisi saat 11 e dogru emzirdim 12 gibi ciktim gittim aglarimi yaptirdim saat 2 gibi geldim eve benim geldigimi duymus gibi 10 dk sonrada bebis uyandi ohhhh rahatladim walla ya agda yaptirinca insan kendini nekadar iyi hissediyor
agdadan hemen sonra gittim kocisle kendime kiyafet aldim bir kot pantalonum bide kumas pantollarim oluyor ama göbek olunca yanlardanda cikiyor giyemiyorum simdi tunika ve lastikli tayt aldim bu yazi böyle atlaticam artik
bu son baska alisveris yapmicam artik ay sonuna kadar

Selam kızlar Sevgicim çok sevindim bebeğinin kilo almasına mama işine son yani :))
Alışveriş delisi olarak bende varım bu takımı geçen gün internetten aldım malum giii gidi.... sitesinden bayıldım yaaa ama biraz büyük sonbaharda giyecek kızım
picture.php

Dün bütün gün pc yi açmadım desem yeridir okudum çıktım yazmadım yazdığım zaman işim bitmiyor çenem düşüyor takılıp kalıyorum burda bütün gün ütü yaptım desem yeridir bugünde erken kalkmama rağmen ancak şimdi oturabildim eşim ilgilendi Derin'le bende kalan işlerimi bitirdim birazdan da kalkıp yemek yapıcam yoksa ev ev olmaktan çıkıyor valla offff

Selam kızlar Sevgicim çok sevindim bebeğinin kilo almasına mama işine son yani :))
Alışveriş delisi olarak bende varım bu takımı geçen gün internetten aldım malum giii gidi.... sitesinden bayıldım yaaa ama biraz büyük sonbaharda giyecek kızım
picture.php

çok güzelmiş takımınız, güle güle iyi günlerde giyinsin prensesin

ohhh sevgicim cok sükür bak ne güzel kilo almis bebisin massallahhh kaydirigubbakcemile2
benim bebegimde birden cani yanmis gibi agliyor cok farkli bi aglama ne gazi olunca nnede acikinca böyle agliyor
cok üzülüyorum o öyle agladigi zaman :çok üzgünüm:

teyzeleri bebisi saat 11 e dogru emzirdim 12 gibi ciktim gittim aglarimi yaptirdim saat 2 gibi geldim eve benim geldigimi duymus gibi 10 dk sonrada bebis uyandi ohhhh rahatladim walla ya agda yaptirinca insan kendini nekadar iyi hissediyor
agdadan hemen sonra gittim kocisle kendime kiyafet aldim bir kot pantalonum bide kumas pantollarim oluyor ama göbek olunca yanlardanda cikiyor giyemiyorum simdi tunika ve lastikli tayt aldim bu yazi böyle atlaticam artik
bu son baska alisveris yapmicam artik ay sonuna kadar

sıhatler olsun canım, kıyafetlerinide iyi günlerde kullan

özlem butakım çok güzel özellikle bulüz çok hoşuma gitti güze güle giysin derin prenses

Kızlar aranızda gögüs pompası kullanan varmı? kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz

kızım çok huzursuz sürekli ağladı bugün :çok üzgünüm:gaz damlasını damlatmadım kanser yapıyomuş korktum ama nolucak böyle neden kanser yapmayan bebekler için zararsız bir damla üretilmiyor yada şimdiye kadar bu insanların aklı nerdeydi birsürü bebek kullandı bu damlaları:kızgın:napıyosunuz kızlar gaz sancıları için yaa çok üzülüüyorum :çok üzgünüm:

selam kızlar
bugün evde temizlik vardı ölüyorum yorgunluktan
hayır ben gözle görünür bişey de yapmadım sadece yemekleri yapıp bebişle ilgilendim ama o odadan bu odaya gezerken ölmüşüm yorgunluktan
gerçi çınarımız sağolsun dün gündüz 3 te uyanıp gece 2ye kadar sadece 3 kez 5dak uyuyunca ve sebebi gaz sıkıntısı olunca geceden yorgundum

dün akşamüstü yürüyüşe çıkıp dışarda yemek yiyelim dedik eşimle belki açık havada yorulur da uyur diye
araba içinde araba giderken uyuyan bebiş kontak kapandığı anda gözlerini açıyor :P
sahilde bir yere gitmiştik önce yemek yiyelim dedik deniz kenarında oturuyorduk bizimki arabanın verdiği sersemlikle uyukluyordu
siparişi verdik siparişler masaya gelir gelmez bizimki uyandı meme manyaklığı tuttu
örtümü örtüp altından emzirmeye başladım bu arada rüzgar çıkmaya başladı üşürmü acaba falan deyip battaniyesine sardık biraz eşim aldı -en nihayetinde yemek yemekten aklına gelip- ben atıştırmaya başladım sonra garson geldi benim de 1 ay sonra bebeğim olacak alabilir miyim diye
verdik o oyaladı biz jet hızıyla yemeğimizi bitirmeye çalıştık bu arada rüzgar da iyice hızlandı
ha bu arada kucağımızda ağlayıp duran çınar bey adamın kucağına gider gitmez sustu :S

apar topar eve geldik üşütmeyelim diye
tulumunu bir çıkardım meğer bizim beyimiz kaka performansı yapmış sırtından çıkmış kakası
huggies de fayda etmedi oğluşa
kurtuluş yok biz bu kakaları temizlemeye mahkumuz sanırım

beyazbulut canım gaz damlasının kanser yapma ihtimali var çünkü bağırsak tembelliğine sebep oluyor
izmirde gittiğimiz dr vermeyin kendi başa çıkmayı öğrenmeli demişti
yani çok sıkıntısı olduğu zamanlarda vermek o kadar da tehlikeli değil
sürekli kullanıldığında vücut damla olmadan bağırsakları çalıştırmaya alışmadığından riskli
ben çok sıkıldığında haftada ya da 2 haftada bir son çare olarak veriyorum ve gerekirse yine veririm

bebişlerinize Allahtan saglıklı ömürler dilerim , sizin ayda bir topik açtım katılımlarınızı rica ediyorum....bende inş temmuzda dourucam ancak Eskişehir özel sakarya ve anadolu hastanesi arasında kaldım.

Buralarda dogum yapan arkadaşlardan tavsiye ve fikirler bekliyorum.

Hastane şartları ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler..

dilekçim biz 2 aylıkken dalamandan istanbula ve istanbuldan dalamana uçakla gittik.
ay uçtuk diyemedim cem yılmazın dalga geçtiği aklıma geldi :PP

uçak kalkarken ve inerken emzirmen gerekiyor sadece 2-3 çocuk druna sormuştuk
sakıncası olmadığını söylediler

kızım çok huzursuz sürekli ağladı bugün :çok üzgünüm:gaz damlasını damlatmadım kanser yapıyomuş korktum ama nolucak böyle neden kanser yapmayan bebekler için zararsız bir damla üretilmiyor yada şimdiye kadar bu insanların aklı nerdeydi birsürü bebek kullandı bu damlaları:kızgın:napıyosunuz kızlar gaz sancıları için yaa çok üzülüüyorum :çok üzgünüm:

Sevgicim ben de o söylentiler başladıktan sonra damla vermiyorum bile bile de veremem masum yavruma Bebişcimkayra yazmıştı Benefiber die bağırsak hareketlerini düzenleyici içecek kendi içmiş bebeğe ii gelmiş ben de aldırdım bakalım inş. iii gelir ew gaz damlaları ve şuruplarla doldu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Sevgicim ben de o söylentiler başladıktan sonra damla vermiyorum bile bile de veremem masum yavruma Bebişcimkayra yazmıştı Benefiber die bağırsak hareketlerini düzenleyici içecek kendi içmiş bebeğe ii gelmiş ben de aldırdım bakalım inş. iii gelir ew gaz damlaları ve şuruplarla doldu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
cnm eşimde dün zingo almış bitkisel diye

onunda zarı varmıymış

Back
X