selam kızlar
bugün evde temizlik vardı ölüyorum yorgunluktan
hayır ben gözle görünür bişey de yapmadım sadece yemekleri yapıp bebişle ilgilendim ama o odadan bu odaya gezerken ölmüşüm yorgunluktan
gerçi çınarımız sağolsun dün gündüz 3 te uyanıp gece 2ye kadar sadece 3 kez 5dak uyuyunca ve sebebi gaz sıkıntısı olunca geceden yorgundum
dün akşamüstü yürüyüşe çıkıp dışarda yemek yiyelim dedik eşimle belki açık havada yorulur da uyur diye
araba içinde araba giderken uyuyan bebiş kontak kapandığı anda gözlerini açıyor

sahilde bir yere gitmiştik önce yemek yiyelim dedik deniz kenarında oturuyorduk bizimki arabanın verdiği sersemlikle uyukluyordu
siparişi verdik siparişler masaya gelir gelmez bizimki uyandı meme manyaklığı tuttu
örtümü örtüp altından emzirmeye başladım bu arada rüzgar çıkmaya başladı üşürmü acaba falan deyip battaniyesine sardık biraz eşim aldı -en nihayetinde yemek yemekten aklına gelip- ben atıştırmaya başladım sonra garson geldi benim de 1 ay sonra bebeğim olacak alabilir miyim diye
verdik o oyaladı biz jet hızıyla yemeğimizi bitirmeye çalıştık bu arada rüzgar da iyice hızlandı
ha bu arada kucağımızda ağlayıp duran çınar bey adamın kucağına gider gitmez sustu :S
apar topar eve geldik üşütmeyelim diye
tulumunu bir çıkardım meğer bizim beyimiz kaka performansı yapmış sırtından çıkmış kakası
huggies de fayda etmedi oğluşa
kurtuluş yok biz bu kakaları temizlemeye mahkumuz sanırım