2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar canım çok sıkkın az önce dr dan geldik oğlum gece çok ağlamıştı, kaka tahlili yapıldı amip çıktı, hastanede tahlil için kaka yapması için fitil koydular o kadar ağladıki hala kendime gelemedim

Kızlar canım çok sıkkın az önce dr dan geldik oğlum gece çok ağlamıştı, kaka tahlili yapıldı amip çıktı, hastanede tahlil için kaka yapması için fitil koydular o kadar ağladıki hala kendime gelemedim

canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatır.peki amip görüldüğü zaman tehlikeleri neler olabiliyormuş,veya normalde ne gibi şikayetler yaratırmış canım doktor bişey söyledimi?

Canım amip bağırsaklardaki bi çeşit mikropmuş özellikle su ile geçiyormuş ve banyo yaptırıken kirli suya bebeği değdirmeyin elinizde tutun biberonları emziği yani bebeğin kullanacağı herşeyi kaynatın dedi ilaç yazdı, cuma tekrar gidicek kaka tahlili için sanırım biz çok erken farketik ilerlediği zaman ishal hatta daha da sonra tedavi edilmezse Allah korusun dizanteriye kadar ilerleyebiliyorumuş, arkadaşlar size tavsiyem en küçük bişey bile olsa bebeklerimizi dr a götürmeyi ihmal etmeyelim, benim bebeğim normalde gazlı bi bebek eğer yine gaz deyip gitmeeydik daha ağır sonuçları olabilirdi

neyseki erken farketmişiniz canım,inşallah çabuk geçer.

kızlar ya bizimkinin kakası 1 -2 haftadır kokmaya başladı sadece anne sütü alıyor.koku dediğim yani hani böyle ortalığı sararn bi koku değil, normal bebek kakası kokusu.bana normal geldi ama şimdi nilocan söyleyince aklıma takıldı anne sütü alan bebeğin kakası kokarmı? sizinkiler nasıl ?

neyseki erken farketmişiniz canım,inşallah çabuk geçer.

kızlar ya bizimkinin kakası 1 -2 haftadır kokmaya başladı sadece anne sütü alıyor.koku dediğim yani hani böyle ortalığı sararn bi koku değil, normal bebek kakası kokusu.bana normal geldi ama şimdi nilocan söyleyince aklıma takıldı anne sütü alan bebeğin kakası kokarmı? sizinkiler nasıl ?

benimkide sadece anne sütü alıyor ama kakası kokuyor canım bikaç gündür yapmamıştı gazı çıkıyor o bile kokuyor kaka yaptı sandım kaçsefer bugün kendiliğinden yaptı çok şükür çok yaptı ve baya kokuyordu :bbo:

benim oğlanında kakası kokuyor kızlar...gerçi benim oğlan 150 cc mama da içiyor günde...valla bende şimdi endişelendim..dün gece benim oğlan ilk defa sabaha kadar ağladı...bir halsizliği de var sanki...kusması da arttı...şu amip meselesini bir inceleyeyim netten...olmazsa bende doktora götüreceğim...biberon kullandığımız için endişeliyim...

nilocan canım geçmiş olsun
vidi bende fark ediyorum yaptığını kokusundan saf bi koku öyle kötü kokmuyo bir haftadır duymaya başladım büyüdkçe kokucak galiba

canım bende emzik kullanyorum ısıtıcıda suyu kaynatıp üzerine döküyorum kaynatmak zor oluyo bazen ağlıyo yıkamayı bile yetiştiremiyorum biraz emme deliside bi kaç emzik bulundurmam lazım ama ihmal ediyorum

benimde yedek almam lazım bulunsun kaybolur filan kurtarıcım o benim :):ecrin_bebek: 5 dkikadır kaynıyo 10 dakka kaynatsam yeter heralde:uhm:

kızlar emziğin rengi bi tuhaf oldu ya matlaştı sanki kauçuk olduğu içinmi acaba bide içine su girmiş

kızlar ben artık ıslak mendile geçtim ben can bebe almıştım eşimde geçen gün uniwipes diye bir marka almış obiraz daha ıslak sanki kremli gibi daha yoğun kullanıyorum pişik filan olmadı ama aklıma takıldı acaba zararı olurmu can bebe öyle değil sizin kullandıklarınız nasıl hangi marka kullanıyorsunuz

canım ben hala pamuklu su kullanıyorum dışarı çıktığımda uni yeni doğanını kullanıyorum bide chıcconun var onu ama hiç temizleyemiyorum sanki pamukla daha rahat temizleniyo bi su yapıp pamuk taşımayı düşünüyorum dışardada,

Arkadaşlar benim oğlumun kakasıda kokuyordu bi de biraz sıvı gibiydi ama çok değil, bende 100 cc mama veriyorum, aklınızı karıştırmak istemiyorum ama en ufak bi terddütünüz varsa bi götürün dr a bence, biz tamaman gaz sancısı sanıyorduk sadece içimiz rahatlasın diye yaptırdık kaka tahlilini sonuç amip çıktı işte, ilacını içirdim 12 de uyudu yavrum bi uyanadı emzirdim şimdi yine uyuyor inşallah ilaç iyi gelmiştir

canım ben hala pamuklu su kullanıyorum dışarı çıktığımda uni yeni doğanını kullanıyorum bide chıcconun var onu ama hiç temizleyemiyorum sanki pamukla daha rahat temizleniyo bi su yapıp pamuk taşımayı düşünüyorum dışardada,

bende 40 çıkana kadar pamuk su kullandım ama zor oluyo suyu ısıt filan gece özellikle artık ıslak mendil kullanıyorum cihicconun bendede vardı bitti burda marketlerde hiç görmedim cihicconunkini olsa ondan alırdım o çok güzel

bende pamukla siliyorum pişik vardı 5.gününde oldu uzun zaman gecmedi pamukla sile sile biraz iileştirdim sonra üşenip ıslak mendil kullandım huggiesin mahvetti yine çocuğumun poposunu gördükçe içim sızlıyor yine döndüm pamuğa iyileşiyor yavaş yavaş ne zamana kadar pamukla silicem zor oluyor :(

kızlar ben doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum..hiç sorun yaşamadım..ilk doğduğunda uni nin sadece su ve pamuk olan mendilini almıştım..huggies kullandım..bübchen kullandım..bebedor kullandım...baby star beziyle birlikte kampanya yapmış onu kullanıcam...pişik sorunum olmadı..zaten pişiğin mendille pek ilgisi yok kızlar...kaka ya da çiş ne kadar çok deriye temas ederse asit deriyi pişiriyor tabi...bir de altını açınca hemen kapatmayın...kalsın 1-2 dakika havalansın...pudra kullanmıyorlar artık ama bence pişiğin en iyi ilacı pudra..hemen kurutuyor çünkü..ben önlem olarak eve aldım bir kutu...

bu arada kızlar ben oğluşa perşembeye bir profesöre randevu aldım..hem şu amip mapip bakılsın..hem kalça sorununa hem de kansızlığına iyice bir bakılsın...içim rahat etsin...

beyazbulutcum 10 dakika kaynatma çok fazla...biberon ve emzikleri ateşte kaynatmayın diyorlar...üzerine kaynamış su döküyorum ben 3-4 dakikada çıkarıyorum hemen...zaten biberonların kullanma talimatında da öyle yazıyor...gerçi arçeliğin bebeğim sterilazatörünü aldım e-bebek ten...o da çok işime yarıyor..üstelik 20 tl kızlar..aklınızda bulunsun...bir de eğer tek emzik kullanıyorsanız mutlaka ayda bir değiştirin...

kızlar ya benim oğlum 36 günlük 15 günlükken falan yüzünde sivilceler çıkmıştı özel hastaneye çocuk doktoruna götürdüm geçer dedi ilaçta vermedi
sağlık ocağına götürdüm oda öyle dedi ama geçmedi
hatta boynunda kulağının içinde arkasında bile var
hatta kulağındakiler ve boynundakiler kıyafetine sarı renkte bulaşıyor
yara gibi sanki gördükçe hem sinir oluyprum hemde içim sızlıyor
sizlerde varmı böyle şeyler
ve ben hergün ellerini ve boynunu ıslak mendille siliyorum
kulağının arkasına da bugün dayanamayıp zinco pişik kreminden sürdüm
gün aşırı yıkadığım halde böle oldu
sinirlerim bozuluyor ya

Back
X