Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiğdemcim canım bebekler bizim gerginliğimizi hissediyor ben nezaman sinirli morelim bozuk olsa kızımda ogün huysuz oluyor kaynana sinirlenip sinirini ondan çıkarma canım biraz çık dışarı dolaş değişiklik olsun sana hem sana hem bebeğine yazık canım niye başkası için kendini üzüyorsun:teselli:
günaydın kızlar nerdesiniz yahu sizin bebişler erken kalkmıyor galibakafamçokkarıştı
bizimki sabah 7 dedeimi ayakta valla yeni yeni dalmaya çalışıyo bugün hava çok güzel canım dışarı çıkmak istiyo ama bebekle zor oluyo
çiğdemcim kafana takma bence biraz dışarı çıkmaya çalış inan bende evde bunaldığımda bi dışarı çıkıp gezmek iyi geliyo evde insan kurdukça kuruyo kafasında olmadık şeylere canımızı sıkıyoruz sakın didedende hırsını çıkarma arada bana da geliyo ama üzülüyorum sonra
Kızlar ya kızım parmaĞını emİyor babası da emmİŞ kÜÇÜkken fırsatını bulduĞu zaman elİnİ aĞzına gÖtÜrÜyor Çok tatlı oluyor cokcok emİŞİ hoŞuma da gİdİyor ama bİr Şeye baĞımlı olması fİkrİ hoŞuma gİtmİyor sİzce bundan nasıl vazgeÇİrebİlİrİm ya da bırakayım emsİn mİ dÜn doktora soracaktım unutmuŞum
kızlar bi kaç ay sonra işe başlıycam
göğüs pompası almam lazım
kullanan varsa hangi markayı önerirsiniz?:uhm:
Kızlar herkese merhaba
Bugün doktora gittim 8 haftam doldu 20 günlük rapor verdi. ama Heyet raporu vermiyor çok üzüldüm 1 ay açığım kalıyor oğluşumu kime bırakcam başıma ağrılar girdi. Çok üzüldüm.
Bu arad sibelin anlattığı aşı varya rotavirüs aşısı bizde yarın yaptıracağız. Yaptıran varmı fiatı yeni zam geldiğinden 142 ama eski fiyatından 130 a veriyor bize eczane. Aklınızda bulunsun yani.
ya kızlar sizin bebişler kaç dakika emiyo ben bıktım bu memeden düşmüyo hiç yaaa bu arada çiğdemcim aynı stres bende de var şimdi kaynanatörün evindeyiz hamileliğimde bir Allahın kulu arayıp sormadı bebek doğunca kırkı çıkar çıkmaz gelin gelin die tutturdu kendisi hastaneye yatmış beş gün önce eşim dediki hemen gelmeyelim sen iyi ol sonra gelirirz hastaneye sokamayız bebeği hemen tavrını koydu keyfiniz bilir diye bizimkide hurraaa buraya şimdi kayınpeder kayın ve eşime ben bakıyorum çocuk durmuyo mesela evi biraz geç süpürüyorum hemen surat yapıyo pis herif stresten adet oldum daha günüm gelmeden bu sabah oğlan ağlarken bağırdım çocuğa sonra oturdum onla bende ağladım bazen diyorum Allahım al canımı kurtulayım offff offfff