2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nerdesiniz ya en tembel topik burası valla :dilcikar: bakın işe başlıyorum gelemicem artık bukadar sık:çok üzgünüm: zor bulursunuz beni bidaha senağlama :delphin:

burcu sıkma canını bı tanem bnm kı gundur sutum azaldııyıce hep o kadının yuzunden takma bsver humanayı tenekesıyle yutcam az kaldı dide hzursuzlatı ıyıce bosver sen kovuon en azından gıdıo ben onuda yapamıom hergun yanımda

kızlar size birşey soracam 2 aylık aşılarını yaptırdıktan 1 gün sonra dışarıya çıkan oldumu biz 2 aylık aşılarımızı dün olduk ateş felan olmadı ama bugün dışarıya çıkmak istiyorum bir sakıncası olurmu bilmiyorum size doktorlarınız nededi

günaydınlar hanımlar.bende kaynanadan degilde ortalık yere eşimle kavga ettik hemde gecenin 4 ünde...berru uyumuyodu gece 2 gibi.emzirirken ben uyumuşum berruda emerken uyuyor bırakınca uyanıyor.yatakta emziriyorum bu arada. sonra bi uyandım saat 4.ben uyanınca berruda uyandı.sonra emzirim dedim gene almadı durmadı agladı bende kızım yeterr dedim ve eşim duydu :1shok: bi bagırdı bana bagırma bebeğe diye ay horul horul uyucana kalkta bak madem :oklava: işte böyle bende karışma diye bağırdım :delphin: sonra sabah bilerek kalkmadım.7 dakika gçmişti saat ama kahvaltı haazırlaamadım.sadece kalk saatin gelmiş dedim.bi iki dakika sonra kalktı.giyindi berru yu öptü gitti.sonra 2 dk sonra gene geldi ben yataktayım ama uyumuyorum.benide öptü :utangac: ama uyuyomuş gibi yaptım Çok üzgünüm çoook aksamada trip yapcam bi gelsin o :jeyyar:

kızlar bebek arabası alıcaz yakında sizin bebek arabalarınızdan memnuniyetinizi öğreniyim dedim ne önerirsiniz

günaydınlar hanımlar.bende kaynanadan degilde ortalık yere eşimle kavga ettik hemde gecenin 4 ünde...berru uyumuyodu gece 2 gibi.emzirirken ben uyumuşum berruda emerken uyuyor bırakınca uyanıyor.yatakta emziriyorum bu arada. sonra bi uyandım saat 4.ben uyanınca berruda uyandı.sonra emzirim dedim gene almadı durmadı agladı bende kızım yeterr dedim ve eşim duydu :1shok: bi bagırdı bana bagırma bebeğe diye ay horul horul uyucana kalkta bak madem :oklava: işte böyle bende karışma diye bağırdım :delphin: sonra sabah bilerek kalkmadım.7 dakika gçmişti saat ama kahvaltı haazırlaamadım.sadece kalk saatin gelmiş dedim.bi iki dakika sonra kalktı.giyindi berru yu öptü gitti.sonra 2 dk sonra gene geldi ben yataktayım ama uyumuyorum.benide öptü :utangac: ama uyuyomuş gibi yaptım Çok üzgünüm çoook aksamada trip yapcam bi gelsin o :jeyyar:

canım bizim doktorumuz sakın yatarken emzirme dedi
lütfenn nekadar uykun olursa olsun yada yorgun olursan ol yatakta emzirme ve yanında yatırma
allah korusun dikkatli ol
çünkü emzirirken uyursun allah muhafaza boğazına süt kaçar nefessiz kalır vesayre
bişey olmaz deme tedbirli ol
bizim doktorumuz üstüne basa basa hem yatarken emzirme hemde yanında yatırma diyor
benim ne kadar uykum olursa olsun yada yorgun olursam olayım yatarken emzirmiyorum ve yatağıma almıyorum
benim oğlanda memede uyuyor saatlerce sallıyorum o yüzden
memeden ayrılınca uyanıyor hınzır

İYİAKŞAMLAR HANIMLAR pompayı almış eşim medela elektirikli pilli toptan satış yerine gitmiş kaç tane istiyorsunuz demişler kaydirigubbakcemile3 zar zor ikna ettim aldım dedi 125 almış saklama poşetide almış getirince denedik yanlız bir fiyasko çıkmadı süt sonra bir göğsümle kızmı emzirdim diğer göğsümüde sağdık ozaman birazcık çıktı işte ama yinede çok az:1no2: bakalım tekrar denicem tabiki biraz önce geldik eve dr.browns biberon aramaya çıktık alışveriş mekezine gidelim dedim büyük bebek mağazalrında vardır diye nöbetçi eczanede bir tane varmış hemde en büyüğü sositososito kızımın şansına dr.browns biberon bitanede normal biberon aldım yedek emzik emzik askısı humana gece gece 50 tl cik gitti valla:delphin: ay kızım anne sütü alsın ve emmeyi bırakmasında razıyım inşşallah alır biberonu dua edin noluur :Saruboceq:

inşallah seni emmeyi bırakmaz canım
inşallah her bebek annesini doya doya emer
bizlerin sağlıklı evlatlara memelektin sağlıklı nesillere ihtiyacı var çünkü
bebeklerimiz emsin sağlıklı olsunlarki bizlerde onların sağlıklı olduklarını görerek mutle ve mesut içimiz rahat yaşayalım
işe başlıcam diyede üzilme beyazbulut
rabbim herşeyin kolaylığını verir sen çalıştıkça hem madden hemde manen dinç ve sağlıklı olcaksın keşke bende çalışabilsem
hemde senin kuzun sen yokken yaramzlık yapmaz korkma
onlar herşeyi hissediyorlar

buarada bugün teyzeme gittim ananem ordaydı kardeleni doğduğunda görmüştü götürelim dedik sağolsun ananem annem morelimi bozdular nasıl çalışıcakmışım bakalım sağıcak kadar süt çıkıcakmıymış annem kızımı severken bile annenin sütü yetmiyormu sana diyo yaaa:kızgın:deliricem yok şunun çocuğu şöyle tombikmiş kaynanamda annemde sütümle bozdular ama onlara inat çok zorunda klamadığım sürece mama vermicem:1closedeyes:

inşallah seni emmeyi bırakmaz canım
inşallah her bebek annesini doya doya emer
bizlerin sağlıklı evlatlara memelektin sağlıklı nesillere ihtiyacı var çünkü
bebeklerimiz emsin sağlıklı olsunlarki bizlerde onların sağlıklı olduklarını görerek mutle ve mesut içimiz rahat yaşayalım
işe başlıcam diyede üzilme beyazbulut
rabbim herşeyin kolaylığını verir sen çalıştıkça hem madden hemde manen dinç ve sağlıklı olcaksın keşke bende çalışabilsem
hemde senin kuzun sen yokken yaramzlık yapmaz korkma
onlar herşeyi hissediyorlar

inşallah canım sağol öyle ihtiyacım varki desteğe tek eşim destekçi dün akşam otrup ağladım inan alışana kadar çok zor olucak sanırım bakışları aklıma geldikçe üzülüyorum:ecrin_bebek:

buarada bugün teyzeme gittim ananem ordaydı kardeleni doğduğunda görmüştü götürelim dedik sağolsun ananem annem morelimi bozdular nasıl çalışıcakmışım bakalım sağıcak kadar süt çıkıcakmıymış annem kızımı severken bile annenin sütü yetmiyormu sana diyo yaaa:kızgın:deliricem yok şunun çocuğu şöyle tombikmiş kaynanamda annemde sütümle bozdular ama onlara inat çok zorunda klamadığım sürece mama vermicem:1closedeyes:
canım bütün anneler öyle galiba
ne derlerse desinler sen kafana takma bildiğini yap
üzme kendini

Back
X