- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bizim kırkımız çıkıyor
az sonra kırk çıkarcaz kızlar
büyüyo oğluşum
kızlar bebek arabası alıcaz yakında sizin bebek arabalarınızdan memnuniyetinizi öğreniyim dedim ne önerirsiniz
canım benim 3 tekerli toysarasın tek yönlü büyük tekerli ama kullanımı mükemmel rahat.büyük biraz ama agır degil.tavsiye ederim a.s.
bugün bizim kırkımız çıkıyor
az sonra kırk çıkarcaz kızlar
büyüyo oğluşum
canım ben travel sistem istiyorum bahsettiğin araba öylemi
travel sistem ne oluyor acaba merak ettimm
günaydınlar hanımlar.bende kaynanadan degilde ortalık yere eşimle kavga ettik hemde gecenin 4 ünde...berru uyumuyodu gece 2 gibi.emzirirken ben uyumuşum berruda emerken uyuyor bırakınca uyanıyor.yatakta emziriyorum bu arada. sonra bi uyandım saat 4.ben uyanınca berruda uyandı.sonra emzirim dedim gene almadı durmadı agladı bende kızım yeterr dedim ve eşim duydu :1shok: bi bagırdı bana bagırma bebeğe diye ay horul horul uyucana kalkta bak mademklava: işte böyle bende karışma diye bağırdım
sonra sabah bilerek kalkmadım.7 dakika gçmişti saat ama kahvaltı haazırlaamadım.sadece kalk saatin gelmiş dedim.bi iki dakika sonra kalktı.giyindi berru yu öptü gitti.sonra 2 dk sonra gene geldi ben yataktayım ama uyumuyorum.benide öptü
ama uyuyomuş gibi yaptım Çok üzgünüm çoook aksamada trip yapcam bi gelsin o :jeyyar:
inşallah seni emmeyi bırakmaz canım
inşallah her bebek annesini doya doya emer
bizlerin sağlıklı evlatlara memelektin sağlıklı nesillere ihtiyacı var çünkü
bebeklerimiz emsin sağlıklı olsunlarki bizlerde onların sağlıklı olduklarını görerek mutle ve mesut içimiz rahat yaşayalım
işe başlıcam diyede üzilme beyazbulut
rabbim herşeyin kolaylığını verir sen çalıştıkça hem madden hemde manen dinç ve sağlıklı olcaksın keşke bende çalışabilsem
hemde senin kuzun sen yokken yaramzlık yapmaz korkma
onlar herşeyi hissediyorlar
canım bütün anneler öyle galibabuarada bugün teyzeme gittim ananem ordaydı kardeleni doğduğunda görmüştü götürelim dedik sağolsun ananem annem morelimi bozdular nasıl çalışıcakmışım bakalım sağıcak kadar süt çıkıcakmıymış annem kızımı severken bile annenin sütü yetmiyormu sana diyo yaaadeliricem yok şunun çocuğu şöyle tombikmiş kaynanamda annemde sütümle bozdular ama onlara inat çok zorunda klamadığım sürece mama vermicem:1closedeyes: