Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba ben bugün çok yoruldum valizler hazır yarın ankaraya gidiyoruz inşallah emir bebeği hasta etmeden geliriz. Giderken uçakla gideceğiz ama dönüşde kendi arabamızla döneceğiz. Mahvolacak yavrumama ne yapalım bir akşam yolda kalacağız Adanada konaklamayı düşünüyoruz offff şimdiden dönüş stresi.
Ay şimdi saçlarıma fön çekeceğim emir de uyuyor. bugün kuaföre gidecektim ama yine fırsat yoktu.
kızlar bize dua edin inşallah dönüşte görüşürüz. Sizi ve bebeklerinizi Allaha emanet ediyorum kendinize iyi bakın. Özleyeceğim sizleri.
Selam kızlar .
2 sattir yazdıklarınızı okuyorum hemen herşey yolunda gibi.
SEVGİ canım nasıl alıştınızmı iş hayatına .
Ben biraz daha iyiyim nezleden daha öenmli sorunlarım oldu onu unuttum .
Kalça çıkığı usg.miz için gittik dün ve ne yazıkki sorun var kızlar çok moralim bozuldu birde geri zekalı radyolog sonuç nedir diyoruz dr.unuza sorun diyor ilk girdik aaa ne biçim isim bu böyle Derin demezmi eşim az kaldı girişiyodu .Sonra içimiz rahatlasın diye dr.umuza gittik .O da sorun var dedi şimdi ptesi ortopedi uzmanı görecek .Ağlamaktan canım çıktı bebeğime bakıp bakıp ağladım neyse ki eş dost rahatlattı biraz sağ olsunlar .inşallah pelviks falan takılmadan çift bezle atlatılacak dercededir .
ŞİRİNCEK ve CİĞDEM dede çıkmıştı galiba kızl<r kaç dereceydi sizlerin açılar
Selam kızlar .
2 sattir yazdıklarınızı okuyorum hemen herşey yolunda gibi.
SEVGİ canım nasıl alıştınızmı iş hayatına .
Ben biraz daha iyiyim nezleden daha öenmli sorunlarım oldu onu unuttum .
Kalça çıkığı usg.miz için gittik dün ve ne yazıkki sorun var kızlar çok moralim bozuldu birde geri zekalı radyolog sonuç nedir diyoruz dr.unuza sorun diyor ilk girdik aaa ne biçim isim bu böyle Derin demezmi eşim az kaldı girişiyodu .Sonra içimiz rahatlasın diye dr.umuza gittik .O da sorun var dedi şimdi ptesi ortopedi uzmanı görecek .Ağlamaktan canım çıktı bebeğime bakıp bakıp ağladım neyse ki eş dost rahatlattı biraz sağ olsunlar .inşallah pelviks falan takılmadan çift bezle atlatılacak dercededir .
ŞİRİNCEK ve CİĞDEM dede çıkmıştı galiba kızl<r kaç dereceydi sizlerin açılar
kızlar zeynep reyyan ishaldi ya test yaptırdık çok şükür temiz çıktı sütü yapıyor demiş
kızlar bulgur pilavı müthiş süt yapıyor ne olur yiyin
cimcimecim şu ballı sirkeli formül bebeklere gaz yapr mı acaba ama ben 100ün altına inemiyorum ya sinirlerim çok yıprandı az da yiyorum ama gr gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım
saç boyatmak konusunda sizinle hemfikirim saçlarım zaten ırsi olarak çok beyaz ama kuaförün birşey olmaz demesine güvenemiyorum hangi markayla boyatmalıki hepsinin üstünde doğal yazıyor
bu ay ev kiramız artacaktı adama doğum yaptım maaşım yarı yarıya azaldı masrafım çok oldu dedim bana bu sene aynı fiyattan oturun ama seneye 500 yaparım yoksa kendinize başka bir ev bakın dedi ki bu adamlar sırf yaşlılar diye sürekli hatırlarını saydığım birileri insalar nasıl bu kadar tok konuşuyorlar anlamıyorum bebeğimin küçük olmasını kullandı biliyorki bu sene taşınamam vallahi çoğu evsahibi kiracı bulamıyor elindekini kaçırmamak için indirim yapıyor evimi de br görseniz 300 den fazla etmez adamın da 20ye yakın evi var Allah daha çok versin gözüm yok ama zenginler biraz pinti oluyorlar karı koca öğretmen olmamızın faturalrı ödememizin kirayı geciktirmeyişimizin hiç bir önemi yok önemli olan para para para
ben de sana kiracı çoksa bana da ev çok amca kafanı yorma sen dedim zaten zayıflayamıyorum ablam geldi ankaradan demiştim ya çubuk gibi sanki ben onun ablası gibi duruyorum
kafanızı şişirdim kızlar ama çok doluyum Allah evi olmayanlara hayırlısından ev evladı olmayanlara da hayırlı evlat nasip etsin inşallah