2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

imdaattttttttt ben dikka ettikce yediklerime kocis cikolata cips alioooo :mymeka:
adi koca gelirken en sevdigim cipsi almis bana ikinci tabagi yiyorum yardimmmmmmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı
bu kocanin benim elimden cekecegi var adi koca nolcak hem aliyor hemde spor yap nezaman gidicek bu kilolar diyor lülülülülülü vermicem bi gram kilo iste ona inatt lülülülülülü

Herkese merhaba ben bugün çok yoruldum valizler hazır yarın ankaraya gidiyoruz inşallah emir bebeği hasta etmeden geliriz. Giderken uçakla gideceğiz ama dönüşde kendi arabamızla döneceğiz. Mahvolacak yavrumama ne yapalım bir akşam yolda kalacağız Adanada konaklamayı düşünüyoruz offff şimdiden dönüş stresi.
Ay şimdi saçlarıma fön çekeceğim emir de uyuyor. bugün kuaföre gidecektim ama yine fırsat yoktu.
kızlar bize dua edin inşallah dönüşte görüşürüz. Sizi ve bebeklerinizi Allaha emanet ediyorum kendinize iyi bakın. Özleyeceğim sizleri.

Herkese merhaba ben bugün çok yoruldum valizler hazır yarın ankaraya gidiyoruz inşallah emir bebeği hasta etmeden geliriz. Giderken uçakla gideceğiz ama dönüşde kendi arabamızla döneceğiz. Mahvolacak yavrumama ne yapalım bir akşam yolda kalacağız Adanada konaklamayı düşünüyoruz offff şimdiden dönüş stresi.
Ay şimdi saçlarıma fön çekeceğim emir de uyuyor. bugün kuaföre gidecektim ama yine fırsat yoktu.
kızlar bize dua edin inşallah dönüşte görüşürüz. Sizi ve bebeklerinizi Allaha emanet ediyorum kendinize iyi bakın. Özleyeceğim sizleri.

senağlama senağlama senağlama canim ya özlicem seni :teselli:
o stressi biliyorum seni cok iyi anliyorum keske isik hiziyla gidebilme imkanimiz olsaydi
dualarim sizinle ins. emir bebek hasta olmaz sen stressiz gider gelirsin
ordayken arada sirada imkannin olursa gir nete olurmu merakta birakma bizi en azindan gidince yaz
kendine bebisine iyi bak hayatim cok öpüyoruz sizi
benimkide agliyor zaten uff uyumazda simdi bu bebis Şeniz

ewet canancım doğumdan önce ve doğumdan sonraki hallerimizle ilgili bir topik açalım
ayrıca saçlarını ilk kim bıyatırsa süslensin püslensin topiğide o açsın
hadi bakalım kolay gelsin
birazda kendimize yorum yapalım demi

haklisin sekerim walla hem bu nedenle kendimize daha bi hevesle bakariz
hem beni deli karilar gibi evde saclarimi tepeden toplayip temizlik yaparken pasakli pasakli gezmektende kurtarirsiniz kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :sm_cool:

ayy iyi geceler kızlar ben berruyu yatırdım herşeyi tamam ama mıngırdıyor yatagında aguu aguuu diyorr uyumuyor yaa püffff

Selam kızlar .
2 sattir yazdıklarınızı okuyorum hemen herşey yolunda gibi.
SEVGı canım nasıl alıştınızmı iş hayatına .
Ben biraz daha iyiyim nezleden daha öenmli sorunlarım oldu onu unuttum .
Kalça çıkığı usg.miz için gittik dün ve ne yazıkki sorun var kızlar çok moralim bozuldu birde geri zekalı radyolog sonuç nedir diyoruz dr.unuza sorun diyor ilk girdik aaa ne biçim isim bu böyle Derin demezmi eşim az kaldı girişiyodu .Sonra içimiz rahatlasın diye dr.umuza gittik .O da sorun var dedi şimdi ptesi ortopedi uzmanı görecek .Ağlamaktan canım çıktı bebeğime bakıp bakıp ağladım neyse ki eş dost rahatlattı biraz sağ olsunlar .inşallah palvik falan takılmadan çift bezle atlatılacak dercededir .
ŞıRıNCEK ve CıĞDEM dede çıkmıştı galiba kızl<r kaç dereceydi sizlerin açılar

Son düzenleme:
Selam kızlar .
SEVGİ canım nasıl alıştınızmı iş hayatına .
Kalça çıkığı usg.miz için gittik dün ve ne yazıkki sorun var kızlar çok moralim bozuldu birde geri zekalı radyolog sonuç nedir diyoruz dr.unuza sorun diyor ilk girdik aaa ne biçim isim bu böyle Derin demezmi eşim az kaldı girişiyodu .Sonra içimiz rahatlasın diye dr.umuza gittik .O da sorun var dedi şimdi ptesi ortopedi uzmanı görecek .Ağlamaktan canım çıktı bebeğime bakıp bakıp ağladım neyse ki eş dost rahatlattı biraz sağ olsunlar .inşallah pelviks falan takılmadan çift bezle atlatılacak dercededir .
ŞİRİNCEK ve CİĞDEM dede çıkmıştı galiba kızl<r kaç dereceydi sizlerin açılar

Canım üzülme bak üzüntün kızına da geçecek, önemli bişey değildir, derecesi kaç?
Bıraksaydın da girişseydi eşin valla hakediyormuş pis radyolog bi de o kadar sene eğitim görüp adı doktor oluyor güya, pis yaaa
Ya insan da biraz da olsa saygı olur ya, biraz düşünüp de konuşamazlar...
Ay neyse bende sinirlendim :1no2: :kızgın: :1no2:
Hemencecik atlatır Derincik inşallah canım, çok önemli bişey değildir kesin moralini bozma nolur Şeniz

Selam kızlar .
SEVGİ canım nasıl alıştınızmı iş hayatına .
Kalça çıkığı usg.miz için gittik dün ve ne yazıkki sorun var kızlar çok moralim bozuldu birde geri zekalı radyolog sonuç nedir diyoruz dr.unuza sorun diyor ilk girdik aaa ne biçim isim bu böyle Derin demezmi eşim az kaldı girişiyodu .Sonra içimiz rahatlasın diye dr.umuza gittik .O da sorun var dedi şimdi ptesi ortopedi uzmanı görecek .Ağlamaktan canım çıktı bebeğime bakıp bakıp ağladım neyse ki eş dost rahatlattı biraz sağ olsunlar .inşallah pelviks falan takılmadan çift bezle atlatılacak dercededir .
ŞİRİNCEK ve CİĞDEM dede çıkmıştı galiba kızl<r kaç dereceydi sizlerin açılar

canım benim bir başka yerde daha çektirsen belki orada farklı çıkar ya çok üzüldüm canım adına kurban olsunlar onlara neymiş ki adı ne dengesiz insanlar var benim kızın adına da ne tuhaf isim diyorlar cevaplarını alıyorlar boşver canım adlarıyla yaşasınlar :teselli:

kızlar zeynep reyyan ishaldi ya test yaptırdık çok şükür temiz çıktı sütü yapıyor demiş
kızlar bulgur pilavı müthiş süt yapıyor ne olur yiyin
cimcimecim şu ballı sirkeli formül bebeklere gaz yapr mı acaba ama ben 100ün altına inemiyorum ya sinirlerim çok yıprandı az da yiyorum ama gr gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım
saç boyatmak konusunda sizinle hemfikirim saçlarım zaten ırsi olarak çok beyaz ama kuaförün birşey olmaz demesine güvenemiyorum hangi markayla boyatmalıki hepsinin üstünde doğal yazıyor
bu ay ev kiramız artacaktı adama doğum yaptım maaşım yarı yarıya azaldı masrafım çok oldu dedim bana bu sene aynı fiyattan oturun ama seneye 500 yaparım yoksa kendinize başka bir ev bakın dedi ki bu adamlar sırf yaşlılar diye sürekli hatırlarını saydığım birileri insalar nasıl bu kadar tok konuşuyorlar anlamıyorum bebeğimin küçük olmasını kullandı biliyorki bu sene taşınamam vallahi çoğu evsahibi kiracı bulamıyor elindekini kaçırmamak için indirim yapıyor evimi de br görseniz 300 den fazla etmez adamın da 20ye yakın evi var Allah daha çok versin gözüm yok ama zenginler biraz pinti oluyorlar karı koca öğretmen olmamızın faturalrı ödememizin kirayı geciktirmeyişimizin hiç bir önemi yok önemli olan para para para
ben de sana kiracı çoksa bana da ev çok amca kafanı yorma sen dedim zaten zayıflayamıyorum ablam geldi ankaradan demiştim ya çubuk gibi sanki ben onun ablası gibi duruyorum
kafanızı şişirdim kızlar ama çok doluyum Allah evi olmayanlara hayırlısından ev evladı olmayanlara da hayırlı evlat nasip etsin inşallah

özlem cim geçmiş olsun cnm cok üzüldüm cabuk toparlanır inşallah.derin adı cok hosuma gidiyor aynı sekilde berru nun isminede aa ilginç diye tepki veriyorlar ben berru diyince iki üç kere tekrarlıyorlar berru berru diye

özlemcim bitanem cok gecmis olsun cok üzüldüm .ins atlaticak güzel derin bu durumu
dikkat et canim sütün kesilmesin simdiki imkanlar cok iyi dokotorlar tedavi eder :teselli:

kızlar zeynep reyyan ishaldi ya test yaptırdık çok şükür temiz çıktı sütü yapıyor demiş
kızlar bulgur pilavı müthiş süt yapıyor ne olur yiyin
cimcimecim şu ballı sirkeli formül bebeklere gaz yapr mı acaba ama ben 100ün altına inemiyorum ya sinirlerim çok yıprandı az da yiyorum ama gr gitmiyor ne yapacağımı şaşırdım
saç boyatmak konusunda sizinle hemfikirim saçlarım zaten ırsi olarak çok beyaz ama kuaförün birşey olmaz demesine güvenemiyorum hangi markayla boyatmalıki hepsinin üstünde doğal yazıyor
bu ay ev kiramız artacaktı adama doğum yaptım maaşım yarı yarıya azaldı masrafım çok oldu dedim bana bu sene aynı fiyattan oturun ama seneye 500 yaparım yoksa kendinize başka bir ev bakın dedi ki bu adamlar sırf yaşlılar diye sürekli hatırlarını saydığım birileri insalar nasıl bu kadar tok konuşuyorlar anlamıyorum bebeğimin küçük olmasını kullandı biliyorki bu sene taşınamam vallahi çoğu evsahibi kiracı bulamıyor elindekini kaçırmamak için indirim yapıyor evimi de br görseniz 300 den fazla etmez adamın da 20ye yakın evi var Allah daha çok versin gözüm yok ama zenginler biraz pinti oluyorlar karı koca öğretmen olmamızın faturalrı ödememizin kirayı geciktirmeyişimizin hiç bir önemi yok önemli olan para para para
ben de sana kiracı çoksa bana da ev çok amca kafanı yorma sen dedim zaten zayıflayamıyorum ablam geldi ankaradan demiştim ya çubuk gibi sanki ben onun ablası gibi duruyorum
kafanızı şişirdim kızlar ama çok doluyum Allah evi olmayanlara hayırlısından ev evladı olmayanlara da hayırlı evlat nasip etsin inşallah

canim benim üzülme tabiki anlaticaksin bizlere sorununu paylasicaksin baslarini sisirdim diye düsünme nolur

sirkeli suyu bende denemek istedim ama önermedi arkadaslarcok istah kesiyormu hos benim istahim zaten yok cok fazla amaabur cubur yakiyor benide.....

gaz yaparmi bilmiyorum hic

yurt disindami yasiyorsun canim sen ? yurt disinda böyle imkanlar vardir mutlaka hastanelerde dogum sonrasi kaslar icin kursllar veriiyor.... ücretsiz hastalik kasalari tarafindan karsilaniyor bunlar ... kesinlikle doktora gitsen bisey yapar yani emzirsen bile diyetisyen yardimiyla bisekilde rayina oturtturulur ...mutlaka baska bisey daha vardir

ev sahipleri böyle malesef nasil aklini esince kirayi yükseltebiliyorrki ?
ev anlasmanizda yaziyormu bununla ilgili bisey ?? bizim ev sahibi yükseltemiyor mesela kirayi umarim bu konuda sorun yasamazsiniz canim sokaga aticak hali yok ya
ins. onunda biraz vicdani vardir

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün hava çok güzel epeyde temizlik yaptım hatta mutfağın halısını bile yıkadım maşallah emek çınarda iş yaptığımı anlamış gibi butün gün uyudu hala uyuyor
symslow canım ew konusunda üzüldüm allah senin benim bizim gibilerin yardımcı olsun bizde kiradayız
3 ay önce taşındım ama önümüzdeki ay yine taşınıcam çünkü ev sobalı ve kötü hiç alışamadım
allah nasip ederse kaloriferli temiz bir ewe çıkıcam ama dediğin gibi kirası çok olacak oranında
ayrıca bende çalışmıyorum hiç değilse siz iliniz çalışıyorsunuzne olcak bilmiyorum ama bu ewdede oturmak istemiyorum
symslow ew dedin benimde yaramı deştin :(

slm kızlar umarım herkes iyidir..canancım ya ben cetvelimi yeniliyim diye iptal ettim şimdi olmuyo yeniden yapamıyom mytickerz den yapmaya çalışıyom en sona gelince hata veriyo..bu arada foto eklemeyide yeniden yazarmısın onuda deniyom yapamıyom cicileriyle resim ekliycem oda olmuyo yaaaaaa...offf..

derinzlm çok geçmiş olsun diliyorum. Allah dermansız dert vermesin.
arkadaşlarında dediği ibi tıp çok ilerledi inşllah çok kolay atlatırsınız
sorununuzu. Acil şifalar diliyorum.:Saruboceq:

Kiracılık meselesine gelince.
Bende lojmanda oturuyorum yani kiracı sayılırım.
Çok istiyorum şöyle kendi evim olsun
orasını burasını yaptırayım kafama göre.
İnşallah bütün isteyenlere kendi evini almak nasip olur. :Saruboceq:
Nitekim kiracılık zor.kafamçokkarıştı

herkese merhaba yazıcak okadar çok şey varki öncelilke özlemcim geçmiş olsun inşşallah önemli bişey değildir bizim iş hayatımıza gelince berbat gidiyor çünki kızım biberonu istemiyor en son mama içmişti hatta burayada yazmıştım işte o son oldu kesinlikle tutmuyor açken verince kıpkırmızı oluyor ağlamaktan emzirip veriyorum buseferde oyun oynuyor sütleri boloncuk yapıyor yutmuyorkafamçokkarıştı ne yapıcam bilmiyorum bebek bu anlamaz demeyin sakın herşeyden haberleri var 3 gün çalıştım 3 gündür huzursuz işten dönüşte beni görünce dudağını büzerek ağlamaya başlıyor :çok üzgünüm: çalışmaya başladığımdan beri gözleri sürekli üzerimde beni takip ediyor resmen kim kucağına alsa bana bakıyor emzirmek için eve geldiğimde alıyorum kucağıma göğsüme resmen yapışıyor nolucak böyle bilmiyorum emziği tutan çocuk biberonu niye almaz hata bendeki alıştırmadım önceden çok kızıyorum kendime çok:mymeka:

buarada bukadar şeyin üstüne birde hasta oldum inşllah kızıma geçmez bugünde misafir vardı yeni gittiler pazartesi kalça çıkığı için usg çektiricez salı aşımız var pazartesi için izin aldım ama salı alamam annem götürücek ama nasıl susturucak onu düşünüyorum imkansız ancak memede susuyor bide 3 aşı birden vurlucak offf ne zormuş çalışan anne olmak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim kız çok korkuyor biliyosunuzdur bağırarak uyanıyor kaskatı şekilde bayadır olmuyor bugün yine oldu gelenlerden biri dediki iki isim çocuğa çok ağarlık yapar korkuturlamış sürekli:1shok: ben inanmadım tabi ama annem inanır hemen öyle şeylere ayy bizimkide ondanmı çok korkuyor demezmi :bbo: ne ilgisi var allah aşkına dedim insanlar artık ne uydurucağını şaşırmışlar

Back
X