2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zorlamıyorum canım zaten bi tatlı kaşığı falan anca yiyor önce suyunla başlıyorum sonra rendeleyip püre şeklinde veriyorum ama severek yemiyor iştahsız bebek olcak diye çok korkuyorum

kızlar bunlar ek gıdaya geçince rahatlarız diyorduk ama daha zormuş hiç mutfaktan çıkamıyoruz kaydirigubbakcemile3

aynen canımya bende daha rahatlıyacağımı düşünmüştüm ama tam tersi.ben
m kuzu birde son günlerde yememeye de başladı çok canım sıkılıyor.önceleri bir sorun yoktu biirden çocuğa bişiler oldu.ek gıdaları reddediyor.ara verdim ama yine aynı:1no2:

denizlerprensi cnm iyi yolculuklar :)) sizi bekliyoruz tekrardan burda :))

kizlar tavuk pürelerinden ben tuana almistim 4. ayliktan itibaren olanlari var vermistim zamaninda.... ama simdi daha baslamadik kasik mamasina dok. kilosu iyi fakat 5. ayda yavas yavas basla dedi napicagimi sasirdimm..... cok üzgünüm burda daha cam rendesi bulabilmis degilim..... haftaya esimle en büyük magazalari gezip bakicaz ins. bulurum internette arastirdim bulamadimmmm benneyaptımki

tuanda bilmiyordum ve onda normal metal rende kullandim .... offfff yaaa

hele o meyva sularida bi sorun ben atiyom kendimi penceredennnnnnnn eve yardimci tutmak lasimm.... son 4 haftam sinava 12 kitap var aksamlari uyutuyom onlari kitap okurken sizip kaliyom masada kocis beni yataga kaldiriken kucagimda kitaplari topluyor ......... sabahlari deseniz tavuklar ötmeden bunlar ayaga dikiliyorlar ......... kazanmam lasim su dersleriii gecen dönem girememistim sinava bebis daha 2 aylikti calisamadim dogum sonrasi ..... eger bu defa da gecemezsen hic okuma diyor esim üzerimde asiri baski var kazanmam lazim ......su 4 hafta tuan evde kres tatile girdi .......bebis ek besine baslicak mamalarda bi sorunnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya benim bebişte çok iştahsız benide az emiyor ek gıdaları hiç begenmedi ilk zamanları meyve püresi yiyordu onuda yediremiyorum milupanın devamsütü günde 60lık yiyor geceleri emziriyorum sütümde az tek gögüs veriyorum şubat bebekleri çok iştahsız olmaya başladı hastalandkları zamanda tez iyileşemiyorlar

Herkese iyi geceler .
Nerdeyse 1 haftadır yoktum .Baştan alayım geçen hafta neden bilinmez Derin 1 gece ateşlendi ve sabahı sabah ettik neyseki ertesi güne kalmadı birşeyi .Sonraki gün eşimin arkadaşları geldiler onalr için hazırlık temizlik falan derken gece misafirleri karşıladık ve ertesi sabah yatağa yapışmış halde buldum kendimi müthiş bir boğaz ağrısı halsizlik ve sonrası beklenen oldu inanlmaz ağır bir grip geçiriyorum hala etkileri sürüyor ilaç kullanmak istemediğim için anneme attım kendimi 2 gün onda kaldım bol ıhlamur ve kupa çekerler ( bilen vardır mutlaka ) onları falan yaptık hala o kadar kötü olmasamda iyi de sayılmam .Pc yi tedavi yöntemlerine bakmak için açıp kapatttım hemen .
Hepinizi çok özledim .Birkaç güne kalmaz tamamen iyileşip üzerimdeki yorgunluk ve kırıklığı atar atmaz buralardayım yine .
Birde eşim askerlik belgelerini aldı 1 Ağustos itibariyle asker sayılıyor ayın 3ünde Balıkesir e sınava gidiyoruz kısmetse .Ondan sonra da süre ve yapacağı yer belli olacak .Şimdiden tasası çökmeye başladı .Bugünde İstanbul'da eşim iyi olsam bende gidicektim ama ne yazıkki çakıldım kaldım şimdiden antreman yapıyoruz yanii ayrılığa alışmak için .
Sizlerde ne var ne yok inşallah hepiniz iyisinizdir .Öpüyoruz kocaman

canım, derınzlm allah kavustursun ısallah günler sen ve esın ıcın bıran önce gecer biter canım
cok zor umarım cabuk alısırsın
gecmıs olsun canım bu arada kendıne dıkkat et.
bızde ek gıdalara basladık sen de basladın mı.Calıstıgım ıcın evde kendım yapacak zamanım olmuyor daha sımdıden yogurt ve meyve puresını marketten hazır almaya basladım ıcıme sınmesede....

denızlerprns canm ıyı yolculuklar ıns ıyı bı tatıl olur senın ıcın
ozlemcım cok gecmıs olsun yaz geldı dagıldık resmen herkes hasta bebısler hasta senıde yakalamıs atlatırsın umarım en kısa zamnda

sağolun kızlar
Dersu sağol canım amin inşallah çabucak geçer de biter hayatımıza ilerisi için olan en büyük engel kalkar .Canım biz başlamadık sanırım bir tek ben kaldım başlamayan ek gıdalara önümüzdeki ay başlarız sanırım .Canım meyveler neyse ama en azından yoğurdunu akşamdan mayala kim bakıyor bebeğine o hazırlasın yada ?
Sağol Çiğdem cim ay yaa yazın hastalık hiç çekilmiyor bir yandan terle bir yandan üşü böğğğyyykk yani .Sen nasılsın canım döndün mü yuvana annendemisin hala

semracım iyi yolculuklar .y. tattişşer canım

özlemcim geçmiş olsun canım inşallah derine bulaşmaz
eşinin askerlik yapacağı yerde inşakkah güzel bir yere çıkar ve hayırlısıyla yapaı döner yanınıza

asiyecim geçmiş olsun canım yusufu öp benim için 6.hastalığı geçen gün konuşmuştuk aramızda bir de 5.hastalık var o da ateşili fakan bir hastalıkmış

zeynep sabah ateşlitfi ama akşama doğeu biraz indi demin öşçtüm normaldi çok şükür
yarın ben doktora gideceğim
dün yazmıştom ama kimse bir şey yazmamış belki de görmediniz
sezeryanımın yeri şişti acıyor ve kızarık yarın sabah vakıtacağom
zeyneple biraz zor olacak ama bakalım
bir de sıkıntıdan kocaman bir çıban çıkmıştı bacağımın iç tarafında başparmağın yırnağı kadar vardı bugün patlamış
çok acı veriyor onu da göstereceğim

zeynebi hastaneye götürdüm bugün idrar poşeti bağlattım
ama benim güzel kzızm gene beze yaptı poşete bir damla bile yapmadı
poşetin yapışkanı gidince kayıyor çocukta bezine yapıyor tabi yarın bir daha deneyeceğim

hepinize iyi gecelera.s.a.s.a.s.

semracım iyi yolculuklar .y. tattişşer canım

özlemcim geçmiş olsun canım inşallah derine bulaşmaz
eşinin askerlik yapacağı yerde inşakkah güzel bir yere çıkar ve hayırlısıyla yapaı döner yanınıza

asiyecim geçmiş olsun canım yusufu öp benim için 6.hastalığı geçen gün konuşmuştuk aramızda bir de 5.hastalık var o da ateşili fakan bir hastalıkmış

zeynep sabah ateşlitfi ama akşama doğeu biraz indi demin öşçtüm normaldi çok şükür
yarın ben doktora gideceğim
dün yazmıştom ama kimse bir şey yazmamış belki de görmediniz
sezeryanımın yeri şişti acıyor ve kızarık yarın sabah vakıtacağom
zeyneple biraz zor olacak ama bakalım
bir de sıkıntıdan kocaman bir çıban çıkmıştı bacağımın iç tarafında başparmağın yırnağı kadar vardı bugün patlamış
çok acı veriyor onu da göstereceğim

zeynebi hastaneye götürdüm bugün idrar poşeti bağlattım
ama benim güzel kzızm gene beze yaptı poşete bir damla bile yapmadı
poşetin yapışkanı gidince kayıyor çocukta bezine yapıyor tabi yarın bir daha deneyeceğim

hepinize iyi gecelera.s.a.s.a.s.

canım geçmş olsun bende dikkat etmemişim okurken tabi canım ihmal etme sonuçta sezeryan bir ameliyat benimde ara ara feci bir şekilde kaşınıyor dikiş yerim delircek gibi oluyorum.kafamçokkarıştı

kızlar ya benim bebişte çok iştahsız benide az emiyor ek gıdaları hiç begenmedi ilk zamanları meyve püresi yiyordu onuda yediremiyorum milupanın devamsütü günde 60lık yiyor geceleri emziriyorum sütümde az tek gögüs veriyorum şubat bebekleri çok iştahsız olmaya başladı hastalandkları zamanda tez iyileşemiyorlar

canım bence bu son zamanlarda bebişlerimizde oluşan bu iştahsızlık tamamen sıcaktan kaynaklanıyor.benimkide öğünleri ve miktarını çok azalttı.bende çok üzülüyorum ama sağlıklı olsunlar yeter.

günaydın kızlar bitiremedim işleri bitürlü :((
özlemcim geçmiş olsun canım inişallah atlatırsın biranönce
zuhalcim ben sezeyan olmadığım için bilemicem
inşllah önemli birşey değildir

aynen canımya bende daha rahatlıyacağımı düşünmüştüm ama tam tersi.ben
m kuzu birde son günlerde yememeye de başladı çok canım sıkılıyor.önceleri bir sorun yoktu biirden çocuğa bişiler oldu.ek gıdaları reddediyor.ara verdim ama yine aynı:1no2:

arada bir iki gün benimkininde yemediği oluyor mesela şuana kadar yoğurt yemedi zorla ilk başta bir kaç kaşık vermiştim şimdi onu bile yemiyor.doktorda en önemlisi yoğurt diyor ama ne yapçam bilmem:çok üzgünüm:

günaydin kizlar

özlemcim cnm bebisle sana gecmis olsun dikkat et cnm kendine
esinde sag saglim gider gelir ins tatlim simdiden Allah kavustursn

Son düzenleyen: Moderatör:
zuhalcim cnm benim cok gecmis olsun mutlaka dok. görün ins. önemli bisey degildir
sezeryan yaralari 12 aya kadar tamamen iiyilesiyor diye biliyorum ama normalmi ya acimasi

iyi haberlerini beklios cnm

asiyecim kis sevginin dedigi gibi bi dene ins. yer yada zaman gecsin öyle gene bi ver unutsun bi tadini....

özlemcim bende varim cnm burda bende baslamadim daha ek mamaya
en son bundan 6 gün önce bi sise mama verdim okadar kasik mamasi yok daha
ama gecenlerde yarim tatli kasigi elma püresi yaptim agzini burnunu büzüstürdüüüüüüüü :))

Back
X