Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bunlar ek gıdaya geçince rahatlarız diyorduk ama daha zormuş hiç mutfaktan çıkamıyoruz kaydirigubbakcemile3
semracım iyi yolculuklar .y. tattişşer canım
özlemcim geçmiş olsun canım inşallah derine bulaşmaz
eşinin askerlik yapacağı yerde inşakkah güzel bir yere çıkar ve hayırlısıyla yapaı döner yanınıza
asiyecim geçmiş olsun canım yusufu öp benim için 6.hastalığı geçen gün konuşmuştuk aramızda bir de 5.hastalık var o da ateşili fakan bir hastalıkmış
zeynep sabah ateşlitfi ama akşama doğeu biraz indi demin öşçtüm normaldi çok şükür
yarın ben doktora gideceğim
dün yazmıştom ama kimse bir şey yazmamış belki de görmediniz
sezeryanımın yeri şişti acıyor ve kızarık yarın sabah vakıtacağom
zeyneple biraz zor olacak ama bakalım
bir de sıkıntıdan kocaman bir çıban çıkmıştı bacağımın iç tarafında başparmağın yırnağı kadar vardı bugün patlamış
çok acı veriyor onu da göstereceğim
zeynebi hastaneye götürdüm bugün idrar poşeti bağlattım
ama benim güzel kzızm gene beze yaptı poşete bir damla bile yapmadı
poşetin yapışkanı gidince kayıyor çocukta bezine yapıyor tabi yarın bir daha deneyeceğim
hepinize iyi gecelera.s.a.s.a.s.
kızlar ya benim bebişte çok iştahsız benide az emiyor ek gıdaları hiç begenmedi ilk zamanları meyve püresi yiyordu onuda yediremiyorum milupanın devamsütü günde 60lık yiyor geceleri emziriyorum sütümde az tek gögüs veriyorum şubat bebekleri çok iştahsız olmaya başladı hastalandkları zamanda tez iyileşemiyorlar
aynen canımya bende daha rahatlıyacağımı düşünmüştüm ama tam tersi.ben
m kuzu birde son günlerde yememeye de başladı çok canım sıkılıyor.önceleri bir sorun yoktu biirden çocuğa bişiler oldu.ek gıdaları reddediyor.ara verdim ama yine aynı:1no2:
arada bir iki gün benimkininde yemediği oluyor mesela şuana kadar yoğurt yemedi zorla ilk başta bir kaç kaşık vermiştim şimdi onu bile yemiyor.doktorda en önemlisi yoğurt diyor ama ne yapçam bilmem:çok üzgünüm:
içine meyva katıp versen belki öyle yer