2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ınşallah Asiyecim bulursun kafana göre bir iş mesleğin ne senin ?
ıyi akşamlar Sibel naber ?Sana ne sorucam Çınar da 5.ayında emme ve iştah sornu yaşamışmıydı canım ya Derin artık 6 dakika falan emiyor normalmi çok az değil mi ?
ıyi akşamlar Sevgi .çok sevindim canım dr. un iyi geçmesine aşıları için gittikçe de sık sık kontrol etmiş olursun .Bu arada üzerimde kalmasın söyleyeyeim bugün dilekle konuştuk Zuhalin zeynebi söyledim o da dediki aslında Sevgi de bir tahlil yaptırsa idrar için belki bir sorun vardır idrar yolu enfeksiyonu gibi falan diye o da iştahsızlık yapıyormuş çünkü .

canım ben 4 sene kadar bir alışveriş merkezinde muhasebeci olarak çalışıyordum çok şubeli mağazaları bilirsin evkur tarzı bir yerde.
ama şimdi normal şirket muhasebesi bakmam lazım yada bilgi işlem falan .çünkü mağazacılık sektöründe iyi kazanıyordum ama geç saatlere kadar artık çalışmam.eski iş yerim haber yollayıp duruyor ama saatler uymuyor . birde icra falan olaylarınada ben bakıyordum can sıkıcı oluyor

İnşallah Asiyecim bulursun kafana göre bir iş mesleğin ne senin ?
İyi akşamlar Sibel naber ?Sana ne sorucam Çınar da 5.ayında emme ve iştah sornu yaşamışmıydı canım ya Derin artık 6 dakika falan emiyor normalmi çok az değil mi ?
İyi akşamlar Sevgi .çok sevindim canım dr. un iyi geçmesine aşıları için gittikçe de sık sık kontrol etmiş olursun .Bu arada üzerimde kalmasın söyleyeyeim bugün dilekle konuştuk Zuhalin zeynebi söyledim o da dediki aslında Sevgi de bir tahlil yaptırsa idrar için belki bir sorun vardır idrar yolu enfeksiyonu gibi falan diye o da iştahsızlık yapıyormuş çünkü .

teşekkürederim canım ikinizede onu bende düşündüm aslında ama kardelenin şimdiye
kadar çok şükürki ne ateşi çıktı nede öyle acılı bir şekilde ağlaması oldu uykuları düzenli neşesi yerinde maşallah oyüzden pek ihtimal vermedim sadece iştah sorunumuz var oda genetik sanırım bende küçükken yemek konusunda çok uyuz bir çocukmuşum annem çok pataklamıştır beni bu konu yüzünden

ama tabi bu şekilde devam ederse iştahsızlığı yaptırım ne olur ne olmaz önelmimizi alalım gerisi allaha kalmış

evet ya bazı şeyler genetik bende ona inanıyorum.bize doktor kulak burun boğaza götürdüğümüzde bademcik sorunu yaşayacaksınız bu çocukla dedi.eşimde ve bende lise yıllarımıza kadar hep bademcik sorunu yaşadık.

selam kızlar..sevgicim çok sevindim kontrölün iyi geçmesine demek milupayı önerdi doktorunuz bende şu pürelerde kararsız kalmıştım aralarında ciddi fark var neden diye vardır bişeyi demekki.... bizimde doktorumuz erkek bende memnunum ama gidince hep sorucaklarımı unutuyorum adama baka kalıyorum ilgili bir doktor
az önce selma yla konuştuk iyilermiş aslında cumartesi evlerine dönüceklermiş ama annesi biraz daha kalın diyomuş berru biraz kusmaya başlamış ateşlenmiş iki gündür ileri gitmez inşallah daha fazla,sizleri özlemiş hepinizi sordu....
hadiiii selma gel sensiz olmuyo kk:enbuyukkk:

kızlar ben kaçar bu gece aştım kendimi sabah erken kalkıcam malum.
sabahların sultanı olarak açılışı yaparım genekaydirigubbakcemile3
elalem ne derse desin
hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiii

iyi gecelr asiye bende yatıcam şimdi sağ gözümün üzeri ağrıyo gözümle birlikte anlamadım gitti bugünümü öldürdü ağrıyla geçirdim minosette buladım yatıyım da geçsin
arda da anca uyucak selma yla teli kapatmak zorunda kaldım bi kucağımda o vardı çığlıkları durmadı ve 9 kilo taaşımak zor geldi kolum koptu bu arada çığlığıda huysuzluktan değil dışarı çıktım konuşmak için sevinçten artık hep gezmek istiyo gözüm korktu valla

canım ben 4 sene kadar bir alışveriş merkezinde muhasebeci olarak çalışıyordum çok şubeli mağazaları bilirsin evkur tarzı bir yerde.
ama şimdi normal şirket muhasebesi bakmam lazım yada bilgi işlem falan .çünkü mağazacılık sektöründe iyi kazanıyordum ama geç saatlere kadar artık çalışmam.eski iş yerim haber yollayıp duruyor ama saatler uymuyor . birde icra falan olaylarınada ben bakıyordum can sıkıcı oluyor
Hım güzel ama yorucu gerçekten hafta sonları falan sana hiç vakit kalmaz hele ömer yusufa hiç kalmaz .icra olayından bende çok ürkerim .Şöyle 9dan 5 e masa işi bulursun inşallah canım

teşekkürederim canım ikinizede onu bende düşündüm aslında ama kardelenin şimdiye
kadar çok şükürki ne ateşi çıktı nede öyle acılı bir şekilde ağlaması oldu uykuları düzenli neşesi yerinde maşallah oyüzden pek ihtimal vermedim sadece iştah sorunumuz var oda genetik sanırım bende küçükken yemek konusunda çok uyuz bir çocukmuşum annem çok pataklamıştır beni bu konu yüzünden
Rica ederim canım ne demek burda birbirimizin sıkıntılarına da çözüm bulmak için varız sadece hadi geyik yapalım kim ne hali varsa görsün değil o yüzden çok seviyorum burayı :enbuyukkk: Aşkolsun kız ne uyuzluğu hiç uyuzluğunu görmedim bu zamana kadar valla

evet özlem bende çok seviyom burayı ve sizleri çok şey öğrendim ben
hem hamileyken hem doğumdan sonra bilinçli bir anne olmaya çalışıyorum
burası ve sizler sayesindede çok şey öğreniyorum

özlemcim çınar da kısa süreli emmelere başlamıştı hatta memeyi ittiriyodu emmek istemiyordu zaman zaman
ama büyüdüklerinden daha kuvvetli emmeye başlıyorlar ve bu yüzden çabuk bitiriyorlar emme işini gibi
gerçi hülya efeyi dra götürdüğünde ona dr sakin yerde ilgisi dağılmayacak şekilde emzir demişti o zaman hülya güzel sonuç almıştı ama ben pek beceremedim o işi :)

genelde geçici dönemler olabiliyor ama uzun sürerse huzursuzlanırsa falan belli olur zaten doyup doymadığı

sabahların sultanı sana da iyi geceler canım

ay selma da cidden son zamanlarda zaten girememişti iyice özletti kendini
özlemcim hülya gezmelerde kayınvalideleriyle birlikteydi
oradan da izmire falan gidecekti ama takvimi hatırlayamıyorum
gerçi izmire gidince girerim babamdan nete rahatlıkla demişti ama daha oraya geçmedi sanırım

sevcancım parol yok mu onu kullansan belki iyi gelir
ya da direk yat uyu sen en güzeli

ay herkes öyle yapıyor sanırım melekçim
az önce 6 kullanıcı okuyorken şimdi 3e inivermiş :)
bebişlerden hastalarımız var ama iyileşecekler en kısa zamanda inşallah
siz de iyisinizdir inş.

Sağol canım bende inşalalh geçicidir diyorum bakalım bir kilosuna baktırayım diyorum olmazsa yarın gideyim bir sürü de işim var saçımı boyatmıştım ya geçenlerde rengi sanki çok hoşuma gitmedi yarın cila yaptırıcam inşalalh bu sefer olur komşum kuaför ona yaptırmıştım kendi kuaförüme gitmedim manyak gibi şimdi uğraşıyorum kuaförüme gidip düzelt beni demeye de dilim varmıyor .
Birde günüm var yarın eş dost iki insan göreyim de içim açılsın ne zamandır çıkmıyorum benim için alışılmadık bir durum :)

ne güzel ya gün falan
benim tek görebildiğim kayınvalide kayınpeder görümce kayınanneanne kayınteyze
literatüre yeni kelimeler soktum
burada 1-2 arkadaş var ancak onlarla da ayda yılda 1 görüşebiliyoruz

ben de kuaför konusunda takıntılıyım
önceki sene siyah ultraviyole idi saçlar sonra bebişe niyetlenince kendi saçıma yakın renk boyayıp bırakmıştım artık kendi saçımla geziyorum inanılmaz rahatmış
sadece önde saç ayrım çizgisinde 5-6 tel beyaz var onları da pek umursamıyorum

izmirde okurken izmirde kuaföre gitmezdim çorluya gittikçe saçlarımı kestirirdim
izmirden ayrıldıktan sonra izmirde kuaförüm oldu :PP
şimdi izmire gittikçe kestirir oldum
ne cins bi insanım ben yaa :))
burada da inadımdan gitmiyorum kayınvalidenin kuaförü 3 yıldır beni soruyor gelin nerde niye gelmiyor diye
bütün sülale ona gidiyorlar
kendi elimden geliyor kendi fönümü çekiyorum e izmire de sık gidince problem olmuyor

Ay çok kötü yaa benimde arkadaşım çok yok devamlı görüştüğüm bir ablam ve kız kardeşimle takılıyoruz sürekli bunlar amca kızları yaşları biraz büyük 35 - 45 arası ama kafa hepsi .ıyi oluyor ayda bir kere kafa dağıtıyoruz zaten sık olsa çelkilmez 18 kişiyiz :jeyyar:
Ahhhh ahhhh kuaför işte bende hata normalde benim kuaförüm yıllardır yanii çocukluğumuzdan beri o kadar uzunnnnn yıllardır anlıyor artık ben hiç birşey demem rengini kesmini ayarlar en son biraz fazla kesmişti hadi dedim burayı deniyeyim hem komşu kızın hatrına gideyim fön bende evde çekiyorum ama boyaya falan ilk defa gittim böyle oldu

Son düzenleme:
valla iyi cesaret etmişsin canım boya gerçekten riskli
en son çare kendi kuaförüne dönüş :))
olmazsa evde kendim boyadım falan diye uydurursun :)

Back
X