2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kardelen hasta galiba
uyandığında ateşi vardı dijitalle ölçtüm 37 cam derceyle ölçtüm oda aynı
makattan ölçüm bunlar hafifde ishal sanırım ikikere üstüste kaka yaptı
sulu şekilde ve çok halsiz uyudu kucağımda yine yatırdım
ay hiç hasta olmadı derken nazar ettim çocuğu üşüdümü yoksa
yeni kullandığımız vitaminlerdenmi oldu acaba

eşimde iş görüşmesine gitti buarada
şu anda lalıştığı şirkey maaşları gününde ödemiyor
hatta bir ay aksadığı oldu hayret ki bu ay gününde yatırmış
her ay stres acaba yatıcakmı ev sahibine ne dicez sıkıldım
inşallah hayırlı bir iştirde olur kurtuluruz bu durumdan

slm kızlar
bu oğlanın bana kastı var galiba sabah babası evde ya geç kalktı kaydirigubbakcemile3
kahvatı olayına bugün başlatayım dedim karıştırdım malzemeleri yedi 5-6 tatlı kaşığı.
ilk gün için yeter ama ben tek tek vericem .tadlarına alışsın ayrı ayrı.
evi sil süpür bu saat oldu bir toz alma olayı kaldı kaydirigubbakcemile4 .halılarıda sonunda yıkamaya verdim.
ya bu oğlan bağırarak tüm apartmanı ayağa kaldırıyor.çok feci çığlık atıyor sonra da yüzüme bakıyor onu duyuyormuyum diye.marifet yapmış gibi gülüyorkaydirigubbakcemile3

ya kızlar aşk olsun sizee yaaa ne nankörsünüz haaaaaa, ne çabuk unuttunuz benii küstüm sizeee 2 gün önce girdim selam verdim ayol bir tek ö<lemcim selamımı almışşşş

oysa ben sizi çookk seviyorduuummmm

size biiyy halleyy oluyooo

yok yok asiyeee ben gözden kaçaçcak biri değildimm sen yeniisn bilmezsinnn biz taaa gebeliğin başından beri görüşüyoruz ben anladım anlayacağımı çok çabuk unutulmuşum o kadar muhabbet ediyorsun, dost bilip özel hayatına varana kadar paylaşıyorsun ama gözden kaçıyorum çok kırıldım çokkkk, ben ocakta doğum yaptığım halde ocak annelerine değil de şubat annelerine giriyorum neyse olsun bakalım, UNUTULMANIN ACISIYLA ELVEDA DİYORUM....

yok yok asiyeee ben gözden kaçaçcak biri değildimm sen yeniisn bilmezsinnn biz taaa gebeliğin başından beri görüşüyoruz ben anladım anlayacağımı çok çabuk unutulmuşum o kadar muhabbet ediyorsun, dost bilip özel hayatına varana kadar paylaşıyorsun ama gözden kaçıyorum çok kırıldım çokkkk, ben ocakta doğum yaptığım halde ocak annelerine değil de şubat annelerine giriyorum neyse olsun bakalım, UNUTULMANIN ACISIYLA ELVEDA DİYORUM....

:olmaz::olmaz::olmaz:

kızlar kardelen ishal
ateşi yok huzırsuzluğuda ama ihali devam ediyor az önce kanlı smüksü bişeyde vardı bezinde napıyım şimdi ben ya çok kan değil hafif koyumsu

eşimin işi olmuş kızlar maaş pek iç açıcı değil ama olsun bunada şükür
ek mesaisi varmış en azından

ıyı aksamlar kızlar
aybuke sen nere gıdıon bakem olmassss hec bıeyer bırakmıosss senı
sevgıcım gecmıs olsun cnm ya ıshal cok kotu bızımkının gectı ama mıde bulantısı ıcın kullandıgımız fıtıl tekrarlıo ıshalı onuda bugun kullanmadık duzelıcek gıbı
surupları ıcırmek ıcın enjektor yontemı denedık bugun bı cok bebekte ıse yaramıs ama maalesef bızde sonuc degısmedı cıkarıo ılacın buyuk kısmını gunde 3 kez verılecek ılac 1 tas catlasın 2 kez verılıo korkudan veremıoskı azcık bısı yıyo onuda cıkarıo ılac yuzunden nasıl ıyılescek bılmıom hatun ama serrum cok ıyı geldı sankı toparladı bıraz kndını
dun teyzemlerde kaldım kızlar falan derken saat 4 te ancak yataga gırdık 4 30 da dıde uyndı uyutamadım bıle sonra yarm yamalak uykuyla eve gelınce bır yattım ama sıcakta resmen erimişim ck beter sıcak vardı bugun
ya kızlar ben sızın yazdıklarınızı okuyomda 100 cc mama verıom dıyonus bnm kız ancak 60 ıcıo
cok az demı yaa
hastalandıgındans berı kusma sebebıyle ek gıdalarıda vermıozz hazmedemıo dıye
artık nasıl olucak nere kadar gıdıcek bılmıorum umudum enfeksıyondan dolayı ıstah sorunu varsa gecmesı
cok karıstırdım accuk ara verimm:))))

slm. geçmiş olsun canım. nevaya allah şifa versin bu aralar herkesin bebegi hasta oluyo çok dikkat etmek lazım.
kocanın işide hayırlı olsun. işsiz kalmaktan iyidir canım

iyi akşamlar çigdem. senin kızda hasta galiba geçmiş olsun.
bizimkinde de daha bogaz enfeksiyonu geçmdi hala öksürüyo.bugün dr gittik. antibiyotık yazdı.
çok dikkat etmemiz gerekiyo.
kıız aybuke ne oldu sana niye küsüyosun yaaa

bu aralar kimse kk ne ugramaz olmuş kimsecikler yok.
selma sibel özlemler daha sayamadıklarım nerde bunlar.
ben sizi böyle bırakmamıştım yaa

ayyy bebıslrımız teker teker hasta oluo nedense ama gercekten kucuk bebekle tatıl akıllı işi diil beklemek lazım doğru zaman ıcın bız gelelı 24 gun oldu ve 24 gundur hasta dıde her sekıl hasta oldu ığne serum antıbıyotık artık fenalık geldı bı daha tatıle gıtcek olursam ıkı kere dusuncem kesin

iyi akşamlar çigdem. senin kızda hasta galiba geçmiş olsun.
bizimkinde de daha bogaz enfeksiyonu geçmdi hala öksürüyo.bugün dr gittik. antibiyotık yazdı.
çok dikkat etmemiz gerekiyo.
kıız aybuke ne oldu sana niye küsüyosun yaaa

saol canım haklısın ebek cok dıkkat ıstıyo o kadar dıkkat etmeme ragmen engel olamadım.olcak olan oluo allah saglık versın bebıslerımızın hepsınee

Back
X