2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,

biraz canım sıkıldı ama çabuk geçti kızıma sarılınca herşeyi unuttum

biraz dertleşmek, sitemimi dile getirmek istedim

ben burada hepinizi ayırtetmeden aile gibi gördüm, sevdim.

hiç kimseye ama hiçkimseye art niyetle yaklaşmadım, yeri geldi şakalaştım, yeri geldi üzüldüm yeri geldi sevindim, beni bilen bilir

ama ne olursa olsun hiç kimseden hakaret duyacak bişeyi hakettiğime inanmıyorum

evet söylediğim şeyler yanlış anlaşılmış olabilir, yanlış anlatmış olabilirim, ama hiç kimse burada kötü sözü haketmiyor

herşeyin güzel ifade şekli vardır bu zor yoldur .

insanlar o yolu seçmektense daha kolay yolu kalp kırma yolunu tercih ederek kendilerini rahatlatıyorlar.

Ama ezip geçtikleri koca bir yüreği görmüyorlar, kii bir yürek kazanmak çok zordur, kaybetmek kadar anlık değildir..

1 yıldır aranızdayım daha aranızdan hiçbirine hakareti bırak en ufak kötü bir söz bile söylemedim, aranızda yaşanan tartışmalarda bile hep ılımlı oldum arayı bulmaya çalıştım

içimde söyleyecek çok şey var ama söylemek istemiyorum, ne kendimi ne kalbimi yormak istemiyorum, değeceğini bilsem devam ederdim ama gerek yok

bu kadarını da söylemezdim aslında ama beni başka arkadaşların yanlış tanımasını istemediğim için küçük bir açıklama yapmak istedim

noldu hayırdır ne hakareti ben en başından beri hep bunu düşünüyorum bizim topikteki insanlar çok farklı kimse birbirini kırmıyor gereksiz yere tartışmıyor oyüzden seviyorum sizi canın niye sıkıldı canım

ben yine tartışmıyorum tartışmayacağım da canım sadece çok kırıldığımı belirttim o kadar,hakaret edip kötü söz söylemeyi ben bilmem, tarzım değil ne olduğunu herkes elbet öğrenir gizlisi saklısı yok.. omazsa sonra msn de konuşuruz, kızı uyutayım da..

ben yine tartışmıyorum tartışmayacağım da canım sadece çok kırıldığımı belirttim o kadar,hakaret edip kötü söz söylemeyi ben bilmem, tarzım değil ne olduğunu herkes elbet öğrenir gizlisi saklısı yok.. omazsa sonra msn de konuşuruz, kızı uyutayım da..

noldu canım sen nıe doldun bu kadar annat bakem uzme kndını bu kadar yaww

noldu hayırdır ne hakareti ben en başından beri hep bunu düşünüyorum bizim topikteki insanlar çok farklı kimse birbirini kırmıyor gereksiz yere tartışmıyor oyüzden seviyorum sizi canın niye sıkıldı canım

noldu canım sen nıe doldun bu kadar annat bakem uzme kndını bu kadar yaww

kızlar şimdi bulaşıkları makineye dizeyim çamaşırları da atayım msn de konuşuruz sonra

mrb arkadşlar hayırlı olsun yeni mekanınız, ben aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Mesala bebişlerin fotolarını nasıl eklediniz

slm kızlar belkısım ne oldu canım sana ya kıyamam.
benimde moralim sıfır.sabah buraya girdim benim oğluş bir ağlamaya başladı sanki 6 ay bu gün için biriktirmiş göz yaşlarını elim ayağım kesildi ne uyudu ne sustu.doktoru aradık ağrısı olabilir calpol içir geçmezse getir dedi.eczaneye çocuk kucağımda gittim kollarım koptu tabi.yollarda biraz bakındı falan dönüşte bizim ev sahibi bahçedeymiş onunla biraz oyalandırdım.en son ilacı içirip zar zor uyuttum.şimdide mız mız bakalım bu gece nasıl olcak olmazsa doktora götüreyim bir ya offffffff

çok geçmiş olsun canım 6-7 aylarda diştir demek adet olmuş belki dişin çıkıcağı yer ağrıyodur gerçektende ateşini kontrol et sürekli uyurken bile,neyseki uyutabilmişin tekrar geçmiş olsun canım umarım gece sorun yaşamaz rahat uyur kıyamıyorum ben bu bebeklerin ağlamasına yaa..

çok geçmiş olsun canım 6-7 aylarda diştir demek adet olmuş belki dişin çıkıcağı yer ağrıyodur gerçektende ateşini kontrol et sürekli uyurken bile,neyseki uyutabilmişin tekrar geçmiş olsun canım umarım gece sorun yaşamaz rahat uyur kıyamıyorum ben bu bebeklerin ağlamasına yaa..

bende canım içimi parçalıyor onun ağlaması banada diş gibi geliyor ateş yok şuan
sağol hayatım desteğin için

durucum gecmıs olsun enfeksıyon ısı sakat dıkkat etmek lazım bende en ufak bıseyde doktora kosuyorum hastalık hastası dıyolar ama ne gerek var durup beklemeye bısı varsa oğrenmek ona gore hareket etmek en guzelı bızım atesede hep dıs cıkarıo ondn dedılar ama 1 ay oldu hala ıyılesmedı dide beklesem sımdıye hala dıs cıkarıoo ates ondan dıcektık
tesekkür ederim hayatım cok saolun sizede cok geçmiş olsun...öp dideyi benim için...
herkese merhaba durucum geçmiş olsun canım işşşallah iyileşir biran önce noldu yine bu şubat bebeklerine böyle ya bu ateş işi benimde kafamı karıştırıyor ben makkattan ölçüyorum ama geçen arkadaşım geldi makkattan yüksek çıkar koltuk altından ölç dedi doktor öyle söylemiş ona bana pek mantıklı gelmedi tabi bide kızlar kaç dereceden sonrası ateş sayılıyor ya
saol canım benim...
merhaba arkadaşlar,

biraz canım sıkıldı ama çabuk geçti kızıma sarılınca herşeyi unuttum

biraz dertleşmek, sitemimi dile getirmek istedim

ben burada hepinizi ayırtetmeden aile gibi gördüm, sevdim.

hiç kimseye ama hiçkimseye art niyetle yaklaşmadım, yeri geldi şakalaştım, yeri geldi üzüldüm yeri geldi sevindim, beni bilen bilir

ama ne olursa olsun hiç kimseden hakaret duyacak bişeyi hakettiğime inanmıyorum

evet söylediğim şeyler yanlış anlaşılmış olabilir, yanlış anlatmış olabilirim, ama hiç kimse burada kötü sözü haketmiyor

herşeyin güzel ifade şekli vardır bu zor yoldur .

insanlar o yolu seçmektense daha kolay yolu kalp kırma yolunu tercih ederek kendilerini rahatlatıyorlar.

Ama ezip geçtikleri koca bir yüreği görmüyorlar, kii bir yürek kazanmak çok zordur, kaybetmek kadar anlık değildir..

1 yıldır aranızdayım daha aranızdan hiçbirine hakareti bırak en ufak kötü bir söz bile söylemedim, aranızda yaşanan tartışmalarda bile hep ılımlı oldum arayı bulmaya çalıştım

içimde söyleyecek çok şey var ama söylemek istemiyorum, ne kendimi ne kalbimi yormak istemiyorum, değeceğini bilsem devam ederdim ama gerek yok

bu kadarını da söylemezdim aslında ama beni başka arkadaşların yanlış tanımasını istemediğim için küçük bir açıklama yapmak istedim

güzelim bak bu sekilde yazmısın acık acıkta ne oldugunu yaz daha iyi olur bence....

gerçi kimseye bi acıklama yapmak zorunda değiliz ama kapalı kalmasın herkes merak içinde kalır ben acıklayım barii kime kırıldıgını...
arkadaslar ben rejimdeydim ve yarısma yaptık arkadaslarla kim cok kilo verirse diğer arkadaslar hediye alıp yollayacaklardı bende fazla değil 1,5 ayda 8 kilo verdim...aybüke arkadasımızda nasıl verdin v.s sormus bende acıklamamı yaptım daha sonra aybüke arkadasımız hediyeleri kapmak için bu kadar hırlandığımı yazmıs....bende ona patavatsız oldugunu yazdım.......
yani patavatsızlık nedir karsısındaki kişinin kırılıp kırılmayacagını düşünmeden lafını tartmadan pat diye söylenmesidir...bu kadar alıncak bişeyde değil hakarette değil....çok abartmısın...
yani ben niye hediyeleri kapmak için bu kadar hırslanayımki...nedir yani hediye nedir sana soruyorum aybüke çokmu önemli...yapma allahını seversen... ben yazdım ona zaten ben kendimi ödüllendirdim hediymi cicilerimi kendim aldım...benim acele etmemin hırslanmamın sebebi hediye kapmak için değil bu ay sonu 15 günlük tatile gidiyorum...ozamana kadar bikinilerle badilerle elbise kıyafet v.s haliyle hos durmak için zayıflamak isteyişim....ben alıskın olmadıgım bi kilodayım ve vermek için elimden geleni yapıyorum...çok rahatsızım çünkü...
ama arkadasımız bunu hediye kapmama yorumlamıs...gerçi saka yaptıgını söylüyor ama saka altından lafını gönderiyor....
aybükeciğim sen bunu 1 kere yapmadım 1-2 defa bana ve bazı arkadaslarımıza yaptın...sonrada saka yaptım diyorsun...ben her sakanın altındada biraz gercek payı oldugunu düşünüyorum.. seninle birbirimizi cok fazla tanıyormuyuz seninle cok samimimiyiz hayır...o yüzden ben senin saka yapıp yapmadıgını anlayamam vede samimi olmadıgımız için sakanı kaldıramam ki sakaysa....
budur arkadaslar olan biten....

Son düzenleme:
benimde moralim sıfır.sabah buraya girdim benim oğluş bir ağlamaya başladı sanki 6 ay bu gün için biriktirmiş göz yaşlarını elim ayağım kesildi ne uyudu ne sustu.doktoru aradık ağrısı olabilir calpol içir geçmezse getir dedi.eczaneye çocuk kucağımda gittim kollarım koptu tabi.yollarda biraz bakındı falan dönüşte bizim ev sahibi bahçedeymiş onunla biraz oyalandırdım.en son ilacı içirip zar zor uyuttum.şimdide mız mız bakalım bu gece nasıl olcak olmazsa doktora götüreyim bir ya offffffff

canım cok gecmiş olsun..suan durumu nasıl umrım iyidir...

asiyecim gereksiz boş lafları geçersek çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa neden oldu acaba inşallah durur da rahat edersinn

benim kız bugün çok kabahat işledi

VARAN 1: az önce çiçeğimi devirdi her pislik içinde

VARAN 2 :babymiks yedirecektim sehpanın altına koydum mutfağa kadar gideyim suyunu getireyim dedim, gidip gelmem arasında 1 dakika ya var ya yok, sen ne zaman gittin de o yoğurdu bulup devirdin eyyy haylaz bebek..:emir_bebek: şaşırdım

VARAN 3:neyse sonra minik kavanoza meyve suyu sıkmıştım içne de biraz bisküvi kırdım yedireyim diye, sen apalaya apalaya git kavanoza elini bir at kilim olduğu gibi battı...:olmaz:

bu kız beni resmen parmağında oynatıyorkaydirigubbakcemile2

delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
mrb arkadşlar hayırlı olsun yeni mekanınız, ben aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim. Mesala bebişlerin fotolarını nasıl eklediniz

hoşgeldin canım iyi yaptın aramıza katılmakla,

ben sana nasıl yapıldığını tarif edeyim

ama şimdi bebeğimağlıyor müsait olunca bakayım

Son düzenleme:

canım yaaa mesajını aldım diğer arkadaşlara msn de anlattım sana da anlatırım akşam ok..

hoşgeldin canım iyi yaptın aramıza katılmakla,

ben sana nasıl yapıldığını tarif edeyim

ama şimdi bebeğimağlıyor müsait olunca bakayım

ohh kızımı uyuttum nihayet tekrar hoşgeldin canım diyerek konuya gireyim

mytickerz . com a gir

orada sayfanın sağ kısmında seçenekler var ingilizce olarak 2. kısmı seç age diye bitiyor sonu sonra orada taban şekli var istediğin birini seç tıkla

2 numarayı tıkla orada da tabanın üzerine gelecek sevimli yaratıklar var istedğini seç

3 numarayı tıkla bebeğinin doğum tarihini gir
tex yazan kısma istersen kısacık bişey yazabilrsin duygularını anlatan

sonra gözat kısmından varsa bebeğinin resmini ekle

kaydet sonra bir adres çıkacak

o adresi kopyalayacaksın ama önce kullanıcı paneline gel

profil düzenle kısmı var aç orayı

en altta kilo takip var yukarıda kopyaladığın adresi oraya yapıştır değişiklikleri kaydet

tickerın hazır

baya uzun ama sırayla yaparsan başarısın

kızlar meraba ya bazı yazlanları okudumda zaten her geçen gün azalıyoruz bari burda kalanlar aramızda sorunlar olmasın biz burda çok şeyi paylaştık hamileyken bebekler olduktan sonra kırmayalım birbirimizi .hem yarın kandil kimse küs olmasın

sibel ya milupanın sütlü gece tahılını sen de veriyormusun çınara zeynep onu ve heronun sütlü pekmezlisini ve yine milupanın sütlü mısırlısını yiyince ağzını kenarları müthiş kızarıyor 10 dak.sonra falan geçiyor ama siz de öyle bir şey oluyor muaynı şey kendi mayaladığım yoğurdu yedirdiğimde de olmuştu sanırım benim kzın süte karşı alerjisi var yarın onu da söylicem prof a alerji testi de yapsınlar olmazsa

zuhalcim dediklerinin hepsinden vermeye çalışıyorum çınara ama hiç dikkatimi çekmedi işin aslı
bu akşam ağız etrafında 1-2 tane kırmızı nokta gördüm ama hiç ondan olabileceği aklıma gelmemişti
tekrar verdiğimde dikkat edeyim bakalım olacak mı sonucu sana yazarım
istersen danışma hatlarını arayıp bir konuş belki onlar da bilgi verebilirler

günaydın kızlaaarr biz yine erkenciyiz 6 dan beri ayakta nisa hanım,

bizimki sabah yerde oynarken ayağını koltuğun altına sıkıştırdı, çıkarmayı beceremedi başladı ağlamaya, ben de süt sağıyordum, bıraktım koştum yanına, ben de uğraştım ben de çıkaramadım, artık bir panikle babasına seslendik, o geldi, koltuğu kaldırdı da çıkarabildik, iz kalmış azıcık,

sibel ben çokulu alıntıyı yapamadım yaa, bahsettiğin NQ alıntı yapın yanındaki değil mi? basıyorum açılmıyor o...

kızlar çok geçmiş olsun yaaa, ne oldu bu bebişleree çok üzülüyorum vallahi

smyslow sen manavgattaymışsın bize yakınsın ben bilmiyordum daha yeni duydum, hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin

sen de öğretmensin sanırım, bizim okuldan bir arkadaşta manavgattan gelip gidiyor...

ayy bugün d eiliçi tayinler açıklanacak heralde, bakalım tayinim çıkacak mı çok merak ediyorum

belkısçım yazacaktım ama bir arkadaş yazmış sanırım nasıl yapıldığını
en son mesajda alıntı yap dediğinde öncekilerle beraber çıkıyor alıntılar

MEHABA ARKADASLAR...MORALİM BİRAZ BOZUK...DERİN GECEN HAFTA ATESLENMİŞTİ...DR ARADIK SURUP VERDİ ATES DÜŞÜRÜCÜ...BİZDE ACEMİLİK YA DÜŞTÜ DİYE GİTMEDİK DR A...BU SABAH Bİ KALKTIK YAVRUP HEM HAPSURUYO HEMDE COK FECİ ÖKÜRÜYORDU..HEMEN DR GİTTİK..MUAYNE ETTİ...ÜŞÜTMÜŞ ENFEKSİYON KAPMIS DEDİ..KÖTÜ Bİ ÖKSÜRÜK DEDİ....çok cabuk iyileştirmemiz gecirmemiz gerek bu öksürüğü ciğerlere inmeden bitirmeliyiz dedi....antibiyotik surup....2 tane daha nefes acıcı ve soguk algınlıgı için surup verdi birde burun spreyi.....hepsini veriyorum birde ıhlamuru yıkayıp içine elma kabugu 1 dilimde limon koydum kaynattım verdim...
umarım biran önce atlatırız...allahım bütün yavrularımızı korusun....
birde ateslenince fitil surup verip te beklemeyin tamam verin atesini düşürün ama hemen dr götürün acaba ates neden kaynaklanıyor dimi...
bu arada diş cıkarma dönemindeki ates yüksekliği 38 i gecmiyormus 38 i geciyorsa ateşi baska nedenden kaynaklanıyormuş...
neyse derin aglıyo devamını ek gıdalarımızı yazarım sonra bye bye

emelcim geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olur inşallah derin bebişimiz

iyi akşamlar sevgicim

özlem girmedi değil mi acaba eşinin askerlik yeri belli oldu mu ya sanki sınavın geçmiş olması lazım değil mi?

çiğdemcim dide nasıl oldu daha iyi mi??

asiyecim siz ne yaptınız?

selma, yeliz, e dönün artık yaa
hareket eksikliği var şubat analarında :)

hülyacım da izmirin tadını çıkartıyor sanırım :)

canan kızım bu ne ya amma unutkan oldun sen de
geçenlerde yine unutmuştun galiba yaz şu şifreni bir kenara
özlettin kendini
sınavların geçti mi?

Back
X