- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
merhaba arkadaşlar,
biraz canım sıkıldı ama çabuk geçti kızıma sarılınca herşeyi unuttum
biraz dertleşmek, sitemimi dile getirmek istedim
ben burada hepinizi ayırtetmeden aile gibi gördüm, sevdim.
hiç kimseye ama hiçkimseye art niyetle yaklaşmadım, yeri geldi şakalaştım, yeri geldi üzüldüm yeri geldi sevindim, beni bilen bilir
ama ne olursa olsun hiç kimseden hakaret duyacak bişeyi hakettiğime inanmıyorum
evet söylediğim şeyler yanlış anlaşılmış olabilir, yanlış anlatmış olabilirim, ama hiç kimse burada kötü sözü haketmiyor
herşeyin güzel ifade şekli vardır bu zor yoldur .
insanlar o yolu seçmektense daha kolay yolu kalp kırma yolunu tercih ederek kendilerini rahatlatıyorlar.
Ama ezip geçtikleri koca bir yüreği görmüyorlar, kii bir yürek kazanmak çok zordur, kaybetmek kadar anlık değildir..
1 yıldır aranızdayım daha aranızdan hiçbirine hakareti bırak en ufak kötü bir söz bile söylemedim, aranızda yaşanan tartışmalarda bile hep ılımlı oldum arayı bulmaya çalıştım
içimde söyleyecek çok şey var ama söylemek istemiyorum, ne kendimi ne kalbimi yormak istemiyorum, değeceğini bilsem devam ederdim ama gerek yok
bu kadarını da söylemezdim aslında ama beni başka arkadaşların yanlış tanımasını istemediğim için küçük bir açıklama yapmak istedim
noldu hayırdır ne hakareti ben en başından beri hep bunu düşünüyorum bizim topikteki insanlar çok farklı kimse birbirini kırmıyor gereksiz yere tartışmıyor oyüzden seviyorum sizi canın niye sıkıldı canım