2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bu dide benim sebebim olacak son gunlerde her agladıgında morarıyo .hatta morarmayı gectım sımsıyah oluo cocuk ya napcamı sasırdım geldım gelelı nerdeyse hergn oluo cok sıklastı aklıma turlu turlu seyler gelıo allah korusun kalp sorunu falanmı var ya allahım korusun rabbım vermesın yarın doktora solıcem cokk kotu yaa kendıne zor getırıoruz

sanada iyi kandiller hayatım...öpüyorum sizi oğlusunla :)))

sizede hayırlı kandiller arkadaşlar
sanada iyi kandiller canım...öptük sizide cocomann:)))
merhabalar herkese bizde eşimle bozuğuz canım sıkılıyor çok
hayırdır canım....bozma moralini olur aile arasında böyle seyler....iyi kandiller....sizede öptük güzel kızınla:)))
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar mubarek günün yüzü suyu hürmetine bebişlerimize sağlık sıhhat verir inşallah bol bol dua edelim bu gece
aminnnn canım benim....allah saglıklı uzun ömürler versin yavrularımıza allahım onları korusun insallah...

mrb arkadaşlar aranıza dün katıldım.Kandiliniz mübarek olsun bebişlerinizle hayırlı uzun ömürler dilerim bu arada hayırlı 1 işim var benim içinde dua ederseniz çok sevinirim.
amin canım cok saol...buarada aramıza hos geldin..allah herseyi gönlüne göre versin duaların dualarımız kabul olsun....

Kızlar meraba herkese hayırlı kandiller diliyorum hepinizi öpüyorummm
canım cok saol bende seni ve oğlusunu öpüyorum...
hayırlı kandiller arkadaşlar hepinize...
bizde tatilden döndük çok şükür birkaçgün olduda annemlere ance gelebildim sizleri çok özlemişim yaa geldiğim gibi hemen açtım ama geçmişi daha tam okuyamadım
sizlerde işallah iyisinizdir bebilşleride öpüyorum kocaman
kandil gününde hepimizin duaları kabul olması dileğimle ...
amin canım...sizinde kandiliniz mübarek olsun...hosgeldiniz canım umarım iyisiniz...biz iyiyiz kızımla kendi adıma :))) kızım biraz hasta teyzesi...allah bu mübarek kandil gecesinde yavruma yaavrularımıza saglık sıhat versin....öpüyorum sizi tatlı kızınla

ya kızlar bu dide benim sebebim olacak son gunlerde her agladıgında morarıyo .hatta morarmayı gectım sımsıyah oluo cocuk ya napcamı sasırdım geldım gelelı nerdeyse hergn oluo cok sıklastı aklıma turlu turlu seyler gelıo allah korusun kalp sorunu falanmı var ya allahım korusun rabbım vermesın yarın doktora solıcem cokk kotu yaa kendıne zor getırıoruz

canım cok gecmiş olsun ihmal etme kesinlikle odada tek bırakma allah korusun...sakınn.hemen dr git...kuzummm kıayamam yaaa...

allahım bu mübarek günde hastalıklarımıza şifa dertlerimize deva ver yarabbim....sen yavrularımızı hastalıklardan kazalardan belalardan sen koru....saglık sıhat ver....uzun ömürler ver..sen dularımızı kabul eyle yarrabbim...

allahım kızımın hastalığını al bana ver yarabbim....o daha cok küçük...kıyamam dayanamam ona ben...balll kusumaaa

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

güzel duaların için sağol canım amin cümlemize.allah kuzularımızı korusun onlara uzuuuun ömürler hastalıksız sıkıntısız güzel ömürler nasip etsin.hep mutlu olsun yavrularımız innşallahhh...

Emelcim ne güzel dua yapmışın amin saol canm
Kızlar bu arada size bi kitap tavsiye ediyorum belki okuyan olmuştur ben çok beğendim çocuğunuzla doğru iletişim kurmakla ilgili bi kitap BENı DUYUYOR MUSUN? YAZARI LEYLA NAVARO

Sevgıcım senın derdınde basından askın haa anlayıslı adam yok hıc etrafında bı kardelen var ıste oda olmasa bİttİn sanırım

balkopugum hosgeldın hepımızın allah yardımcısı olsun ınsallah kabul olur duaların

akvaryum cnm ben senın adını hep unutuom cnm ya kusura bakma sırf akvaryum yazma korkusundan bısı yazamıom sana :)))))hos olmuo herkse ısımle sana nıckınle hıtap etmek

canım adım Özlem:)olabilir canım unutman çok normal hiç önemli değil.opuyorumnanaktan

kızlaaaarrr çok mutluyuuuummmmm :dance::sm_cool:

hayırlı bir günde kandilde çok iyi bir haber aldımm

tayinim merkeze çıkmııııışşşş, hem de evime yakın bir okulaaa:hooray::hooray:

Allah kızımın yüzüne baktı, çok şükür rabbimee:sm_cool:

artık acil bir durum olursa hemen kızıma koşabileceğim ve çalışırken erkenden kızıma kavuşabileceğimmdelikafadulden

Allah ım hala inanamıyorum yaaaa:dance:

gözünaydın canım.çok sevindim.inan bana bu bebişler hepimize çok uğurlu geldiler.boşuna dememişler bebek kısmetiyle gelir diye.kızın da sana kısmetiyle geldi bak işte.ne güzel hayırlı olsun.

güzel duaların için sağol canım amin cümlemize.allah kuzularımızı korusun onlara uzuuuun ömürler hastalıksız sıkıntısız güzel ömürler nasip etsin.hep mutlu olsun yavrularımız innşallahhh...
aminnnn hayatımmm...
Emelcim ne güzel dua yapmışın amin saol canm
Kızlar bu arada size bi kitap tavsiye ediyorum belki okuyan olmuştur ben çok beğendim çocuğunuzla doğru iletişim kurmakla ilgili bi kitap BENİ DUYUYOR MUSUN? YAZARI LEYLA NAVARO

aaa hemen alayım özlemcim...kesinlikle gerekli birşeyyy...öptükkkk mucxxx

ayyyy kızlar buarada kilom biraz daha düştüüüü yuppyyyy basarıyorum sanırım...98 ile doguma girdim suan 76,300 olmusum ......geriye kaldı 8-9 kilo
vücudum cok sıkılastı ne selülüt ne bişey bide göbekte kalmadı....belkide normal doguma birazda borcluyum bu durumu...
bugün içine giremediğim pantolonumun içine girdim çok mutlu oldum.....

ohhhh sefamm olsun :))))

ayyyy kızlar buarada kilom biraz daha düştüüüü yuppyyyy basarıyorum sanırım...98 ile doguma girdim suan 76,300 olmusum ......geriye kaldı 8-9 kilo
vücudum cok sıkılastı ne selülüt ne bişey bide göbekte kalmadı....belkide normal doguma birazda borcluyum bu durumu...

darısı başımıza....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

22 kilo verdin haa:1shok: valla taktire şayan bi durum ne diim helal olsun canım boyun kaç senin?98 çok fazla geldide

Emel tebrik ediyorum alkisalkisalkis canım seni ahhh bende bugün başladım bakalım nezaman gider bu 15 kilo kesinlikle normal doğumda daha fazla kilo gidio ben sezercik oldum göbişimle bi problem yok Allaha şükür ayaktayken dümdüz kemiklerim bilem görüküyo ammaaa ayaktayken böle:roflol: oturunca tam bir fiyasko oluyo oyüzden ayakta kalmayı tercih ediom valla :kedi: uyguladığın şeylerede baktım yapmaya çalışıyorum hayırlısı öpüyorum senii ve Derini heee sakın tatilde açık büfeleri görüpte yeme haaa ben açık büfe okadar yemeklere dayanamıyorum da cokacimcoook

selam kızlar

hayırlı kandiller ve güzel dualarınız için teşekkür ediyor ve yürekten katılıyorum

asiyecim geçmiş olsun canım çıkartabildiniz değil mi camı tamamen?
ömer yusufumuz da iyidir herhalde

çınarı gördünüz durmadan yastıkların üzerinden ayağa kalkmaya çalışıyor ve arada dengesini kaybedip yuvarlanıyor
kafasını yere çarpıp duruyor bazen ağlıyor bazen ağlamıyor ama ben bayağı tedirgin ooluyorum
yatakodamızdaki beşiğin kenar korumalarını ikeadan almıştık sadece 1 karıştı altı kapatıyor üstü açık duruyordu
şimdi sabahları kalkma girişiminde bulunurken durmadan yatağın kenarındaki tahta kısımlara çarpıp duruyor düşerken
özlemindi sanırım taçtan aldığını söylediği uyku seti vardı hem ince hem de yüksek onlardan bulmaya çalışacağım ben de buralarda
pek ümidim yok ama :))

ay ne yazacaktım ne hale gelmiş
yani diyeceğim şuydu ki
her geçen gün daha farklı bir sakarlıkla karşılaşılıyor
üzülmeyin demek boş ama hazırlıklı olun canlar
kıyamayız hiçbirine

mekik çek hayatım ama tabi diyeninkini görme gitsin öfffffff valla terde akıyo her yerimden ama gitmiyo bende normal doğurdum ama anamı dinlemedim okadar korse tak dedi ama yok rahatıma düşkün ben şimdi çekiyom valla

selam kızlar

hayırlı kandiller ve güzel dualarınız için teşekkür ediyor ve yürekten katılıyorum

asiyecim geçmiş olsun canım çıkartabildiniz değil mi camı tamamen?
ömer yusufumuz da iyidir herhalde

çınarı gördünüz durmadan yastıkların üzerinden ayağa kalkmaya çalışıyor ve arada dengesini kaybedip yuvarlanıyor
kafasını yere çarpıp duruyor bazen ağlıyor bazen ağlamıyor ama ben bayağı tedirgin ooluyorum
yatakodamızdaki beşiğin kenar korumalarını ikeadan almıştık sadece 1 karıştı altı kapatıyor üstü açık duruyordu
şimdi sabahları kalkma girişiminde bulunurken durmadan yatağın kenarındaki tahta kısımlara çarpıp duruyor düşerken
özlemindi sanırım taçtan aldığını söylediği uyku seti vardı hem ince hem de yüksek onlardan bulmaya çalışacağım ben de buralarda
pek ümidim yok ama :))

ay ne yazacaktım ne hale gelmiş
yani diyeceğim şuydu ki
her geçen gün daha farklı bir sakarlıkla karşılaşılıyor
üzülmeyin demek boş ama hazırlıklı olun canlar
kıyamayız hiçbirine
canım çıkardım o can havliyle camı ayağımdan çok şükür ağrı falan kalmadı ya bana gelsin bela diyorum ömer yusufun o denli ağlaması benim aklıdan çıkmayan senağlama ama bir söz varya çocuk düşe kalka büyür diye galiba doğrukaydirigubbakcemile3 zaten çınarı görünce iyic pimpiriklendim benim etrafımda çok fazla küçük çocuk olmadı o yüzden çok tecrübesizim beni neler beklediğini ancak kitaplardan netten takip ediyorum.ama süper birşey ya anne olmak allaha binlerce kere şükürler olsun allah her isteyene nasip etisn bu duyguyu.
ben korsede taktım hiçbişe yaramadı :delphin:

canım korse deyince aklıma geldi sezeryanlıların takması sakıncalı diye ben takmadım acaba şimdi taksam fayda edermi şu göbek sarkık duruyor ya deli oluyorumnaniknanik

günaydın herkese

valla asiye ben de sezeryan oldum doğumdan 1 ay sonra korse kullanmaya başladım, benim göbeğim sarkık değil sanki ama göbek var, eylüle kadar yok etmem gerek, bugünden itibaren mekiğe başlıyorum, zaten herkes göbek te olmasa hiç bir fazlalığın yok diyor, yan beller de de var azıcık, kız annelerinin kaderi zaten can simitleri..

Back
X