2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlem allah kavustursun cnm bnm
darısı bnm basıma inşallah
sevgi cok sevindim cnm bebişin iyileşmesine allahım dermansız dert vermesin
bi de bende yürütec almayı düşünmüyorum nerdeyse emeklemek üzere kızım ve öyle kendiliginden emekleyip yürüsün istiyorum

slm kızlar
sevgi sevindim canım bak kilosuda iyi topluyor kendini.bende bu hafta sonu götüreyim diyorum doktora randevu alayım kociş evdeyse cumartesi günü.benimkide kakasını cıvık yapıyorya canım sıkılıyor. benimde yürüteçte çok merakım vardı ama doktor kesinlikle önermiyorum dedi bende almadım.
selma aşkım hoşgeldin

Sevgi güzelim sonucların ıyı cıkmasına sevındım.. pekı neden cok kaka yapması sakıncalıymıs :(

sakıncalı derken isaldir o zaman dedi canım ben yanlış aksettim galiba
doktor isal dememiz için çok fazla kaka yapması gerekiyor ve yeşil se dedi
benimkide günde en az 6 kere yapıyordu son 2 güne kadar azaldı nedense muz verdim ondan heralde

canım benim allah kavuştursun yokluğun çok belli oldu burda.sende ek gıda olayına başladın demek bizim gibi yarı günün mutfakta ve yemek yedirmekle geçecek desenelülülülülülü
Sağol hayatım bende çok özledim ama Derin tozuttu resmen hiç durmuyor artık uyudukça dalarım muhabbete .

özlemcim Allah kavuştursun . inşallah ortopedi dr.undanda iyi haberlerle dönersin.
bizde ek gıdaya yeni başladık sayılır ama çok zormuş beeee. ne rahatmış sadece emzirmek. ben şimdilik meyvelere alıştırıyorum dr. 1 hafta meyve sonra sebze püreleri dedi
hatta yoğurdu gaz yapar diye daha vermeyin dedi ama ben veriyorum alışsın sonra hiç yemezse.
Sağol Deniz cim inşallah 3 ay geçtİ 1 hafta geçmiyecek gibi geliyor .
Bize en son meyve dedi dr.umuz tatlıyla başlarsa zorlanabilirsin dedi 3 gün çorba 4.5. ve 6 . günleer çorba + yoğurt sonraki gün meyve 3 gün de meyve ile ondan sonrada kahvaltı .bakalım hepbirlikte alışıcaz bizde inşallah.
herkese selam millet toplanıyor yavaş yavaş sanırım
özlem canım allah kavuştursun öncelikle tez zamanda kavuşursunuz inşallah
benim kardeşimde iskenderunda yaptı askerliğini denizci olarak ama 15 ay tabi
ek gıdaya geçişinizde hayırlı olsun yandın arkadaşım bitmiyor valla mutfakta bitiyor gün
inşallah ortepedi doktoruda güzel haberler verirde sevinçten uçurur bizi:D
Haid canım gözün aydın rutin kontroller mi bunlar .Bizde güzel haberler alsak inşallah havaya uçucam çok sıkıldı artık Derin patlıyor .Ortezi çıkarıp uyutuyorum başka türlü uyumuyor bile :(((
canım benım kaynımda ıkı sene once aynı yerde kısa donem yaptı ve orda kaldı dagıtımdan sonrada.. genelde kalıyorlarmıs. ve ne sıkı ne rahat normal bır askerlık gecırdı.
Ay Melek ağzından yel alsın valla inşallah kalmaz orda allah korusun yarabbim.Eşimde telefonda genelde kantincileri ve öğretmenleri bırakıyorlarmış dedi.Hayırlısu tabii ama en iyisi Bu yakınlar .
özlem allah kavustursun cnm bnm
darısı bnm basıma inşallah
Sağol Selma cım .Ay canım ya çok zor geldi ilk günler hala biraz zor geçiyor .Sen bastır da okulu bitirsin yoksa 15 ay çekilmez hayatım .Benden tavsiye ve biran önce bitirip gelsin inşallah seninkide .

sağolun kızlar hayırlısıyla derinde kurtulur inşallah ortezden bir anönce
Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah Sevgicim göz kontrolünde çocuk dr.umuz üit vermek istemiyorum dedi ama insan yinede ümid ediyor yani inşallah bitmiş gitmiştir.. hayatım

iyi akşamlar kızlar yine zar zor kaçak girebiliyorum, bir yandan süt sağıyorum diğer yandanyazıyorum

bugün gazipaşa ya görümceleri bırakmaya gitmiştik, derken bir telefon daha geldi, akşama misafir gelecekmiş

şimdi misafirimiz var, o yüzden yazamıyorum, resimleri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum

selma arayamadım seni kusura bakma, hattımı kaybettim siz gittikten sonra , hala arıyorum...

herkese merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum baya oldu 2 ay gibi.Sonunda tatil bitii evimize dönebildik. Şimdi diyarbakırdayıa ev batmış 2 gündür temizlik yapıyom hala kabası bitti 180m2 ev bitermi temizlemekten bıktım. Birde emir bebek diş çıkarıyor galiba çok ağlıyor çok mızmız
Oğlumdan ayrılmak hiç istemiyom ama 1 eylülde göreve başlıyorum içim yanıyor kızlar. Bugün bakıcı ile görüştüm iyi kadına benziyor ama bilmiyorum offf dua edin.
Selma gızzzz hayırsız aybükeler gittinde bize niye gelmedin

iyi geceler kızlar..

sevgicim gözünüz aydın inşallah bundan sonrada gelişmeler güzel gider.
özlem canım allah kavuştursun,umarım ulaşımının kolay olacağı bi yerlere gider oradan.
aybuke kız çok merak ediyorum fotolarınızı ilk fırsatta ekle

bizde bugün kontrole gittik.1,5 ayda 750 gr almış boyuda 4cm uzamış.gayet normal sınırlarda dedi büyüme grafiğini gösterdi ve şişman bi bebeğiniz olmucak sizin dedi.:))
kollarından tutup kaldırdı bizimkide hemen adım atmaya başlayınca oo bu hemen yürür, çünkü adımlamakla yürümek farklı bu ayda adımlaması gerekir ama bu direk basıyor ve yürüyor dedi.:nazar:
2.dişde geliyormuş bu arada.
hıım bide bende yürüteci sordum.ortapedi doktorları önermiyor ama efe emekliyor zaten adımda atıyor günde 15-20 dk mesela işin olduğunda yemek falan yaparken oyalansın diye koyabilirsin ama öyle saatlerce tutma dedi.

kızlar bide bugün biz küçük bi kaza atlattık evde.
tam doktora gitmek için hazırlanırken baktığımda efe salonda oynuyordu,
yaklaşık 15 sny içinde salondan koridora çıkmış,
tel çamaşır askıları olur ya kapalı şekilde duvara yaslı duruyordu onu çekmiş.
bi anda bi gürültü ve çığlık kuzumun üstüne düşmüşmafoldumben
allahtan iç kısımdaki ince olan teller başına çarpmış.ahh nasıl kızdım kendime anlatamam ya.tabi babamıza bu olaydan hiç bahsetmedim.zaten yataktan düştü diye bi eksi almıştım:oklava:
ya artık işimiz iyce zorlaştı 1 dk yalnız bırakamıyoruz.

dilekcim hoşgeldin canım,özledik valla.gerçi bende ara ara girebildim hep.
aynı sorunlar benimde tatil dönüşü temizlik bitmek bilmiyor.
bende seminerlerde nasıl olacak diye düşünüyorum çünkü biz bakıcı tutmuyoz babannesi gelecek ama onlarda okul açılırken gelecekler.seminerlerde bikaç arkadaşım var onlarla dönüşümlü bakmaya çalışcazz ama beceremezsek rapor alıcam seminerlerde sanırım

hülyacığım sağol. benim rapor hakıkm kalmadı 40 günü kullanım annem ve kayganam gelmediler valla. Biraz gelelimde bebek alışana kadar bakalım diyemiyorlar kayganam ve görümcem de kavga ettiler benimle daha bebek erkenmiş 1 sene sonra olabilirmiş. Sanki onlar sorduk.Gıcık oldum zaten.

hülyacığım sağol. benim rapor hakıkm kalmadı 40 günü kullanım annem ve kayganam gelmediler valla. Biraz gelelimde bebek alışana kadar bakalım diyemiyorlar kayganam ve görümcem de kavga ettiler benimle daha bebek erkenmiş 1 sene sonra olabilirmiş. Sanki onlar sorduk.Gıcık oldum zaten.

sevmeye kalktıklarında da sen daha erken bebek sevmek için sevmeyin dersinzemuszemus
aman canım boşver takma belkide böylesi daha iyi senin için (yani gelmemeleri) bende şimdi kara kara düşünüom ya bunalırsam evde sürekli birirlerinin olmasından diye ama napalım bebişimiz için herşey.

Benim kaygana biri bize gelsin çocuğu içine sokacaK gibi seviyor gösteriş yapıyor ama boş işte. amn zaten gelmelerini de istemiyom zaten olmuyor bu sefer kocamla aileler yüzünden ayrılıyorduk neredeyse bitsin en iyiysi böyle hep kavga edeceksek dedik ama sonra aklımız başımıza geld.

hoşgeldim dilekcimm bende 1 ay kadar giremedim nerdeyse tek yazıp kactım o kadar bi kac sefer.
ya antalyaya tatile gittik de aybükeye ugramadan olmaz dedim.cokta güzel gecti.tavsiye ederim bütün subat annelerinee

ıyi geceler yağmur
Yeliz naber özledim seni ne zamandır ben yokum ama öncesinde de sen yoktun nasıl gidiyor .Nasıl emek çınar .
Hülya canım geçmiş olsun sorunlar giderek büyüyor bebklerle birlikte nasıl başa çıkıcaz bilmiyorum valla neyseki ucuz atlatmışsınız .ınşallah bir daha olmaz bu arada dünürüm sağol repin için nasıl gidiyor paşa damadım nasıl

kızlar bişi sorcam sizin bebekleriniz oturuyormu
bizim emek çınar 5 buçuk aylık ve ilk defa bugün kendi kendine döndü
hep ben yardım ediyordum azcık sırtından ittiriyordum dönüyordu
buakşam üzeri mutfağa gittim ıhhhh ıhhhhhh diye ses geliyor bir baktımki dönmüş sıpa
ama ne oturuyor nede emekliyor
geçmi kaldık acaba
sizinkiler ne durumda uzun zamandır giremedim ya bebeişlerdende haberim yok

özlemcimmmmmmmm canım benim bende seni özledim
geçen sana yazdım ama özlem uzun zamandır girmiyor dediler eşi askere gidecek diye
bende hayırlı olsun falan yazdım
ben tekirdağdan geldim üzgün ve süzgün hiç ayrılmak istemedim
evimi yerleştirdim temizlik yaptım
şimdi çınar beyle uğraşıyoz çok özledim herkezi

asıl sen nasılsın
hayırlı teskereler su gibi geçer inşallah askerliği eşinin
kızkardeşinde sende kalıyomuş azcık kolay geçer zaman
üzme kendini sütün azalamasın kızarım bak

Back
X