2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada okudum ama kimindi aklımda kalmadı..kayınvalidesinde kanser şüphesi varmış..dizlerindeydi şikayeti sanırım..valla bizim de babamın hastalığı sebebiyle yaptığım araştırmalarda ve gidip-gördüğüm için cerrahpaşa onkoloji anabilim dalı başkanı prof.dr.süheyla serdengeçti yi gönül rahatlığıyla öneririm..muaynehanesi harbiye de..kesinlikle para canlısı değil..1 kere muayene ücreti ödedik..sonra 20 kere telefonda bilgi istedik ki babam kendisinin hastası değil..müthiş pozitif bir kadın... 400 tl muayene ücreti...bir de amerikan hastanesinde nil molinas diye bir hoca varmış onunda adını çok duydum...normalde o da cerrahpaşa da...yine cerrahpaşa da doç.dr.mustafa özgüroğlu diye bir doktor var ama acayip suratsız ve negatif elektriği var..erkan topuz ise hasta bakmıyor...böyle durumlarda doktor bulmanın zorluğunu bildiğimden bilgi vermek istedim...allah şifasını versin inşallah...

slm kızlar dun bende asılamızı yaptırdım pnomokok harıc hepsı yapıldı onu fethıyede yaptırcam ates fazla olmadı ama ınanılmaz huysuz zaten dıslerınden dolayı saldırgandı sımdı huysuzlukta var tamda orucun ılk gunu ınanılmaz bır bas agrısı var bende her ramazan bole olur bakalım hayırlısı
hasta atesı olan bebıslrımıze gecmıs olsun
asıyecım allah mekanını cennet etsın teyzenın senınde basın saolsun

aylincim canım inşallah gerek kalmaz baban için ameliyata.sevindim gelişmelerin iyi olmasına.çınarada maşallah tosunum.valla bizimde diş yüzünden uyku düzeni bozuldu.bu arada ismini yazdığın doktorlardan birirni NıL hanımı bende kesinlikle tavsiye ediyorum.kardeşimin baldızı daha 17 yaşında oda onun hastası,ablam bursadaki doktor arkadaşlarından araştırdığında ona yönlendirmişlerdi.Allah bin kere razı olsun,kızımız şuan çok çok iyi.

çido sen emizrmiyomusun azda olsa,oruçlu dahada az olur kuzum ya.

kızlar bu arada 2 gündür efede yine gaz problemi olmaya başladı.yediklerinden olduğunu sanmıyorum çünkü alıştı zaten onlara öyle bi sorun olmamıştı hiç.acaba emeklerken falan üşütüyormudur yerlerde.yere yorgan falan seriyorum ama engel olamıyorumki alıyo başını gidio,bugün wcye gittim döndüğümde koridordaydı.artık odaları dolaşmaya başlıcak.kat katta giydiremiom sıcak diye.acaba sadece karnına ve göğsüne bi bez falan daha koysam işe yararmıki.çünkü acayip sancılandı dün gece ve bugün öğlen. uykusundan uyandırıyo krampı,gözleri doluyor sonra 1-2 pırtlayınca sakinleşiyor:)

herkese merhaba kimseler yok. Ben gelince mi kaçıyonuz?
Asiyeciğim başın sağolsun.Allah sabır versin.
Herkese hayırlı ramazanlar. Ben oruç tutamıyorum. ınşallah seneye falan tutarım.
Sibeli hiç göremiyorum yok mu kızlar?
Birde demir damlası veriyonuz mu benim doktor sabah akşam 7 damla demişti ama başka doktorda 5 damla yeter dedi ne yapacağımı şaşırdım.

herkese merhaba kimseler yok. Ben gelince mi kaçıyonuz?
Asiyeciğim başın sağolsun.Allah sabır versin.
Herkese hayırlı ramazanlar. Ben oruç tutamıyorum. İnşallah seneye falan tutarım.
Sibeli hiç göremiyorum yok mu kızlar?
Birde demir damlası veriyonuz mu benim doktor sabah akşam 7 damla demişti ama başka doktorda 5 damla yeter dedi ne yapacağımı şaşırdım.
cnm bizim dr da dediki kilosuna kadar damlat diyor demir ilaçcını
sabahları ben 7 damla damlatıyorum

hasta olan bebişlere allah acil şifalar versin diş çıkaran bebişlerede allah yardımcıları olsun inşallah kolay çıkarırlar dişlerini biz daha hiç diş çıkaramadık

herkese iyi ramazanlar.....ilk gün rahat geçti şükür inşallah sonujna kadar ,y, geçer........
kayranın gelişimi çok şükür iyi emekleme olayında 1 ileri 10 geri....birde hep şınav pozisyonunda....dişlerde çıktı çıkacak....

kızlar moralim bozuk....çünkü kayınvalidemde kanserli tümörler tespit edildi....yayılan tümor....onun için hep hastanelerdeyiz.....sanırım onlarla ev birleştireceğim...çünkü bakıma ihtiyacı var....dupleks bir ev olur...çünkü benimkayınpederimle yaşamak çok zor.....ama kayınvalide için buna katlanacağım....hayatım düzenim değişecekkkk....kayınpeder 80 kayınvalide 55 yaşında....ama kayınvalide çökmüş durumda....sanırım benim kaderim hep yaşlı bakmak olacak çünkü evlenmeden öncede anneanneme babaanneme ve dedeme bakıyorduk....annnem çalştığı için.....olsun ne yapalım hayat bu...
şuanda tüm projelerim yatı...okul işşşş ve herşey...sağlık olsunda....
dua edin kızlar.......

hasta insanın yanında yaşamanın ne olduğunu bildiğim için kayraya bunu yaşatmak istemiyorum....
......

günaydın kızlar taziyeleriniz için sağolun hepiniz tek tek.rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin.
bebişcimkayra çok üzüldüm kayınvalidenin durumuna teyzemde bizde yayılan bir tümörle uğraşıp durduk. bakımı çok zor oluyor. eşin tek çocuk herhalde.tek başına senin sorumluluk alman çok zor olacak birde bebişin var.allah kolaylık versin canım

günaydin kizlar ,

asiyecim hayatim basin saolsun Allah geride kalanlara uzun ömür versin Allah sabir versin

bebiscimkayra cnm cok gecmis olsun rabbim acil sifasini versin

asiyecim canım başın sağolsun allah sabırlar versin.bebişcimkayra canım allah seninde yardımcın olsun.çok zor ve kötü bi hastalık allah kimselere vermesin.ne kadar güzel ve hayırlı bişey yapıyorsun canım.başkası olsa kesinlikle kabul etmez.helal süt emmişsin canım.onların duaları size yeter canım.allah kolaylık ve acil şifalar versin.

aayyy kızlar bu arada kaan hala kabız.dün aşımızı olduk gece ateşlencek gibi oldu ama hemen fitil verdim düzeldi allahaşükür.ama şu kazı olayımız nolcak böle bilmiyorum.20 gün oldu eklere başlayalı ama hala düzelmedi yavrum.şimdi erik kaynattım suyunu vericem.inşallah içerde faydası olur.kızlar zararı olmaz dimi erik suyunun?

aayyy kızlar bu arada kaan hala kabız.dün aşımızı olduk gece ateşlencek gibi oldu ama hemen fitil verdim düzeldi allahaşükür.ama şu kazı olayımız nolcak böle bilmiyorum.20 gün oldu eklere başlayalı ama hala düzelmedi yavrum.şimdi erik kaynattım suyunu vericem.inşallah içerde faydası olur.kızlar zararı olmaz dimi erik suyunun?
canım kayısı suyu ver armut suyu ver ben öyle yapıyorum çorbalarına azıcık zeytinyag damlat benim yegnime ishal diye elma suyu demişti kabızsa kayısı vede armut suyu dedi bende kızıma öyle yapıyorum

bebişcimkayra cnm seninde allah yardımcın olsun kayınvalidenede allah şifa versin sana onların duası yeter allah razıolsun dese tamam cenabı allah sana onun kolaylıgını verir

Back
X