2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aybuke kız dün biz şarjlı süpürgeyi çalıştırmıştık Eymen de çok korktu ağladı denemek için bikere daha çalıştırdık gene aynı çok korktu gece uyuyamadı yanımda uyudu uykusunda hep içini çekiyodu annecim ben burdayım diyip sarılınca sakinleşiyodu sabaha kadar yanımda yatırdım valla şaşırdım ben de eskiden gazı olduğunda süpürge ve fön makinası sesi sakinleştirirdi şimdi niye korkuyorlar anlamadım

kızlar aynı valla eskiden anca elek.süp ve saç kurutma mak.ile susan çocuk şimdi korkuyo hemde nasıl çok ilginç yaaCADIARZU

aybüke kız kıyamam ben ona. benim ki bugün fön makinesinden korkmadı. ama yarın ne olur bilmem. tepkileri günden güne değişiyor. koridorda kaçtı yazmışsın. emekliyor mu yoksa?

tani uyutmustum uyandi gene 2 defa
uyumuyor ya uykusu tamamen kacti gülücükler atiyor karanlik odada bide numaradan öksürmesi aaaa aaaaaaa demesi yokmu tam tiyatrocu bu

basim catliyor ya uyusa bari

BEN KATILMAK ISTIYORUM AMA UYUMUYO YA

4. defa uykuya daldi inan 5 dk gecmeden uyandi velet

yataginda simdi almiyorum basim catliyor zaten :sinifsinif:

bugün elifte uyuduğundan beri 3 kere uyandı memeyi emiyor tekrar dalıyor aç sanırım
uykuya yenik düşüp iyiyce ememiyor sonrada tekrar acıkınca ağlıyor

iyigeceler herkese kızlar kardelende toptan korkuyor geçen gün dışarı çıkarmıştım
çocuklar top oynuyordu üzerine doğru geldi korktu ağladı ogün bugündür top gördüğü zaman
kendini geriye doğru atıp ağlıyor
ve aşırı sinirli olucak ya sizinkilerde böylemi elinden hiçbişeyi alamıyorum
kıpkırmızı oluyor ağlamaktan kendini atıyor geriye doğru zor tuttum bugün
düşüyordu kucağımdan yemek yedirirkende istemiyorsa kendini kaydırıyor
öylede bağarıyorki duymanız lazım napıcam ben bu kızla

geçen akşam iftardan sonra arkadaşım geldi kahve içmeye kız buna şirinlik yapıyor
bizim cadı da titriyor sinirinden bağardı durdu kıza en son güldürmek için karnına doğru eğilince
yapıştı saçlarına ısırıcakmış ağzını açmış şaşırdık kaldık vallahi ufak tefek bişey olucak ama
kend,inden büyük siniri var gözüm korktu valla

evet ya çit benimde aklımdan geçmedi değilkaydirigubbakcemile3
ya bide şerit şeklinde olanları varmış metrelik böyle tüm kenarı kaplamak için onlardan bulmak lazım aslında

2-3 hafta sonra izmire gideceğiz ikeadan bakacağız biz de kısmetse orada varsa vardır buralarda bulmak ne mümkün :P

ya bisey sorucam bukadar cok geziyorsunuzz benide evlatlik alirmisin :kedi: bende geziyim sizlee azcukk :kedi: :kedi: zemuszemus :dance:

saka maka gez hayatim ama kendinide özletme olurmu :1hug:

tatli rüyalar kizlar size

gel canancım bekleriz ne demek
ama yakışıklıları da isterim yanında :))

sibelcim nasıslsın canım yoğunsun geziyosun ohhhhhhhh
kaynanann geliomu hergün
sen öle gezerken kaynanan oğluşu özlemiyomu kız

ah yelizcim özlemez mi :))
biz kapıdan çıkana kadar bizde kapıdan girer girmez gene bizde
arada bu kadar uzak kalmak nasıl iyi geldi anlatamam

iyi geceler sevgicim
çınar elektrik süpürgesinden korkmuyor ama çok komik süpürge çalışırken tenis maçı izler gibi sağa sola takip edip duruyor
çok gülüyorum

bu arada beyimiz artık gidenin arkasından ağlamayı öğrendi iyice
hadi eşimin arkasından ağlıyordu da bugün ben işten geldikten bir süre sonra görümcem ile kayınvalidemm gittiler
onlar giderken onların arkasından ağlamaya kalktı çok moralim bozuldu sıpaya
ne alaka yani :P :)))

çınar da çok sinirli sevgicim ya
ama yabancı bir siteye üye oldum ben
oradan haftalık bilgilendirme mailleri geliyor
normalmiş bu zamanlarda asabileşip hırçın tavırlar sergilemeleri
biz çınarı küçük psikopat diye seviyoruz valla :P

normalse sorun yok insan nasıl davranacağını şaşırıyor ya
sakinleştirmeye çalışıyorum öpüyorum saırılıyorum
daha çok ağlıyo delimine kime çektiyse artık :))

sorma valla canım
insan kuduruyo :))

bi de sabah kahvaltısını yaptırdıktan sonra park yatağın içine bırakıp giyinip makyaj falan yaptım bir süre onunla ilgilenmedim diye trip yaptı beyimiz
onlar gelince direk kucaklarına atladı ve normalde kahvaltıdan sonra illaki emen çocuk ittirip emmedi
ben de emzirmeden çıkmak durumunda kaldım
ama gelince direk boynuma atıldı
aklınca öpüyor
omuzlarımı çenemi salya içinde bıraktı :PP

bu arada en nihayetinde çınar da ilk dişini çıkarıyor altta bir küçük köşe geldi elime bugün iyice kabarmış
son bulduğumuz dr bakıp daha beklemeyin gelmez demişti 2 hafta önce :S
gel de bunlara güven yani

hayırlı olsun sibel ilk dişiniz, biizmkinde daha yok, darısı başımıza diyelim bakalım... rahat mı çıkarıyor nasıl, biizmki geçende ateşlendi ne zormuş ateş, sonra iyiydi

sağol canım
valla antalyadan dönerken yolda hiç durmadı sürekli mızmızlık yaptı ama ben arabada sıkıldı diye düşünmüştüm belki de diş huzursuzluğudur
öyle ateş problemimiz falan yok sanırım hiç dikkat çekmedi yani
ama çenemi yakalayınca canımı acıtacak derecede sıkıştırıp ısırıyordu birkaç gündür
parmaklar da sürekli ağzında

Back
X