2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

salıncakmı sevgi kesinlikle all ben onla rahatladım valla bir annenin olmazsa olmazı diye düşünüyorum benim kurtarıcım o valla ıssız aday düşsen yanına ne alırdın sorusuna ilk cevabım artık salıncakk:))

valla bizde çok işe yaramadı salıncak yaa:( 10dak zor dayanıo karşıdan sürekli şebeklik yapacan extra,sallanmak yemio tek başına beki ilerde işe yarar,gerçi belki benim salıncaktan dolayıdır benimki ole bilindik marka felan deil üstü tenteli bişi ama çok yer kaplıo lanet acık küçüğünü alsaymışız keşke yer kapladığına değmio valla resmini koyarım isterseniz bi ara ama tavsie etmem yani

teşekkürler arkadaşlar

sevgi salıncağı mama yedirmek amaçlı düşünme yediremezsin, kıpır kıpır rahat olmaz

biz salıncağı sırf nisa yı uyutmak için aldık, dışarıda salıncağa binince hemen tık uyuyuveriyordu, evde onu uyutmak bir kabus, ayakta sallanmaktan beşikte sallanmaktan nefret ediyor, illa kucakta uyuyacak, ya da çarşafla sallanacak, her ikisi de zor, şimdi az önce sallayarak uyuttum

arzucum haklısın çok yer kaplıyor, ama dahaküçükleri işe yaramıyor, konforlu da değiller, mesela bizim aldığımız ( sanırım siznki de öyledir) hem koltuk oluyor, hem tamamen yatıyor. küçükler koltuk olmuyor ve içine gömülüp kalıyor bebek.. biz daha bugün aldık bakalım bizimki sevecek mi, 4 yaşına kadar kullanılıyormuş, o yaşa kadar biner yaaa, salona koyduk, ...

haa canan dişiniz hayırlı olsun kız

aynı sağlık ocağı bana 3 ay önce anne hamileyken kalsiyumu fazla almış bıngıldak kiçilmiş, d vit 3 ü bırak dedi, bugünse anne hamileyken kalsiyumu yeterli almamış, bebeğin dişleri ondan geç çıkıyor dedii, tabi ben itirz ettim, dur orda dedim, hergün bardak bardk sütleri ayranları ben içtim yaa

selmaa bizimki d e çıkarmadı yalnız değilsin

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

merhaba sidoo
sana yardımcı olmak isterdim ama yan yatırma yastıgım yok emzirme yastıgım da yok :( digerlerini kullanıyorum halaa

iyi akşamlar sido, bebeğin hayırlı olsun, sağlıklıca al kucağına inşallah, canımsın öğretmenmişsin, gücün var, bebeğinin ilk eşyalarını sıfırdan alsan daha güzel olmaz mı?

hani saydıklarının içinden sadece portbebe 2. el satın alınabilir, diğerleri her yerde uygun fiyata var.

ve bizim bebekler senin o saydıklarını hala kullanıyorlar.

kızımıza aldığımız salıncak:

bu yatarkenki halii, uyutmak için böyle: yanlarını düzeltmemişim, nisa uyumuştu da yatağına kaldırıken öyle dağınık kalmış::))

bu da oturaklı hali:yine yanları dağınık::))

salıncağınız çok güzelmiş güle güle kullansın nisacık.
geçenlerde bi mağazada aynısını bende gördüm içinede oyuncak bebek oturtmuşlardı
güzel dedim ama almayı düşünmedim çünkğ evim müsait değil
zaten mama san.puseti ana kucağı portbebesi yeterince yer kaplıyo
ay daha ne ihtiyaçlar çıkacak bakalım
sanırım bizim eşyalardan atmak gerekecek biraz bu bebişlerin eşyaları sığdırmak için.

ooo iyimiş hadee akrabadınıs heral :delphin: bu kadar indirdüne göre
ya kızlar bişi dicem bu günden dolayı gecesinden dolayı yane gece 00 30 da mars cıplak özle görünücekmiş bilen duyan varmı

denzicim, kaldır artık puseti ana kucağını portbebeyi kullanmıyorlar kii, ben kaldırıdım ortadan vallahi, mimkün değil yatmaz artık

bu arada ben portbebeyi şey zannediyorum yaaaa, portmanto var ya, portbebeyi de , bebeklerin eşyalarını astığınız dolap sanıyorduummm, şimdi internetten baktım ne olduğuna, sizin portbeb dediğinize ben ana kucağı diyoorduummm::)))

ne mars mııı bilmiyorumm bakalım bakalım dünyaaa gözüyle bir de marsı göreliimmm

akraba falan değildik yaa, adamın oruç başına vurmuş, bir de kriz de kim alıyor ki, elinde kalıyoo, napsın vermek zorunda kaldı, bu arada yanlışlıkla para üstüne fazla vermiş, 75 e gelecekti bize amma biz yanlış verdiğini sööyledik, hakkına girmemek gerek, dönüş yolunda da büyük bir kaza atlattık, bir arabaya giriyorduk az dahaaa... iyi ki de yanlış verdiğini söylemişiz dedim, ya söylemeseydikkk,,, ayy rabbim korudu...

üstelik salıncak bagaja sığmadığından biz nisayla öne oturmak zorunda kalmıştık, yavru kuşumu sımsıkı tuttumm kii fırlamadı Allahtan

Son düzenleme:
haa canan dişiniz hayırlı olsun kız

aynı sağlık ocağı bana 3 ay önce anne hamileyken kalsiyumu fazla almış bıngıldak kiçilmiş, d vit 3 ü bırak dedi, bugünse anne hamileyken kalsiyumu yeterli almamış, bebeğin dişleri ondan geç çıkıyor dedii, tabi ben itirz ettim, dur orda dedim, hergün bardak bardk sütleri ayranları ben içtim yaa

selmaa bizimki d e çıkarmadı yalnız değilsin
aybüke canım bizim emirinde bıngıldağı kapandı ama 2 aydır dişleriyle uğraşıyor ama çıkmadı şimdi ben az mı aldım kalsiyumu yoksa çok mu aldım :uhm:

bende bakicammmmmm ciplaksa cok sexsuu olur mars delikafadulden

belkiscim hayatim cok gecmis olsun nasil oldu ? Allah korumus tatlim ..

kizlar ben kactim girdi cikti gibi oldu

hepinize iyi geceler tatli rüyalar

tessekkürle kizlarrr biri patladi ikincide patlar yakinda...

disi gelmeyen bebisler varr darisi onlarin basina .. rahat rahat atlatirlar insalllah kuzucuklar :ecrin_bebek:

Back
X