2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi gittiler gercekten cnm bi asiye vardi bizi birakmayan oda gitti gelir bir kac güne kadar
sen nasilsin sevgicim ?

valla ben buralardayım ama çocuğun huysuzluğundan giremiyorum ki..birazdan gezdirmeye çıkarıcağım oğlumu...bu arada benim kabız olan-fitille filan zorla yapan oğlum 1 haftadır günde 4-5 kere yapar oldu...doktora da ulaşamadım..taktım ben bu kakaya...

iyi aksamlar kızlarr
ben fazla giremiyorum okuyamıyorum geçmişi fazla ne var ne yok bilmiyorum
berrum cok yaramazlastı artık hiç durmuyor durdugu yerdee
tatlı fındıgım benim

oooo kızlar burası harbi harbi terkedilmiş noldunuz ya herkes gitmiş .bir sayfa biel dolmamaış koca gün .kknin en vasat topiği ilan ediyorum valla

selam kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun fazla kalamayacağım
dün çok hastalandım gece acillik oldum
bahsedediyordum ya fibromiyalji hastalığım var diye gece saçlarımın köklerine kadar göz çukurlarım dişlerim yanaklarıma kadar yayıldı sırtımdaki ve boynudaki ağrı sabah doktora gittim boyun ve omuzdan iğne yaptı şimdi hem iğnelerin acısı hem dün çok ovmuşuz ezilmiş resmen oralar onun acısı hem de ağrı hepsi birbirine karışmış vaziyette çok kötüyüm anlayacağınız yavrumu bile kucağıma almakta zorlanıyorum
banyo ettikten sonra saçımı iyi kurutmadan balkona çıkmıştım bir de bu aralar kafaya bazı şeyler takıyorum galiba ben bile farkında olamıyorum bir anda ağrı giriyor
bu arada dün işe başladım ayyy nasıl zordu ya zeyenbi bırakıp gitmek cuma onu da götüreceğim okula pazatesi de ayın 9 ve 10 unda eşimin de benim de görevimiz var zeynep açıkta kaldı ablama söyledim bakalım gelirse ne yapacağım bilmiyorum hepinizi öpüyorum

herkese günaydın.yaklaşık iki aylık aradan sonra nasılsınız arkadaşlar?inşaallah tüm anne ve bebekleri sağlıklı ve mutludurlar.ayrıca hayırlı ramazanlar diliyorum...

bende adet oldum yaaa
güzel sahurumu yaptım namazımı kıldım wc girdim baktımm:kedi:
yemeden göreydim keşkee

günaydin kizlar
zuhalcim cnm cok gecmis olsun
buraya sonbahar geldi bile kizlar disarsi yagmurlu soguk......

canlarim bi sorum var bebege soya sütü verilebilirmi ?? ben soya sütünden bebise sütlac yamak istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar nasılsınız bayadır uğramadım gelıorum arada tam okuyamadan cıkmak zorunda kalıorum aksama kadar dıde zırlagıyla ugrasmaktan yorgun dusuyorum aksamda gunduzden kalan ıslerı yapıp kendımı atıyorum yataga tv ızlerken uyuyakalıyorum kocakarı gıbı
kılolarımla basım dertte cok fena canım sıkılıyo gelecek ay nasıp olursa ıse baslıcam gercı hıc dıdeyı bırakıp ıse gıtmek ıstemıyorum ama yavastan baslamak ıyı gelıcek bana
bu gobekle oynarsam bacak kadar veletlere madara olmaktan korkuom gercı aslında bu gobek ıyı bu ıs ıcın ben bı kere atarım gobek muzık bıtene kadar devam eder :roflol:
kalcalarda o bıcım zatııı salla gıtsınnn:sm_cool:

merhaba arkadaslar nasılsınız umarım bebişler ve sizler iyisinizdir...gecmişi okuyamadıgım için suan.....
bende kızımla tatildeyim suan...didim'de yeni bugün geldik.....odaya bile yerlesmedik henüz.....
umarım iyi gecer....sonra yine gelirim öpüyorum hepinizi kuzularınızıda kokluyorum....

merhaba 2009 subat anneleri bende kısmet olursa 2010 şubat annesi olacağım.sizin bilgilrinizden faydalanabilirmiyim özellikle kıyafet konusunda bebeğimin henüz cinsiyeti belli değil ama ben alış veriş yapmak istiyorum öneriniz nedir 3-6 ay mı alayım 0-3 ay da alayım mı ? kalın tulum alırken kalın kadifemi alsam ? kararsız kaldım ama birşeyler almak istiyorum bilinçsizce almakta istemiyorum öneride bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

burcu berru bebişin hyırlı olsun öncelikle sagsalim kucana alırsın inşallah
benden sana tavsiyeler
agız mendili cok cok al battaniye cok cok al
kadife tulum aldım 3-5 tane kullandı hepsini malum kıs bebişleri
berrumun tişörtlernin bazıları hala 0-3
sende şimdilik 0-3 al
ama fazla fazla alma cnm giyemiyorlar cogunu
bu nacizane fikrim

burcu berru bebişin hyırlı olsun öncelikle sagsalim kucana alırsın inşallah
benden sana tavsiyeler
agız mendili cok cok al battaniye cok cok al
kadife tulum aldım 3-5 tane kullandı hepsini malum kıs bebişleri
berrumun tişörtlernin bazıları hala 0-3
sende şimdilik 0-3 al
ama fazla fazla alma cnm giyemiyorlar cogunu
bu nacizane fikrim

ayyy çok teşekkür ederim ara ara kabul ederseniz gelip fikrinizi almak isterim malum ilk bebeğim bizim topikte birçok arkadaşın ilk bebeği zaten bi paniktir almış başını gidiyor testler cinsiyet derken bilinçli annelerde hele ki yeni bilinçli annelerden bilgi almak iyi olacak teşekkürler.

ya arkadaşlar bişey sorucam ben gittiğimde hasta bir yavrucak vardı burcu idi galiba annesi. tatilde hep merak ettim nasıl oldu diye bilgisi olan var mı acaba?

Back
X