2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba, geçmişi okumadım herkes iyidir umarım

ben çalışmaya başladım 1 hafta oldu, kızıma bakıcımız eve geliyor o bakıyor şimdilik herşey yolunda, pek girmiyorum artık, zaman kalmıyor, nisa iyice hareketlendi, peşinden biz de koşturup duruyoruz, okul açılınca ne yapacağımı bilemiyorum, şimdiden kendime enerji verecek formüller arıyorum internetten, değişik üürler kullanmayı planlıyorum, bakalım ne yapacağım..

bu arada müdürüm müdür yardımcılığı teklif etti:roflol:, daha önceden yöneticilik yaptığım için, ben kabul etmedim ama bu konuda epey ısrarcı, bebekle mümkün değil gerçi bazen 1. sınıfa girmekten iyidir idyorum ama müdür yardımcısı olursam 5 e kadar okulda kalmam gerekecek

yok yookk mümkün değil:umursamaz:

selam kızlar

bende pazartesi işe başladım malum artık takılamıyorum
hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum
bu hafta çok iyi geçti inşallah böyle devam eder
elife babaannesi baktığı için rahatım ona güveniyorum inşallah güvenimi boşa çıkarmaz
sabah 7.30 da çıkıyorum akşam 5 te geliyorum süt izni dolayısıyla. ama çoook özlüyorum burnumda tütüyo
bu bir sene böyle iyide süt izni bitince anca 6.30 da evde olabilicem neyse bunada şükür

akşamları yazamasamda okuyum diyorum ama mümkün olmuyor çünkü uyku bastırıyor
çok yoruluyorum ama Allah herkese kaldırabileceği kadar yük veriyor sanırım
ya da kadınlar çok güçlü eşim hayret ediyor hem yemek hem temizlik hem bebek hem iş
hem uykusuz geceler (elif yeni adet edindi gecede 3-5 sefer kalkıyor)

bazen bende kendime inanamıyoum bi yerde patlak vericem ya hayırlısı
zaten sizi de çok merak ediyorum
ama siz beni hiç merak etmemişsiniz valla
biz sevgiciğimle kıonuşmuştuk işe başladığımda

neyse arada uğrar yazarım yine de en tatlı anneler şubat anneleri öpüldünüz

Son düzenleme:
birazda kızımdan bahsedeyim bari

1 haftadır emekliyor
ek gıda işini kabullendi sanırım artık yuttukları tükürdüklerinden daha fazla zemuszemus
üstelik kiloda aldı kanımca. gerçi bu hafta kont. var o zaman belli olur.
ama çok tatlı oldu yaaaa en güzel zamanları eminim sizinkilere öyledr

hele anne yaaaaaa diyişi var yyesim geliyo
tabi ne dediğini bilerek söylemiyo ama olsun baba demiyo kötükedihüso

slm kızlar zuhalcım gecmıs olsun zeynep kac kılo cokmu az kılosu bızde pedıasure dıye bı tıbbı mama kullanıoruz 7 kıloyu gormemıze cok az kaldı cok ıstahsız kılo alımıda cok zayıf cok dert etme bence
bızde bugun ıdrar kulturu sonucunu alamaya gıttık soka gırdım sınırden gulmeye basladım ılac kullanmadan once 10.000 olan deger o kadar ığne ılactan sonra utanmadan bıde 100.000 olmus saka gıbı ya cok fazla dedı doktor surup verdı eger gecmesse usg ustesınden gelemessek unıversıteye sevkederız dedı .offf hergun acaba dıye dıye doktora gıtmekten bı gun ınme ınecek yemın edıyorum ınsallah bobreklerle ılgılı bı sorun dııldır .rabbım evlatlarımızı hastalıklardan korusun cok yoruldum ınanın yorgunlugum aslında hasta bı cocua bakmaktan dıılde acaba neyı var ne olacak ıyılescekmı dıye dusunmekten .bobrek sorunu yasayan bebıslerımız varsa eger bılgı verırsenız sevınırım .
canım üzüldüm ya gerçekten sıkma canını bundada vardır bir hayır
biliyorum uzaktan söylemesi kolay insan evladını hasta görmek istemez
inşallah yakın zamanda atlatırsınızda hastalıklar bir daha size uğramaz
kizlar tan elleriyle ayagini tutup emio tuanda yapmisti sizinilerde kesfettilermi ayaklarini sırnaşık şey
bide yemek yediremiyorum .... bir kasik anca yedi hep agzini kapatiyor istemio sonrada aglio
simdi sebze corbasi deniem yer ins.
kardelen henüz keşfetmedi daha çok etrafıyla ilgili buaralar
yatmak istemiyor hep kucakta
birazda kızımdan bahsedeyim bari

1 haftadır emekliyor
ek gıda işini kabullendi sanırım artık yuttukları tükürdüklerinden daha fazla zemuszemus
üstelik kiloda aldı kanımca. gerçi bu hafta kont. var o zaman belli olur.
ama çok tatlı oldu yaaaa en güzel zamanları eminim sizinkilere öyledr

hele anne yaaaaaa diyişi var yyesim geliyo
tabi ne dediğini bilerek söylemiyo ama olsun baba demiyo kötükedihüso

ay negüzel geçen gün kardelen de anne dedi sanki ağlarken
insan çok farklı hissediyor ya :asigim:

çalışanlara allah kolaylık versin hiç kolay değil
ben çocuk yokken zorlanıyordum çocuk varken nasıl
olucak allah bilir gerçi kardelen 2 aylıkken 15 gün kadar
çalışmıştım :)) günde ikikere eve geliyordum süt iznine
çok zordu ozaman çokta ufaktı devam etseydim şimdi tığ gibi
hatundum valla :D

ya şu gürültü yapanlara öyle kızıyorum ki sinirden başım ağrıyor.burda 3-5 tane doğurup salmışlar sokağa.yan binanın alt katındada ayakkabı atölyesi var yatak odasını kullanamıyoruz kızım daha hiç yatmadı orda.valla araştırıyorum şikayet edicem.

zuhalcim, çiğdemcim canlarıım ya çok geçmiş olsun,nedir bu idrar yolu,böbrek sorunu böyle o kadar çok duymaya başladımki.inşallah kısa sürede atlatır.çiğdem peki sebebi neymiş,neye dikkat etmek gerekiyormuş bişiy demiyormu doktor?

canancım bizimki emeklemeye başladıktan sonra bıraktı ayaklarıyla uğraşmayı,ama çok tatlı görünüyorduu böyle iki büklüm ağzında:))

belkıscım valla bence müdür yardımcılığı daha zor,akşama kadar okulda bi yığın insanla muattap olucan gerçi yapmışsın bilirsin.1.sınıflarında ilk dönem oldukça zor geçiyor tabi.Allah kolaylık versin.

ay sevilay valla öyle oldu ya ama unuttuğumdan değil tabiki hep aklımdasınız ama naparsın bi türlü fırsat bulamıyorum.bide ramazan gelen giden,davetler falan hiç vaktim kalmaz oldu.

denizcim seninde allah yardımcın olsun,akşama kadar çalışmak çok zordur.neyseki bebeğin emin ellerde.

sevgi bizimkide ençok başı sıkışınca ağlarken annee diyo,normalde hiç öyle bilinçli olarak söylemiyor.ama çok tatlı oluyorlar yaa:)))

bebişcim bizimde karşıda inşaat var hele sabahları nasıl tarr tarrr beynimizin içinde çalışıyorlar sanki.tabi bizimki geçici bi durum ama sizin zor yani.ama evlerin olduğu yerde öyle gürültü yapacak atölyelerin olması yasak değilmi ya:?

zuhalcim, çiğdemcim canlarıım ya çok geçmiş olsun,nedir bu idrar yolu,böbrek sorunu böyle o kadar çok duymaya başladımki.inşallah kısa sürede atlatır.çiğdem peki sebebi neymiş,neye dikkat etmek gerekiyormuş bişiy demiyormu doktor?

saol canım dileklerin için hiçbişey söylemedi o konuyla ilgili ben o kadar ilaçtan sonra iyileicene bide tavan yapmasının sebebini sordum ama ilaç tahlil sonra gerekirse usg de belli olucak dedi ya aslnda bütün hassa konulara dikkat ediyorum olucak olan oluo ama ben tahlilin yenilenmesini isticem bi kez daha baksınlar çünkü değerler sadece 10.000 iken kusma ateş ishal kafasını kaldıramıyodu dide ama şimdi olmuş 100.000 ama ole belırtılerın hıcbırı yok .tuhaf bana gore pazaretsı gıdıp tekrar ıstıcem kültür yapılmasını umarım yanlış cıkmıstır sonuclar .

inşallah yanlıştır sonuçlar.bide başka bi yerde yaptırın olmazsa canım ya.dediğin gibi o kadar ilaçla düşmesi gerekirdi,umarım ultrsnda iyi sonuç alırsınız.
ay valla dayanamıyorum ben bu kuzucuklara ya,bizim bile bi yerimize ufacık bişiy olsa nasıl canımız acıyor,valla bizden güçlü bebeklerimiz.

ay efe emekliyomu artık..hayırlı olsun hülyacım..darısı başımıza..daha sadece dönüp duruyoruz..sağa sola.emeklemeye çalışıyo ama çabuk vazgeçiyo..

ayy su emekleme olayı benıde heycanlandırıo yaa benımkıde emeklemıo resmen surunuoo bakıom yerde heryere gıdıo ama nsl gıdıo annamıom surunuo galıba bıde zırlıo hemen vazgecıo bacaklarını kullanmayı henuz oğrenemedı emekledını gormek benı cok heycanlandırcak

sağol canım,yaklaşık 1 aydır evin heran heryerinde paşa:)) darısı başınıza diyorum ama inan zor oluyormuş,biraz daha bekleyebilirmiş yani

çiğdemcim efede çoğunlukla yorulup sürünme modunda ilerliyor,hani askerler giderya dirseklerinde.ama nasıl o kadar hızlı gidebiliyorlar bilmiyorum ya.

şimdilerde tutunup kalkmaya çalışıyor.hatta bazen bi yerlere tutunmadan kalkmaya çalışıyor ama popoyu havaya dikip sonrada kafa üstü çakılıyor. bugün hele kaç kere yere vurdu kafasını,poposu bi tarafa ağır basıo kütt diye yıkılıveriyorakannehir halıdayken bişey değilde hole gelince kalebodurda,valla içim cız edio her vurduğunda.ama napim salonun kapısıda yok kapatcak tutamıom valla.
herkes diodu bunlar iyi zamanların emekledimi başedemezsin diye, gerçekten öyleymiş kızlar.
neyse bide daha yürüyünce nelerle uğraşacağız bakalım.

şiğdemcim didenin kültürünü kesinlkle yenilet canım çok çıkmış ya antibiyotikten sonra o kadar çıkması düşündürücü bir de canım böbrek ultrasonu çektir orda çıkıyor hemen böbrek taşı idrar yolu enf.yapıyor canım

haftaya ablam geliyor zeynebe o bakacak işe gitmeyi çok özlemişim ama zeynebi bırakması çok zor canlar

belkıscım müdür yardımcılığını düşün istersen canım ani karar verme eksilerini artılarını iyice hesapla sonradan pişman olma

hepinizi öpüyorum canlar Allah bütün yavruları her türlü kötülükten ve hastalıktan korusun içisıra da bizim yavrularımızı hasta olanlar da bir an önce iyileşsinler inşallah

zeynep bugün tam 7 ay 7 günlük bir ay önce 6500 dü dün 6940 geldi boyu da 65 cm doktor bana bebeğinizi başka bebeklerle kıyaslamayın sizin bebeğiniz 5 aylık bebeklerin kilosunda ve ayarında dedi armut gbi yatırmayın bu cadıyı oturtun dedi

kocaman massallah zeynep bebise :))

KIZLAR OKUYAMADIM HIC BISEYI MORALIM COK BOZUK YA
SABAH KAYINVALIDEMI ARADIM BU AY SONU TÜRKIYEYE gitme konusunu konusmak icin
bir kac ay öneden haber vercektin ben simdi nasil izin aliyim ama sen babanla konus onla gidersiniz dedi
kayinederim daha önce demisti sen takma kafana ben öderim ucak biletini beraber gideriz dedi
aksami bekledim aradim babayi demezmi ben bu sene gitmek istemiyorum
su domuz gribi var ya ondan dedi

ozaaman ben kendim icin ve cocuklar icin bakiyim dedim bakin basinizin caresine nasil yacaksaniz yain dedi senağlama
güvendim onlara gidicez gidicez diyip böyle yari yolda birakiyrlar iste adami offff inanilmaz moralim bozuk annemede demistim bekliyorlardi beni bu ay .......

esim ve ben cok hayal kirikligina ugradik sanirim esi dedirtti bunlari ona daha önceden gidelim beraber diyen adam birden bire gitmiyorum dedi ya

neyse onlarinda isi düsücek bize ozaman bizde yokuz !! yemege falanda cagirmicam bundan sonra ......

hülyacım zuhalcim teşekkürler yorumlarınız için, ancak hülya nın dediği gibi müdür yardımcılığı uğraştırıcı, zaman çalıcı, belki haftasonları bile çalışmam gerkecek, hafatsonu kursları açılırsa, bebekle imkansız, aslında bakıcı parası çıkar, maddi anlamda daha rahat ederiz ama ben bebeğimle zaman geçirmek istiyorum

çiğdem geçmiş olsun, dideciğimin iyi haberlerini duymak istiyorum artık yaaa

zuhal zeynebimiz nasıl oldu son durum ne, o da iyidir inşallah

kızlar emeklemesi çok güzel ama anne baba için çok zor, bizimki dün kaşını patlattı ardından 1 saat geçmedi kulağının üstünü 10 cm uzunluğunda çizdirip morarttıı, sürekli takibimiz altında ama kaşla göz arasında kendine zarar veriyor işte.

canankendin gel kız,ne yapcan kayınpederi kaynanayı,al çocukları gel madem , içinde kalmasın, kaynananda çatlasın ::))geçende benim Almanyadaki görümcem, sırf ülkü nisa yı görmek için 1 haftalığına atladı geldi, hhiiç canını sıkma, bilet parasını da indirimi takip et, o şekilde hallet..

günaydın kızlar..
canancım canım ya çok üzüldüm bak şimdi,nasılda heveslenmiştin.peki kendin gelmek istesen karşılayamazmısınız bilet parasını,çokmu sarsar sizi? ya tabi para falan ayarlansa bile insanın hevesini kırdılarmı tadı tuzu kaçıo işin.neyse güzelim sağlık olsun sıkma canını,ama dediğin gibi işleri düşer sana..ya sinir oluyorum böyle söz veripte cayan insanlara:oklava:

aybuke geçmiş olsun canım nasıl patlattı kaşını,büyük bişey değildir umarım.
bizimkide bugün biz mutfaktayken fanta şişesiyle oynuyodu salonda,bi öğürmee sesi geldi koştuk,bi baktıkki nasıl becerdiyse ağzıyla çevir çevire kapağını çıkartmış,kapağın hepsini ağzına sokmuş geride çıkartamamış kıpkırmızı olmuş çocuk.ağzından çıkarttım ama aklım gitti,bide pişmiş pişmiş gülmeye başladı çıkarıp rahatlayınca:mymeka:

zuhalcim bu arada zeynebin kilo konusuna bencede çok takılma,böyle bi probleminiz varken o kadar kilo bile iyi bence canım.inşallah en kısa sürede atlatır zeynebimiz ve tüm hasta bebişlerimiz

hülyacim gecmis olsun cnm aman bende vermiyim artik öyle oynasin diye yavrum yaa iyike görmüssünüz

aybukecim noldu tatlim gecmis olsun buarada güze bi teklif etmis müdürün öglene kadarda yapilmazmi o süper olurdu

biz karsilariz sorun degi hülyacim ama ucak biletini alicaz dedikeri icin bende kenara bisey koymadim
gittim alisveris yaptim
sirf orda harcicagim parayi ayirdim annemde üzülme onlara sitem etme diyor etmiyoum ama hayal kirikligina ugradim artik eskisi kadar sevecen olamam onlara istesemde onarda bunu farkedicekler
artik esime israr etmicem bbasini görmeye gideim yemege davet edelim diye...... hadi telefon ac acmadin nezamandir demicem artik....

herseyde bi hayir vardir

Back
X