melek canım pipisnde darlık mı var ondanmı yaptırıyosun aslında bende istiyorum ama kararsız kaldım.canım medicalde kaça yapılar fiyatı
canım bır darlık falan yok ama cok arastırdım.1 aydır arastırıyorum nerdeyse aklı hem saglık acısından hem pısıkolojısı acısından yyaptırmak ıstıyorum. aslında 1 ay erken dogmasaydı dogdugunda yaptıracaktım.
canım medical de doğum yaptığım için ben orda fiyat sormuştum...yanlış hatırlamıyorsam 450 tl idi 2 ay önce filan..ssk karşılamıyormuş hiçbir kısmını...özel sigortalarda karşılamıyor zaten...cepten yapılacak yani...
canım bende sormustum tekrar sordum bugun.
lokal anestezı 450 (50 sını ssk karsılıyor)
genel anestezı 650 (50 sını ssk karsılıyor)
ben doktor Salıh Somuncu ıle konustum telde bugun bı kac kez kesın randevuyum aldım onumuzdekı Persembe sabahına. Lokal yapacak. Aslında bız bu aylardakı bebeklere genelde genel anestezı yapıyoruz dedı.
Bu arada gecen hafta sonu bır bebek programında hatırlamıyorum hangısı Salıh Somuncu erken sunnetın cok daha faydalı oldugunu anlattı.
eşim anladığı yaşta yapalım sünneti diyor ama sağlık açısından bende bu aralar istiyorum...çünkü idrar yolları enfeksiyonu konusunu %95 tarihe kaldırmış oluyoruz böylece...6 yaşında yapılsa o tarihe kadar kaç kere enfeksiyon filan kapar bilemiyosunki...aradaki bir yaşta da yapılamıyor..1 yaşına kadar yaptırın ya da 6 yı bekleyin diyorlar...kararsız kaldım..
kesınlıkle 2-6 yas arası yapılmamalıymıs