2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

haklisin cnm bende istemezdim
dünde tuanin bakicilarindan biri anaokulunda tani sevmek istedi esim vermis kucagina ... kapi girisinde duruyorduk pis bi hali var herkez ayakabilariyla girip cikiyor bii baktim tani yere yüz üstü yatirdi aklima geldikce gidip kadini linc edesim geliyor
insan düsünür ya yere bebekmi konurmus ben evimdeki fayanslari laminanti bile hergün 2 defa siliyorummmmmmm ki ona ragmen öyle yere koymuyorum

pis orasi diyip aldim ellerini yikadim soguk su acmis bebise düsüncesiiiiiiiiiiiiiz

Son düzenleyen: Moderatör:
offff çok kötü gök gürlğyo yapmur yağıyo hafifetn tırsıyorum kızlar. allah dışarda kalanlara yardım etsin

aminnnnn cnm ins. kimse hayatini kaybetmez

kizlar dün tana arca parca keci peyniri verdim cok sevdi 50 gr falan yemistir dün
bugünde salatalik rendeleyi vercem cok seviyor salataligi kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar hava kapalı yağmurlu mutfak dolapları temizlenicek beni bekliyor
ama canım hiç istemiyor yaa

sevgi benimde çok işim var aslında ama hepsi aynı gün olmuyor işte yavaş yavaş yapıcam bundan sonra kendimi öldürmiycem.hem çocuk hem iş zor yaaa

kızlar kardelen konuşma çabalarında
bişeyler söylemeye çalışıyor sanırım ilk kelime dede yada baba
olucak otarz sesler çakarıyor çünki

hemde nasil asiyecim

sevgicim kolay gelsin benimde en cok camasir sorunum var offf yika ütüle katlaaa offfffffff offffff

dolabimi bosalttim yatagimin üstünde kiyafetlerim ayiklanip yerlesicek is cikariyorum kendime cocuk odasida kiyafetler ayni sekilde........

asiyecim benimki bayiliyor salataliga rendeleyip veriyorum cok sevio
birde bugün ilk defa papatya cayi verdim

kız öğlen oldu :) nasılsın canım okul öğrenciler nasıl?
ayy evet öğlen olmuş ama bana daha sabah gibi geldi.dün gece yine pek iyi geçmedi efe bey çok huzursuzdu.valla daha öğrenciler başlamadı canım,bizi öyle boşu boşuna tutuyrlar yani okulda
aminnnnn cnm ins. kimse hayatini kaybetmez
kizlar dün tana arca parca keci peyniri verdim cok sevdi 50 gr falan yemistir dün
bugünde salatalik rendeleyi vercem cok seviyor salataligi kaydirigubbakcemile2
ay ne güzel ya,ben denicem peyniri.salatalığı bizimkide çok seviyor,dişleri çıkmadan önce bütün olarak veriyordum hoşuna gidiyordu soğuk soğuk kaşıması.
kızlar kardelen konuşma çabalarında
bişeyler söylemeye çalışıyor sanırım ilk kelime dede yada baba
olucak otarz sesler çakarıyor çünki
ya bizim efede tık yok konuşma adına.yani bilinçsizce ded de falan diyor ama ben istemiom dede demesini önce anne desin:olmaz: gerçi başı sıkışınca ayynnnneee diye ağlıo ama bilinçlimi yapıyordur acaba? bide acıkkıp uykusu gelince mem memm diye sayıklıyor.
sevgicim bu arada kardelen nasıl oldu iyimi biraz daha?

selam kızlar
az önce başımdan kaynar sular döküldü resmen arda yı ayağımda salladım uyuttum odasına götürdüm mutfağa girdim oda ne her yer ıslak balkondan su girmiş halı çekmiş suyu kapıdan çıkıcakken yetiştim suların, balkonun gideri tıkanmış yaprak girmiş kapının köşesinden su girmiş içeri ama ne su dışarda feci şekilde yağmur yağıyo göz gözü görmüyo neyseki ucuz atllattım içerdekileri de ıslatmadan ya evde olmasaydım asıl şok o zaman olurdu allah korudu valla bide 3 lü priz takılıyıd yerde duruyodu ana yerleri silerken bi gördüm allahtan kaçak falan olmamış çarpılırdım bile hemen fişten çıkarıp kaldırdım

sunset biüyük geçmiş olsun canım ucuz atlatmişsın .........son günlerdeki feleketlere bakarsak........çokmu yağıyo gerçekten..burdada ufaktan başladı ama umarım çoğalmaz...

sağol canım evet çok yağıyo uydu falan çekmiyo nasılsa intentte gitmedi oda giderdi ama allah dışarda kalanlara yardım etsin çok zor valla

Sevcan geçmiş olsun canım,gerçekten ucuz atlatmışsın.Allah korusun hele elektrik işi çok sakat,aslında kötü havalarda mümkün olduğunca elektrikli eşya prizde takılı bırakmamamız gerekiyor.
Allahım ya kazasız belasız geçse şu yağmur faslı,insanlar ne hallerde,şükür halimize.

selam kızlar
az önce başımdan kaynar sular döküldü resmen arda yı ayağımda salladım uyuttum odasına götürdüm mutfağa girdim oda ne her yer ıslak balkondan su girmiş halı çekmiş suyu kapıdan çıkıcakken yetiştim suların, balkonun gideri tıkanmış yaprak girmiş kapının köşesinden su girmiş içeri ama ne su dışarda feci şekilde yağmur yağıyo göz gözü görmüyo neyseki ucuz atllattım içerdekileri de ıslatmadan ya evde olmasaydım asıl şok o zaman olurdu allah korudu valla bide 3 lü priz takılıyıd yerde duruyodu ana yerleri silerken bi gördüm allahtan kaçak falan olmamış çarpılırdım bile hemen fişten çıkarıp kaldırdım
cnm çok büyük geçmiş olsun

sevcan gecmıs olsun cnm allah korumus burdada dunden berı yağıs var bende cok korkarım gok gurultusu sımısek falan bıde elektrık kesılsın aman allam duramam artık evde esımde yok tek korkumıde karanlıkta kalmak
bnm cadı kıloyu dılıne alıo galıba masallah papuc gıbı baba dede anne dıo arada sımdı bıde şiii şiii dio arada bitti yada hadi dıyo
cok tatlı oluo ama tam kfa agrısı ha bı basladımı susmuo bagıra bagıra dıyo bıde

sevcan hayatim cok büyük gecmis olsun az önce televizyonda izledim tekirdagada gelmis sel malesef off yaa aman dikkat edin tatlim rabbim korusun herkezi :Saruboceq:

cok üzücü bi durum bi gecsede bizde bi oh ceksek

Back
X