Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offff çok kötü gök gürlğyo yapmur yağıyo hafifetn tırsıyorum kızlar. allah dışarda kalanlara yardım etsin
offff çok kötü gök gürlğyo yapmur yağıyo hafifetn tırsıyorum kızlar. allah dışarda kalanlara yardım etsin
ayy evet öğlen olmuş ama bana daha sabah gibi geldi.dün gece yine pek iyi geçmedi efe bey çok huzursuzdu.valla daha öğrenciler başlamadı canım,bizi öyle boşu boşuna tutuyrlar yani okuldakız öğlen oldu :) nasılsın canım okul öğrenciler nasıl?
ay ne güzel ya,ben denicem peyniri.salatalığı bizimkide çok seviyor,dişleri çıkmadan önce bütün olarak veriyordum hoşuna gidiyordu soğuk soğuk kaşıması.aminnnnn cnm ins. kimse hayatini kaybetmez
kizlar dün tana arca parca keci peyniri verdim cok sevdi 50 gr falan yemistir dün
bugünde salatalik rendeleyi vercem cok seviyor salataligi kaydirigubbakcemile2
ya bizim efede tık yok konuşma adına.yani bilinçsizce ded de falan diyor ama ben istemiom dede demesini önce anne desinkızlar kardelen konuşma çabalarında
bişeyler söylemeye çalışıyor sanırım ilk kelime dede yada baba
olucak otarz sesler çakarıyor çünki
cnm çok büyük geçmiş olsunselam kızlar
az önce başımdan kaynar sular döküldü resmen arda yı ayağımda salladım uyuttum odasına götürdüm mutfağa girdim oda ne her yer ıslak balkondan su girmiş halı çekmiş suyu kapıdan çıkıcakken yetiştim suların, balkonun gideri tıkanmış yaprak girmiş kapının köşesinden su girmiş içeri ama ne su dışarda feci şekilde yağmur yağıyo göz gözü görmüyo neyseki ucuz atllattım içerdekileri de ıslatmadan ya evde olmasaydım asıl şok o zaman olurdu allah korudu valla bide 3 lü priz takılıyıd yerde duruyodu ana yerleri silerken bi gördüm allahtan kaçak falan olmamış çarpılırdım bile hemen fişten çıkarıp kaldırdım