2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba bizim oğlan bugün erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet oldu sabahtan beri anam ağladı şimdi uyuyor. Aslında umduğumdan kolay geçti korktuğum gibi olmuyor maşallah.
Kızlar burada gezmedik dopoktor kalmadı çocuk cerrahları sünnet yapmıyormuş. Neymiş efendim devletle anlaşmaları yokmuş sünnetçide oldu buranın en ünlü adamı. İyi geçti iyiki yaptırmışız kızlar pipisi morarmış ve kireç bağlamış. Bence herkes yaptırsın biran önce.
cnm gözünüz aydın cenab ı rabbim bebişinin damatlıgınıda göstersin sana bayıtmadılarmı cnm burda birtane bebişi narkozlu yaptılar 40 günlüktü

cimcime siz tuan ı yaptırmadınızmı sünnet almanyada bir yaşına gelmeden sünnet ettiriliyormuş benim bir arkadaşım vardı almanyalı o öyle söylemişti

slm kızlar.
ay şubat bebeklerinin ilk sünnet çocuğu seninki oldu canım ne güzel.bende 2 yaşında falan yaptırmayı düşünüyorum allah kısmet ederse.

hepinize çok teşekkür ederim bayılmadan sadece uyuşturdular çünkü sünnetçi yaptı ama gerçekten adam iyiydi zaten 80.000 erkeği sünnet etmiş bu zamana kadar yeri de temizdi. Yoksa asla yaptırmazdım ama mecburdum çünkü dediğim gibi hastaneler yapmıyor burada.
Canancığım Almanyada çok para istiyorlar biz 150 tl ye yaptırdık.

cimcime siz tuan ı yaptırmadınızmı sünnet almanyada bir yaşına gelmeden sünnet ettiriliyormuş benim bir arkadaşım vardı almanyalı o öyle söylemişti

yaptirmadik hayatim bilmiyorum kafam cok karisik 2 ile 6 yas arasi önermiyoruz diyor doktorlar ee 6 yasindada cok gec olur

aslinda bikac doktora sormustum ben eger acil yapilmasi gerekiyorsa hastalik kasasi ödüyor sorun yoksa lüks oldugu icin ödenmiyor cnm

dilekcim gercekten cok pahai 1000 ytl ye geliyor bir cocugun sünneti
türk bi cocuk dooktoru aricam eger yazarsa acil yapilmasi gerek diye bir iki ay aralikla ikisinede yaptiririm beles kaydirigubbakcemile3 :kedi:

yaptirmadik hayatim bilmiyorum kafam cok karisik 2 ile 6 yas arasi önermiyoruz diyor doktorlar ee 6 yasindada cok gec olur

aslinda bikac doktora sormustum ben eger acil yapilmasi gerekiyorsa hastalik kasasi ödüyor sorun yoksa lüks oldugu icin ödenmiyor cnm

dilekcim gercekten cok pahai 1000 ytl ye geliyor bir cocugun sünneti
türk bi cocuk dooktoru aricam eger yazarsa acil yapilmasi gerek diye bir iki ay aralikla ikisinede yaptiririm beles kaydirigubbakcemile3 :kedi:

inşallah hayırlısıyla bulursun türk dr u
da yaptırırsın cnm türkiye ye busene gelebilirsen türkiye de yaptıramazmısın cnm

canacım şu elma diyeti çok ağır canım ya onu bir haftadan fazla yapmak vücuda zarar verir bu gibi detoks mahiyetindeki diyetleri yapına en az bir iki hafta ara vermek gerekirmiş nette yazıyor ayrıca böyle şok diyetlerle vücuttan atılan toksinler anne sütüne de fazla miktarda geçiyormuş aman dikkat et canım belki sen de bunları biliyorsundur araştırmışsındır ama ben bir hatırlatayım dedim canım

ben de bugün elma aldım ama ben sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar acıktıkça elma yiyeceğim akşam da ya ızgara et köfte ya da tavuk veya sebze yemeği yemeyi düşünüyorum 130 dan 59a düşen arkadaş belki de bu diyetin yan etkisini vücudunda hisstmeyen ender şanslı kişilerden biri olabilir canım gerçekten çok sağlıksız bu kadar uzun süre aynı tip beslenmek

selam kızlar biz yine geldik :))
cumaya kadar buralardayım kısmetse
cumaya çorluya gideceğiz bayram için
arkadaşlardan biri siz çınarı gezerken büyütüyosunuz dedi geçenlerde sanırım haklı :S :P

zuhalcim kabus gibi olay yaşamışsın canım çok büyük geçmiş olsun tatlım

bebişlerde yine hastalıklar var gibi
efe, kardelen dide aklıma gelenler
bir an önce iyileşir kuzuccuklar inşallah

emir bebişimiz de erkek olmuş :)
maşallah dilekçim damatlığını da görürsünüz inşallah
ay aklım hep sizlerde kalıyor bir yerlere gidince yaa

canancım sınav sonuçların açıklandı mı ? nasıl sonuçlar

ay bir sürü şey soracaktım unutmuşum hepsini
neyse aklıma gelirse yazarım :)

bu arada izmirde mr larım çekildi boyun ve bel
korktuğum gibi fıtık kaynaklı değilmiş
bel fıtığı başlangıcı varmış ama henüz sinirlere bası yapmıyormuş

bütün o sırt, boyun , bel omuz ağrılarımın nedeni kaslarmış :P
benim teşhis de aynen fibromiyalji yani :S
ama tek çaren spor yapmak dedi dr
emzirdiğin için ilaç kullanamazsın çekeceksin böyle dedi
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

gönderdikçe yazacaklarım aklıma geldi :P

Çınarı da druna götürdük izmirdeyken oradaki dr kalça çıkığı kontrolü için ultrason yapılmamıştı size değil mi dedi muayene bulgularında bir problem yok ama bir kontrol edilip emin olunmasında fayda var dedi
ve rutin olarak normalde 6. ayda genel ultrason taraması yaptırıyoruz dedi o da yapılmamış onu da yapalım dedi

kalça için röntgen aldılar diğerini de ultrasonla incelediler
çok şükür herşey normal hiç bir problem yok

boyumuzu 68 cm ölçtü dr amcası
fakat baş çevresini çok zor ölçtü
adam gülme krizine giriyordu az daha
çınar saniye sabit durmadığından ya steteskopun kablosunu yakalıyor ya elindeki aletin ucundan tutuyor ya dönüp emeklemeye çalışıyor hiç bişey yapamasa dru okşamaya çalışıyor :PP
duygusal yönü kuvvetli olacak dokunmayı çok seviyor dedi drumuz
artık ne yiyorsanız ondan verebilirsiniz dedi -ki zaten çınar bey uzuuuuun zamandır hep sofradan otlanmaktaydı

ayyy çenem düştü yine yaa
kendi kendime yazıp duruyorum kimseler yok gibi
kış gelince toplanır mı kadro acaba tekrar

günaydın kızlar
sibel fıtık olmadığına sevindim.çınara bak sen doktora yapmadığını bırakmamışkaydirigubbakcemile3

günaydin kizlar ,
sibalcim gözün aydin cok sevindim cnm fitik olmadigina cinarada massallah cok sevimliiiiiiii
sinav sonuclarim gedi cnm idare eder 3 dersi sirf bi soru yüzünden kaybettim

dilracim cnm annem cok söylemisti burda yaptir diye ama ben istemiyorum burda yaptiriyimda bisey odugunda hemen adama ulasabiliyim.. 2 haftaligina gidicem yollarda perisan olurlar zaten

kadir geceniz mubarek olsun hanimlar bende bu sabah ögrendim :kedi:

canacım şu elma diyeti çok ağır canım ya onu bir haftadan fazla yapmak vücuda zarar verir bu gibi detoks mahiyetindeki diyetleri yapına en az bir iki hafta ara vermek gerekirmiş nette yazıyor ayrıca böyle şok diyetlerle vücuttan atılan toksinler anne sütüne de fazla miktarda geçiyormuş aman dikkat et canım belki sen de bunları biliyorsundur araştırmışsındır ama ben bir hatırlatayım dedim canım

ben de bugün elma aldım ama ben sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar acıktıkça elma yiyeceğim akşam da ya ızgara et köfte ya da tavuk veya sebze yemeği yemeyi düşünüyorum 130 dan 59a düşen arkadaş belki de bu diyetin yan etkisini vücudunda hisstmeyen ender şanslı kişilerden biri olabilir canım gerçekten çok sağlıksız bu kadar uzun süre aynı tip beslenmek

saol bitanem arastirmamistim bilmiyordum acikcasi bir hafta yapildigini ara verildigini biliyorum ama emzirdigim icin normal yogurdumu yemegimi yicem cnm sok diyetler aslinda hic önerilmiyor
normal yesil elma yicem simdi mesela , öglen yemegine yogurt haslanmis sebze , sonra acikirsam salata domates falan bir iki saat sonra diyet yogurt ve elma ...... cikolata colali icecekler yok saat 6 dan sonra su haric bisey yok sanirim böyle verebilirim önceden bu sekilde 2 haftada 5 kilo vermistim ins. Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydın.kızım bugün anasınıfına başladı çok duygulandım.Allah herkese bu duyguyu yaşamak nasip etsin inşallah.benim kızım ve tüm yavrucaklarada çokkkkkk başarılı bir eğitim-öğretim hayatı diliyorum,darısı şubat bebişlerimize olur inşallah.

herkese merhaba sibelcim hoşgeldin herşeyin iyi olmasına sevindim işlallah dediğin gibi kışın toplanırız yine ya benim pek arkadaşım yok burası varbi dertleşeceğim dağılırsak üzülürüm valla
arkadaşında haklı buarada gezerken büyüdü çınar:))

kızlar kardelen çok huysuz bikaç gündür burnu tıkalı ama ateşi filan yok ama sürekli mız mız
benden başka kimseye gitmiyor önceden böyle değildi onu kucağıma almıyım bağarıp duruyor :S

Back
X