2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimki eski kutu herhalde canım.8 yazıyor baktım yine şimdi.içeriğini değiştirmişler msj gelmişti bana milupadan.

:kedi: 60 bıtınce bız evde kutlama yapıossssakannehir

hay allahım niye böle bu kısçeler ya bizimkide uyanıkken hiçbişey yemiyor ya
uyurken tıkıyom biberonu ağzına halamın oğlunun bebeği oldu erkek kırkı yeni çıkmış
geçen gün geldiler türkiyeye 6 kiloya yaklaşmış kardeleni geçicek valla

çiğdemcim bişi sorucam...doktorlar herhangi bir önlem önermiyorlar mı böyle durumlarda? 60 cc dediğin şey yeni doğmuş bebeğin bir öğünlük gıdası nerdeyse...bu aylardaki bebeğin sağlıklı gelişimi 600-750 cc civarı günlük süt/anne sütü/mama vb. alması gerekiyor...nasıl gelişecek peki bu çocuk demiyor musunuz doktorlara..ay sinir oldum..iştahsız olur bebek anlarım ama bunlar nerdeyse açlık sınırında be güzelim..şu meşhur kadir tuğcu ya danışsan bir de bu durumu... kadir@anneoluncaanladim.com...belki bir fikir verir.....

mamayı çok içse içine kaşık maması koy dicem ama 60 cc çok az ya ben şimdi öle yapıyorum
mamanın ve sütün içine kaşık maması koyuyom inşşlah bu ay 100 gr dan fazla alır

ya kızlar dıde nın bı kac gundur basında ates oluo baska yerınde yok amma
neden oluodur acaba dusurmek ıcın bısı yapmıorum sadece kafasında cunku

off kızlar sormayın sadece kılo alımı cok yavas demekle yetınıolar uumdumsu unıversıte hastanesınde gıttımıgımız hocada cunku hasta cocuk beslenmesı metbolızma uzerıne calısıo bı suru test yaptı ne kadarını alıo besınlerın yararını falan annadıgım kadarıyla pazartesı gıdıcez ızmıre ınsallah ondan bısıler cıkıcak ya bısıler yesede mama ıcmese takmıcam 2 danıno kucuk kase corba oda bazen bıde o kadar arı mama butun gun toplam 400 cc ıcıo yada ıcmıo kalem kalem yazdım bı gun usenmedım resmen ac yasıo cocuk yaa

bu arada izmir deki doktor inşallah derdinize derman olur ya...9 eylül e mi gidiyorsunuz çiğdem?orda bir akrabamız çocuk hemşiresi yatış katında...belki yardımı olur diye sordum...

bu arada izmir deki doktor inşallah derdinize derman olur ya...9 eylül e mi gidiyorsunuz çiğdem?orda bir akrabamız çocuk hemşiresi yatış katında...belki yardımı olur diye sordum...

evet cnm 9 eylule gıdıoruz zaten kısa zamnda duzelmesse dıde benıde alcaklar hastaneye fena durumdayım bu aralar

günaydın kızlar
ömer yusuf bütün gece inledi yavrum.öksürüp durdu aynı zamanda burun spreyinden korkuyor ellerini ben tutuyorum babası sıkıyor yoksa nefes alamıyor.şurupların tadı desen iğrenç dün akşam içirir içirmez içtiği mamnn hepsini kustu.bu sabah mamayı içtikten sonra uzun süre bekledim öyle verdim.bu sefer allahtan hala miğdesinde.inşallah çok çabuk iyileşir.

Günaydın kızlar nasılsınız belki biliyorsunuzdur ama size gene de bahsetmek istedim kardeşini seç die bir site var doğudaki çocukların eğitim döneminde onlara yardım için mektup vs şeyler çok hoşuma gitti ben de kendime bir kardeş seçtim kesinlikle para göndermeyin yazıyor sitede googleden aratıp bulabilirsiniz öpüyorum herkesi

Back
X