2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hasta bebeklere çok geçmiş olsun benim oğlanda da azcık öksürük var doktoar götürdüm dün geniz akıntııs varmış ve salgın varmış kızlar gelen bebeklerin hepsi bu sebepten geliyomuş aman kızlar mümkün olduğunca kalbalık ortmamlara sokmayın tam hastalık mevsimi

slm kızlar bu gece ömer yusuf çok öksürdü ama şurubun etkisi oldu sanırım daha iyice.
bende arkadaşalarımla buluşucam uzun zamandan sonra ilk kez babası bakçak bir kaç saat oğluşa.
öptüm hepinizi.
sevgi unutmadan çok sevindim arkadaşım

Slm arkadaslar..oglusum grıp oldu agzı burnu tıkalı...ayın 16sında dr goturmustum faranjıt dıyıp bızı eve yollamıstı...ıyılesecegıne dahada kotuye gıttı persembe baska dr goturdummager yavrum usutmus ona ventolın surup verdı 3-4 gunluk tedavı burnuna sprey oglum bıraz olsun rahatladı..arada baska dr gıtmekte fayda var aynı dr ıÇın ısrarcı olmamak lazım...gecmısı okuyorumda nerdeyse butun bebıŞlerde opglumunkıne benzer sorunlar var sonbahar etkısını gosternmewye basladı butun yavrulara gecmıs olsun ....

selam kızlar
bnm kızın atesı cıktı ıkı uc gundur hafıften vardı bugun 37.6 oldu ayrıca kusuo diş olablırmı acaba genemı hasta oluo
diş cıkaranlar kusma yapıomu dıs allam cok korkuyorum ya oncede bole baslamıstı ve 1 ay kendıne gelemedı cocuk ınsallah diş cıkarıodur

iyiakşamlar kızlar bugün yine doktordaydık
kardelen hasta oldu isal :((((
doktor mikrop kapmış bu aylarda normal herşeyi ağızlarına sokuyorlar dedi
ilaç verdi isalden dolayı pişikte oldu çok canı yanıyor yavrumun buzamana kadar
hiç olmamıştı bi krem verdi sabah akşam kullanıcaz diğer zamanlardada bepanten kullan ddedi
pişik olmasada bepanteni kullan koruyucu özelliği var dedi yeni uyuttum 5 dakkada bir bez değişiyoz :(((

selam kızlar hasta tüm bebişlere geçmiş olsun,kısa zamanda iyi olular inşallah.
aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum:))
çiğdemcim canım ya telaşlandırmak istemem ama diş çıkartırken kusma olayını ben duymadım hiç,üşütmüş falan olmasın? umarım diştendir canım

evet hülyacım yaa biliorumda düşünmek istemiyorum kötüsünü işte
annemlerdede hastalığı böyle başlamıştı allah korusun aynısı olmaz inşallah ateş 37.5
o kadar sık kusmuo dun meyveyı bugunde daha 2.kasıkta muhallebıyı cıkardı

Slm arkadaslar..oglusum grıp oldu agzı burnu tıkalı...ayın 16sında dr goturmustum faranjıt dıyıp bızı eve yollamıstı...ıyılesecegıne dahada kotuye gıttı persembe baska dr goturdummager yavrum usutmus ona ventolın surup verdı 3-4 gunluk tedavı burnuna sprey oglum bıraz olsun rahatladı..arada baska dr gıtmekte fayda var aynı dr İÇİn ısrarcı olmamak lazım...gecmısı okuyorumda nerdeyse butun bebİŞlerde opglumunkıne benzer sorunlar var sonbahar etkısını gosternmewye basladı butun yavrulara gecmıs olsun ....
cnm ben annemde 4 ay kaldım hep anadolu hastanesine getirdim çifliktekine orda çocuk dr erol bey çok iyi doktordu bana da drum ventolin şurupu verdi ama ben hiç kullanmadım

sevgicim sizede geçmiş olsun canım,ewet bu aralar diş çıkartıyorlar diye hepsinin herşey ağızlarında mikrop kapmamaları çok zor.
çido terletmeden sıcak tut dideyi biraz özelliklede gece sırtına dikkat et canım,hafif bi üşütme falansa biraz dikkat edersen toparlar diye düşünüyorum.efede bazen gece üşürse,farketmezsem ertesi gün midesi bulanıyor.

Svgi ve diğer arkadaşlarıma çok geçmiş olsun sevgi bol bol sıvı almasını sağla canım birde pirinç unu maması ve muz ishali kesiyor biliyorsundur ama genede söylemek istedim

günayyyddddddınnnnnnn.. iyi pazarlar hepinize güzel anneler
hava yine kapalı off ya,bugün dışarı çıkmak istiyordum ama nasıl olcak,tam hastalık mevismi korkuyorum valla çıkmaya

Svgi ve diğer arkadaşlarıma çok geçmiş olsun sevgi bol bol sıvı almasını sağla canım birde pirinç unu maması ve muz ishali kesiyor biliyorsundur ama genede söylemek istedim

sağol canım dün akşam yedirdim pirinci hasladım sütle mama yaptım yedi bugün birazdaha iyi ilaçlarınıda veriyorum onlarda fayda etti sanırım ama pişiği çok ötü ya

sevgicim doktorun dediği gibi bepanten iyi geliyor,biz ilk zamanlar çok çektik resmen yara olmuştu silince pamuğa hafiften kan geliyordu.nivea ve bepanten beraber kullandık,bide ıslak mendili bu aralar kullanma yine pamukla sil.

evet kızlaaar ilk dişimiz çıktı zorlu günler devam etmekte pamukçukla birlikte daha da zorlaşmakta ve ben mutluluktan uçmaktayım babamız seyirde ilk haberi o aldı... tam dişini gördüm o sırada babası aradı canlı canlı yaşadık yanii :))

Son düzenleme:
bu arada harika bir site buldum nette fotoğraf albümü yapılıyor benim blog uğrarsanız örneği var kızlar
site ismini veremiyorum neslihanın albümünde göreceksiniz zaten öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar coookk coookk selamlar hepinize ben anca gelebildim artık gitmemek üzere
yeni evimize tasındık anca net bugün baglandı size anlatıcam cok şey var ama unuttum şimdi hepsini artık burdayım hep yazarım

Back
X