• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sibelim geçmiş olsun benim oğlanında yüzünde oluyo böle sinek ısırmış gibi arada bir çınarında yzüünde oluyomu canım acaba bizimkide mi alerji ben pek üstünde durmadım

canım yüzünde oluyor ama yüzüne ilave olarak kollarında bacaklarında falan da oluyor

resimde ekledim

bu da oda takımımızın örneği
bu resimdeki lilaların yerine açık maviler olacak ve alttaki çiçekler falan maviye uygun olarak renklendirilecek

Ne demek Sevgi rica ederim hayatım elimden geldiğince bildiğim konular olduğunda cevap yazmaya çalışıyorum arada atladıklarım da oluyor tabii herkes gibi .
Sibel naber ay çok özledim seni valla keşke Bursa ya gelmişken arasaydın görüşseydik çok isterdim seninle tanışmayı .
Alınmayın aman haaa hepinizi çok özledim .
Bu arada odanız hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın .Geçmiş olsun canım inşallah deterjandandır Çınarı bile yıkarken kullandığın ürünü değiştir olmazsa ben mothercare in ürünlerini kullanıyorum içinde köpürmesi için olan kimyasallar yokmuş alırken öyle demişlerdi yani .
Valla bu deterjan işi benim çok canımı sıkıyor malum Dalin hiç bir halta yaramıyor ben şimdi makineler için olan sabunlardan aldım ama onlarda çok güzel yıkamıyor sanki En iyisi yada geceden normal deterjan ve leke çözücüye bastırıp ertesi gün sabunla yıkamak .

Ay canım benim ya kıyamam nasıl da kızarmış ama böcek ısırığı gibi duruyor gerçekten demek dikkate almak lazım bu durumlarla karşılaştığımızda .
Odanıza bayıldım yaaaaaaa çok kıskandım çok güzel .Bizde yaza inşallah ev alabilirsek taşınmayı planlıyoruz şimdi odamız yok tabii Derin için ama olursa bende bunun gibi birşey istiyorum hatta aynını istiyorum yaaa çok şeker .Ayıptır sorması ne kadara aldınız Sibel resimde görülen tüm parçalar sandalyeler hariç var değil mi takımda

günaydin kizkar
sibecim cnm gecmis olsun odasini cok begendim cok zevklisin hayatim süpermissss güle güle uyusun büyüsün odasinda :))

KIZAR ANLATMAYI UNUTTUM DÜN SIZE KENDI APTALLIGIMI
disari cikicaktik esim icerde uyuyordu bende tani koymustum o odaya emeklesin diye kendim hazirlanirken bezi acip biraktim ona ayirdigim köseden sürünmüüs odanin baska bi yerinde yere kakasini yapmis esim bi cagirdi heryeri kaka olmus hemen yikadik eli hatta esimi görmüs agzina bile götürmüs dudaginin kenari doluydu
telasa bol suyla yikadik hemen agzini yüzünü sonra banyoya soktuk .... temiz suyla ardindan sampuanla gene yikadim heryerini yutmadi sanirim

simdiye kadar iyi gecti kusma ates bi sorun yok ama esimle tartistik neden bezsiz birakmisim hic yamadigim seydir aslinda ama ben giyiynene kadar onun poposu hava alsin istedim......

birdaha birakmam artik bezsiz

tükanı ben açıyorum bayanlar günaydın hepinize mügeyi izliyorum birazda haber izledim güne iyi başladım bu gün

ya kızlar ben acık ögretime kayıt yaptırdım halk eğitime giderek.ben tekrar kayıt olduğum okula giderek yeniden kayıtmı yaptırıcam bi bilen varsa söyleyebilirmi acaba

günaydın kızlar
selmacım bilgim yok bu konuda ama bu sitede açık öğretim bölümü olması gerek oradakilere bir danış canım
sevgi geçmiş olsun canım inş ilerlemez baştan ilaç iç hemen soğuk algınlığı ile ilgili canım kardelene geçmesin ...
sibel odanız hayılı olsun canım çok güzelmiş eve gelince fotosunu bekliyoruz.çınarın kızarıkları içinde geçmiş olsun canım.

neyse kızlar sabahtan beri doktorum programına takıldım bir iş yapmadım yatağımı bari toplayayım:kedi:
içimden hiç bie şey yapmak gelmiyor ne yemek ne ev işi ben böyle değildim ya akşam patates kızartıp yedik ki ne olursa olsun yemek yaparım ben :umursamaz:
bugün bir annemlere gideyimde inş kendime geleyim çok sıkıldım evde belki değişiklik iyi gelir

iyi akşamlar kızlar

canım geçmiş olsun,valla ne oluyor bizim bebişlere böyle ya,kontrolden sonra haber ver canım inşallah bişiy çıkmaz.

canım ya aynı şeyi bende yaşıyorum,benim avantajım yarım gün çalışıyor olmak. o kadar çok istiyorumki bebeğime kendim bakmayı,heleki ben çalışmaya başladıktan sonra hasta olmaya başladı ya deli oluyorum.hep kendimi suçluyorum ama çalışmayada mecburum başka bi şansım yok:((
bizde aynı şekilde kayınvaldeyi çağırdık tabi bide yanında kayınpeder var. yani evde koloni şeklinde yaşıyoruz:umursamaz: onlarla ilgili bi sıkıntım yok ama dediğin gibi bende evimden soğumaya başladım,sanki onlar gelmemişte ben onların yanına gitmişim gibi hissediyorum,onlarsız kendime ait bi plan yapamıyorum niyeyse
.yani onların bişey dediğinden değil ama içim rahat etmiyor.mesela okul çıkışında efeyide alıp yalnız olarak dolaşmak istiyorum ama evden çıkacağım zaman illaki sormak gerekiyor gelcenizmi diye,ee onlarda bütün gün sıkılmış oluyor evde hemen atlıyorlar tamam geliriz diye,tabi ben gezdiğimden hiçbi zevk alamıyorum.oyy daha neler neler aslında böyle şikayetlenmek bile nankörlükmüş gibi geliyor, sonuçta onlarda evlerini bırakıp kalkıp geldiler ta nerelerden ama ne demek istediğimi anlarsınız kızlar.

vidicim canım tam benim hissettiklerimi dile getirdin. tpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz. onlarda evleri bıraktılar geldiler ama ite yabancı gibiyim evde. ee anlat lütfen nasıl şimdi dururmun yani kendini nasıl hissediyorsun alıştın ı mutlumusun. bugün kocam istiyorsan işten çık dedi ama çıkamam ki dünya kadar borç var önce onların ödenmesi gerekiyor. :1no2:

zuhal asiye aylin yeni arkadaşımız selime nisan emel sevilay kızlar iyisinizdir umarım

selmaaaa berruş da çok tatlı olmuş yerim ben onun tepeden çıkmış çakıl saçını

çiğdemcim inşallah yeni tahlillerle kesin bir tanı konur da en azından sonrasını ona göre şekillendirirler
sen de didomuz da çok yıprandınız tatlım ya
böyle ne olduğunu bilememek çok sinir bozucu

teşekkürler canım ii sayılır iştebenneyaptımki

sağolun kızlar ama o kadar telaşı boşuna yapmışız ssanırım
bugün dr resimlerin asıllarını görünce ürtikere benziyor bir süre proteinden uzak tutsunlar et yumurta falan vermesinler demiş

ben de yemektenm değil diye sabah peynir yumurta birarada kahvaltı ettirdim :((

neyse bakalım bir süre de bunu deneyeceğiz

özlemcim inan aklımdaydın fakat izmitten sabah 10da çıktık 12 de ordaydık amcamı ve yengemi gördük yarım saat kadar sonra hemen yemek yiyip geri izmite döndük arkadaşlarda kalıyorduk birlikte yemeğe çıkacaktık çünkü

oda takımının içine büyüyen karyola - dolap - şifonyer - oyuncak sandığı - duvar rafı -yatağı - uyku seti dahil 3500 dediler önce
sonra uzuuuun pazarlıkla 2800e indirttik içine cibinlik - avize - bordür ve birkaç da duvar süsü ekleterek
yine alışverişte kendimizi kaybetmişiz yani :S
ama dolaplar inanılmaz kullanışlı
dolap ve şifonyerin yanındaki parçalar ayrılabiliyor ve ayrı bir köşede ayrı dolap olarak kullanılabiliyor
yani farlı boyutta 3 ev şekline de girebiliyor
en güzel yanı da çatıların altı yukarı doğru açılan yüklük şeklinde

sibelcim çok geçmiş olsun canım..dermatit gibi duruyor sanki...pek bir alerjik oldu bu bizim bıdıklar ya...bende oğlanı yarın doktora götüreceğim...öksürüğümüz arttı..burnumuz hala hırklıyor...ama bugün yavaş yavaş akmaya başladı...gerçi doktor yine aynı şeyleri söyleyecek..ciğerlerde birşey yok..odasını nemli tutun..tonymer sıkın...falan filan...da açılmıyor işte bu burun..bakalım yarın belki alerji testini ve kan sayımını da yaptırırız...kızlar biliyorsunuz 9. aya girince rutin kan sayımı yapılıyor..atlamayın sizlerde...biz demir kullanmıyoruz inşallah da gerek kalmaz...bugün internette okudum anadolu da kadınlar burun tıkanıklığında zeytinyağ damlatıyorlarmış...valla bugün bunu da deneyeceğim..anne sütü damlatılıyor ama o bizde yok maalesef...bu arada istanbullu anneler prima uyku okulunun cumartesi bir toplantısı var...levent te...oraya katılacağım..düşünen anneler varsa aranızda tel ile randevu alabilirsiniz...detayları aşağıya ekleyeceğim..öptüm hepinizi...

Uyku Okulu ile ‘bebegin gelisiminde uykunun onemini’ ogrenmeye hazir misiniz?
Dinlendirici uyku, bebeklerin buyumesi ve gelisimi icin cok onemlidir. Bebek uyurken, saglikli gelisimine katkida bulunan cesitli fiziksel ve zihinsel surecler yasanmaktadir. Cocuk norolojisi uzmani Doc. Dr. Adem Aydin, uykunun bebegin gelisimi uzerindeki etkileri hakkinda bizleri bilgilendirirken, iki bebek sahibi Dr. Elif Ilgaz Aydinlar ise kendi deneyimlerinden de yola cikarak sizlere bebeginize kaliteli bir uyku saglamak icin onerilerde bulunacak. Eger ıstanbul icinde ikamet ediyorsaniz gun icinde surprizlerle devam edecek davetimizde sizleri de aramizda gormekten mutluluk duyacagiz.
Sizin de bizim gibi bebeklerden ilham aldiginizi biliyoruz ve sizleri ‘uyku’ dolu hos sohbetler etmek, keyifli birkac saat gecirmek uzere 10 Ekim 2009 Cumartesi gunu Prima Uyku Okulu’na, Denedim Biliyorum Anneleri bulusmasina bekliyoruz.*

Eger bu keyifli davetimizi kabul ediyorsaniz, bize asagidaki numara araciligiyla veya hemen e-posta ile (telefon numaranizi ekleyerek) katilimda bulunacaginizi belirtmenizi rica ediyoruz.

(* Not : Katılımcı Kontejyanımız Sınırlıdır. )

Program
Tarih: 10 Ekim 2009, Cumartesi
Saat: 14.00-16.00 / 16:30 – 18:30
Yer: Gymboree
Adres: Konaklar Mah. Meseli Sok. No:8 4.Levent / ISTANBUL
LCV: 0212 285 93 84 (1 - 2 Ekim Saat 09:00 - 18:00 Arası)

Saygilarimizla
Prima ve DenedimBiliyorum Ekibi

ayli şu burun tıkanıklığına zeytinayağını damlattıktan sonra sonucunu yazarsan sevinirim eğer faydalı olursa bende yapım

ya kızlar ben acık ögretime kayıt yaptırdım halk eğitime giderek.ben tekrar kayıt olduğum okula giderek yeniden kayıtmı yaptırıcam bi bilen varsa söyleyebilirmi acaba

ben halk eğitime kayıt olman yeterli diye biliyorum
ama sanırım sen ders görüceksin belki farklı olabilir
kayıt olurken sorsaydın keşke canım

kızlar dün gece kardelen 1 de kalktı ve sabah 6 uyudu ağladı durdu bütün gece
nedeni açlık ama biberonu almadı delirtti beni en sonunda sabah kaşık maması yapıp
oynaya pynaya tv izlerken yedirdim yer yemez uyudu biberon fobisi başladı bizim kızda buaralar ne mama ne süt içmiyor yaa

Back
X