Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar
canım geçmiş olsun,valla ne oluyor bizim bebişlere böyle ya,kontrolden sonra haber ver canım inşallah bişiy çıkmaz.
canım ya aynı şeyi bende yaşıyorum,benim avantajım yarım gün çalışıyor olmak. o kadar çok istiyorumki bebeğime kendim bakmayı,heleki ben çalışmaya başladıktan sonra hasta olmaya başladı ya deli oluyorum.hep kendimi suçluyorum ama çalışmayada mecburum başka bi şansım yok(
bizde aynı şekilde kayınvaldeyi çağırdık tabi bide yanında kayınpeder var. yani evde koloni şeklinde yaşıyoruz:umursamaz: onlarla ilgili bi sıkıntım yok ama dediğin gibi bende evimden soğumaya başladım,sanki onlar gelmemişte ben onların yanına gitmişim gibi hissediyorum,onlarsız kendime ait bi plan yapamıyorum niyeyse
.yani onların bişey dediğinden değil ama içim rahat etmiyor.mesela okul çıkışında efeyide alıp yalnız olarak dolaşmak istiyorum ama evden çıkacağım zaman illaki sormak gerekiyor gelcenizmi diye,ee onlarda bütün gün sıkılmış oluyor evde hemen atlıyorlar tamam geliriz diye,tabi ben gezdiğimden hiçbi zevk alamıyorum.oyy daha neler neler aslında böyle şikayetlenmek bile nankörlükmüş gibi geliyor, sonuçta onlarda evlerini bırakıp kalkıp geldiler ta nerelerden ama ne demek istediğimi anlarsınız kızlar.
zuhal asiye aylin yeni arkadaşımız selime nisan emel sevilay kızlar iyisinizdir umarım
selmaaaa berruş da çok tatlı olmuş yerim ben onun tepeden çıkmış çakıl saçını
çiğdemcim inşallah yeni tahlillerle kesin bir tanı konur da en azından sonrasını ona göre şekillendirirler
sen de didomuz da çok yıprandınız tatlım ya
böyle ne olduğunu bilememek çok sinir bozucu
ayli şu burun tıkanıklığına zeytinayağını damlattıktan sonra sonucunu yazarsan sevinirim eğer faydalı olursa bende yapım
ya kızlar ben acık ögretime kayıt yaptırdım halk eğitime giderek.ben tekrar kayıt olduğum okula giderek yeniden kayıtmı yaptırıcam bi bilen varsa söyleyebilirmi acaba