ve hala aynı fedakarlığa devam di mi :)
artık bir klasik bu durum erkekler herşeyi direk anlıyorlar çünkü
nezaketen ya da nazlanmak için gerek yok desen onlar direk olarak haa gerek yokmuş derler
ama ne onlarla ne de onlarsız değil mi :))
aynen cimcimecim biz daha fedakarız bu konuda eşim gider hep arabalarla uğraşır araba alıp satıyo müzik sistemi jant modifiye falan onlarla uğraşır bende olan biten paramı ona harcarım bişeyler alırım ona,
şimdi şimdi başladı bişeyler almaya hediye falan onada şaşırıyorum yani??
benimde ayınvalidem hiç istemiyodu bi bebeğimizin olmasını 3 yıllık evliyım ben
her bebe konusu açıldığında görümceler falan otururken bana ben oğluşumla konuşuyom zaten daha bebek zamanı değil ben size ne zaman yapacağınızı söylicem, daha ne olacağınız belli değil diyodu,
görümcelerimin 2 sininde çocuğu var hemen hamile kalmış küçüğü hemde 15 yaşındayken kaçmış o 2. yi düşünürken sesini çıkarmıyo ki kocası çalışmıyo 1. ye bakamıyolar kocası eve bile gelmiyo çoğu onların olsun diye can atıyo sinir oluyodum..
bi gün dayanamadım sordum eşime sen böyle böyle annele konuşuyomuşsun çocuk konusunda diye eşim resmen şok oldu..
adamın haberi bile yok öyle bişeyden yani tamamen kaynana uydurması.. eşimde aradı annesini sen ne zaman konuştun benimle diye şok olmuş kaynana emre öyle bişeyi sorunca çünkü ben hep içime atardım beklemiyodu söylicemi..
eşimin yüzüne kapattı teli cevap vermeden verecek cvbı yok çünkü..konuşmadı küstü bize 1 ay konuşmadı..
şimdi eşim her şeyin farkında 15-20 günde bir gidiyoz sırf onlardan kurtulmak için buradan taşınıcaz çok çektim ben ya daha yaşım kaç benim hevesimi kırdılar hep(
Ya kızlar en eski evli ve en yaşlınız benmiyim aranızda kafama takıldı bir sorayım dedim gecen mesela cinsiyet muhabbetinde farkettim cimcime benden 10 yaş küçüksün sen yaa ben karta kaçtım galiba biraz
eyvahhhhh sanirim en kücükte benim kaydirigubbakcemile
21 yasindayim
ya siz kizlar????
bende koydum göbüşümü :))))
Göbişler formu var ya orda bebişin göbiş, benim emziğime bak ama darılırım valla oda neler aldıkta :))göbüs nerde cnm ben göremedim
yok korkma cimcime bende 20 yaşımdayım:)ekimde 21 olucam
hihihi bende bende 4 gün sonra 21 :))
Anaaaaaaaaaaaaaa bu ne kızlar kaç yaşında evlendiniz sizde ne zaman hamile kaldınız hele sen cimcime bide 2. doğuruyon ay kendiem geleyim valla dediğim çıktı en kartoloş ben çıktım keşke açmasaydım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?