merhaba canım.. serum da lierac'ın. ampullerde satılıyor, kırıp şişesine boşaltıp kullanılıyor. fiyatı biraz daha farklı, önce arkadaşım önermişti, doktorum da reçete yazınca fiyatına bakmadım artık.. serum olanı göğüs çevreme fısfıslayıp parmaklarımla yediriyorum.kremi de parmak ucuma parça parça alıp masaj yaparak yediriyorum. her ikisini de akşam yatarken uyguluyorum. kokusu acayip midemi bulandırdı ilk günler ama şimdi alışmışım.
aybuke, aynı problem bende de var, aksam olsa da şu sütyenden kurtulsam diye bekliyorum, eve gelince ilk işim çıkartıp atmak oluyor. havalar serinledi de, biraz rahatladım..
canım yaww bu krem ve serum ne kadar fiyatını yazarmısın? dr unmu yazdı yani karneylemi aldın?
günaydın kızlar nasılsınız
benim bu sabah bulantım var malesef süt içince hep böyle oluyor kendimi zorluyorum içeyim diye ama olmuyor böyle içmeyeceğim artık yani keyfim kaçık bulantının gecmesini bekliyorum.
krem 45, serum 65 lira. doktorum yazdı ama çatlak kremini devlet karşılamıyor, kendim aldım..
kızlar ben daha hiçbirşey almadım bebişime.
cinsiyeti belli değil ondan birde son zamanlara bırakmak istiyorum alışverişi şimdiden alışveriş biterse son zamanları nasıl geciririz son aylarda alışverişle oyalanmak istiyorum ama bir yandanda sizleri duydukça içim gidiyor.
bebişim senin pek bir eksik kalmadı herhalde sen bitirdin sayılır bakıyorum bircok şeyi almıssın
ya kızlar benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor, ve inanılmaz acıyor, dokunamıyorum da, göğüsüm değil ama sadece uçları ve çatlak çatlak, işten gelip sütyeni çıkardığımda göğsümün ucu yapış yapış oluyor, neden acaba?
herkese günaydın, kızlar süt meselesi açılınca günde kaç bardak süt içiyorsunuz? ben sabah akşam 1 bardak içiyorum, yetersiz mi acaba? tam bu haftamda da kemikleri sertleşiyormuş bebişin, acaba sütü artırsam mı?
HIMM neden zorluyorsun ki kendini gün içerisinde çay bardağıyla falan içmeye çalışsan , yada meyveyle tatlandırıp denesen belki o kadar kötü gelmez tadı . yada peynir yoğurt tüketimini arttır süt yerine mayalanmış ürünlerde kalsiyum daha fazla çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?