selam kızlar hasta olan hamişlerimize geçmiş olsun diyorum bebeişim doğum günün kutlu olsun aybükecim sizede allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah hepinizde bebişlerinize ve kendinize dikkat edin:ecrin_bebek:
tetanoz aşısı konusuna gelince arkadaşlar ben daha dün sağlık ocağındaydım 20. ve 24. haftalarda aşı yapılacağını söylediler tabi her doktor ayrı bir uygulama yaptığından bence doktorlarınızı dinleyin derim ben...hepinizi öptük :1hug:
tatoş çok geçmiş olsun...yine inat edip gece yarısına kadar beklemişsin ya afferin sanaaaaaaa....bilgisayar başında oturma...ayakları kaldır yat....ayrıca kartal devlet ten başka bir doktora daha gitsen diyorum...böyle durumlarda bazı ilaçlar veriliyor çünkü...malum artık pek çok özel hastane ssk anlaşmalı...çok maliyeti yok..muayeneler 5-10 ytl arası..bence ihmal etme...kontrol kontroldür...ayrıca akıl akıldan da üstündür...bu tip riskli durumlarda en az 2 doktorun söylediklerini baz almak önemli bence...inat etme azıcık sözümüzü dinle...bak sonra üzüleceğin şeyler yaşamanı istemiyoruz...kanama önemli bir durum biliyorsun..sen birçoğumuzdan daha tecrübelisin...kartal a yakın oturuyorsan dragos hastanesi olur, umut hastanesi olur , kartal hospital olur...gecikmeden bir randevu al derim...
kızlar ben eve geldim ama eşim hala hastanede.dün kadım yanında ama bugün hastanee değiştirdiler ankara onkojoliye geçirdiler.allahım yaa ameliyatı 3 saat sürdü senağlama neler cektim beklerken bi ben bilirim bi allah bilir.cıktıktan sonra da 1 saat yogun bakımda kaldı.nasıl meraklandım anlatamam.gözünü acar acmaz doktorlara eşim nerde ona haber verdinizmi demiş.canım benim o anda bile beni düşünüyo.sonra aksam üstüde az dışarı hava almaya çıktık.banka oturduk ve bi sigara içti sonra bitince kalkalım dedik.kalkamadı gözlerim kararıyo dedi bi oturdu eli kolu yüzü dudakları mosmor oldu 1 dakkanın içinde üstü başı ıslandı terledi o kadar terlediki akıyodu.serumu da kapatmış.ben hemen koştum güvenligi cagırdım yardım edin eşim fenalaştı diye biri koştu geldi biri tekerlekli sandalye aldı geldi sonra su septik yüzüne hala kendinde degil tirtirtitriyo kocam ben aglıyorum ordan geçenler geldi hep korkma bişeyi yok diyolar ama adam konusamıyo kafasını tutamıyo.kızlar o anda hayatımın en zor anıydı allah kimsenin başına vermesin.inanın ömrümden ömür gitti.sonra oamıza geldik hemşireler geldi tansiyonu düşmüş.doktor falan baktı neyse ki şu an iyi.allaha şükürler olsun.biran bile yanından ayrılmadım artık.arkadaslar kocalarınızı degerini bilin.onu ameliyata götürürken yatırdılar sedyeye aldılar gittiler yanımdansenağlama bi de bana el salladı canım.kendimi zor attım odaya aglaya aglaya gözlerim kocaman olmuş.gelemeseydi bi daha ya onu göremeseydim sarılamasaydım.nasıl korktum.neyse cok uzattım umarım anlatabilmişimdir sıkıntımı.ama şuan iyiyim bin şükür.kocam da iyi.sizleride çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?