nilocan o değerin ne anlama geldiğini bilmiyorum. fakat dr. önemli bişey olduğunu düşünseydi mutlaka amniyo sentez için sıvı alırdı. üzülme benimde afp değerim sınıra yakın derecede düşük çıkmıştı ama ayrıntılı ultrasonda buna anomali taraması deniyormuş, çok şükür bişey çıkmadı. senin de çıkmaz. tecrübeli dr. zaten normal ultrasonda da heryerini kontrol ediyor bebeğin ve bir anormallik varsa gözüne çarpıyor.
canım benim doktorum sadece ilk ögrendigimizde yola çıkmamamı söyledi oda kalp atışlarını duyalım öyle dedi 9 haftalıkken 2. kontrolde çıkabilirsin dedi.bende mersine gidip geldim.hiç sakınca görmedi dr.ama eger özel bir durumun varsa veya içinde kuşku varsa yinede bi danış istersenarkadaşlar şimdi yolculuk yapmanın bi zararı olmazmı acaba druma bi daşsammı bizde köye gitmek istiyoruz ama bi taraftanda korkuyorum ya bişi olursa diye napsak acaba evde oturup tatilin keyfinimi çıkarsak
canım benim doktorum sadece ilk ögrendigimizde yola çıkmamamı söyledi oda kalp atışlarını duyalım öyle dedi 9 haftalıkken 2. kontrolde çıkabilirsin dedi.bende mersine gidip geldim.hiç sakınca görmedi dr.ama eger özel bir durumun varsa veya içinde kuşku varsa yinede bi danış istersen
arkadaşlar şimdi yolculuk yapmanın bi zararı olmazmı acaba druma bi daşsammı bizde köye gitmek istiyoruz ama bi taraftanda korkuyorum ya bişi olursa diye napsak acaba evde oturup tatilin keyfinimi çıkarsak
kızlar 4 boyutlu için randevu aldım 125 ytl cd de vericeklermiş raporuda hemen alıyomuşsun
selam kizlar bende subat annesiyim allahi izin verirse bende bebyimi 4subatda kucama alacam gecen doktora gitdim bir kizim olacani ögrendim cok mutluyummm
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
19 haftalık hamileyim:)) Faydalı bilgiler paylaşmak dileğiyle...
canım tabikide normal.bebekler su anda kasıklarda oluyor genelde ve kasılıyor bazenleri öne geldiginde.benimde bebek geliyor taaa önee saga o zaaman agrıyor gaz var gibi oluyor.sonra aklıma geliyor bebek oldugu elimi koyup bakıyom orda top olmus poposunu dayamıs bizim kız :roflol: artık nasıl rahatı oluyorsa o pozisyondakaydirigubbakcemile3
Kızlar iyi akşamlar herkese sürünüyorum yorgunluktan alışverişe çıktım en büyük zevkimdir tek başıma mağaza mağaza dolaşmak. Çalıştığım yer çarşıda saat 5 işten çıkıyorum daha yarım saat önce geldim ewe çoook yoruldum adım attıkça kasıklarım ağrıyor valla çantamdaki tabletimde bitmiş miğdem yana yana geldim ewe ahhh bir cuma olsa bayram iznimiz başlasa keyif çatsam valla
iyi akşamlar arkadaşlar çok sık nete giremiyorum fırsat buldukça akşamları sizlere bişey sormak istiyorum aramızda çoğumuz 2 li test lerimizi yaptırdık 2 li test sonuçlarında beta hcg değerleriniz
kaç acaba 50 nin altında ise erkek bebek diye duydum 50 nin üstüyse kız bebek ben henüz öğrenemedim cinsiyetini ama benim beta hcg değerim 38,7 çıktı.cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım
beta hcg değerlerinizi yazarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?