- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Merhaba annişler nasılsınız?
Ben bugün bebişimi gördüm çok mutluyum. Geçen sefer dr. %90 erkek demişti şimdi %100 erkek dedi. Yine kıpır kıpır dönüyordu içimde :asigim: Yalnız kızlar benim bir haftadır hafif kaşıntım vardı dr.uma sormayı unuttum sonra arayıp asistanına söyledim o sormuş dr. a Zalain kullansın demiş. Acaba bir zararı var mıdır kullansam mı acaba CADIARZU böyle de geçicek gibi değil ilerler de bebeğe bir şey olur diye korkuyorm. :uhm:
kızlar ben akıntıdan dolayı gittim dr biraz önce. dr dikkat et dedi istirahat verdi bebeğe de baktık yine allahtan o iyi.
Merhaba annişler nasılsınız?
Ben bugün bebişimi gördüm çok mutluyum. Geçen sefer dr. %90 erkek demişti şimdi %100 erkek dedi. Yine kıpır kıpır dönüyordu içimde :asigim: Yalnız kızlar benim bir haftadır hafif kaşıntım vardı dr.uma sormayı unuttum sonra arayıp asistanına söyledim o sormuş dr. a Zalain kullansın demiş. Acaba bir zararı var mıdır kullansam mı acaba CADIARZU böyle de geçicek gibi değil ilerler de bebeğe bir şey olur diye korkuyorm. :uhm:
geçmiş olsun..bendede aynı sorıun vardı doktorum fitille krem verdi..ben kullandım..bebeğe zararı olmadığını söylemişdi umarım yanılmaz...
buarada sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim paşanı:)):1hug:
bu arada iki tane hamile kıyafeti aldım gyicem bayramda.komik olmaz dimi kızlar?
yok olmaz cnm artik yavas yavas giyebiliriz kaydirigubbakcemile5
canım nerelerdesin sen.sende yoktun kimse yazmadı :1no2: senin oglanın adı ne canım.ikinciyi ne düşünüyosunuz:uhm:
mrb cnmm cok fazla vaktim olmuyor girip gene cikiyorum oglumun adi tuan
ikinciside bi kesin belli olsa düsüncez isim konusunu :sm_cool:
senn neler yapiyorsun ? benimki az önce tekmeledi elimi koyunca bisey yapmiyor :uhm:
tuan güzelmiş.ona uygun koyarsın artık.bizim bebek de geliyo top gibi kasıgıma kımıldayamıyorum bile.ama gelmeyincede merak ediyorum.bazen de cok tepiyo arasında kuvvetlileri oluyo ama iş yaparken falan unutuyom anca dinlenirken aklıma geliyo dinliyorum.dinlemeden hissedemiyorum zaten:1hug:
günaydın kızlar! oğluşumla 21+ 2 olduk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?