benim grip hala devam ediyor, bir elimde mendil, hapşurup duruyorum, gözüm akıyor burnum akıyor, geceleri boğazım yanıyor, ne piss durumdayım :çok üzgünüm:... eşim dün sağolsun mandalina almış gelmiş, akşam sabah onu yiyorum,
eşim dün isyan etti resmen, dün belim de ağrıyordu, adım atamıyordum,
birgün belin ağrır,
bir gün karnın ağrır,
bir gün grip olursun,
aman bişey olmasın diye diye bana da doğurtuyorsun, sakın 2. çocuğu bekleme , bunun doğduğunu bir görsem, 2.yi asla yapmayacağız dedi-tatlicadiarzu-
slm kızlar ben nete sık giremiyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.sanki hepimiz aynı fabrikanın ürünleriyiz aynı sıkıntıları ve mutlulukları yaşıyoruz.size birşey sormak istiyorum.ben yanlız kalıyorum.daha doğuma çok var diye yanıma kimseyi istemedim ama acaba erkenmi gelir yada bir terslik çıkarmı endişesi sardı.siz size yardım edecek birilerini nezaman çağırmayı düşünüyorsunuz.eşim gibi son on gündemi öylesi dahamı iyi olur.tavsiyelerinizi bekliyorum.siz ne düşünüyorsunuz.
Canım benim de eşim yok 8.ayımda gelicek ben eşimi uğurladıktan hemen sonra anneme geldim . kayınvalidemler alt katımda buna rağmen eşim,annem ve kardeşlerim yanlız kalmamın sakıncalı olduğunu düşündüler .Allah korusun banyoda falan düşsen kalsan kim duyar .Bu aydan sonra baş dönmeleri ve kramplar oluyormuş .Rahat edemem dersen ev telefonunu yanında bulundur herzaman .slm kızlar ben nete sık giremiyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.sanki hepimiz aynı fabrikanın ürünleriyiz aynı sıkıntıları ve mutlulukları yaşıyoruz.size birşey sormak istiyorum.ben yanlız kalıyorum.daha doğuma çok var diye yanıma kimseyi istemedim ama acaba erkenmi gelir yada bir terslik çıkarmı endişesi sardı.siz size yardım edecek birilerini nezaman çağırmayı düşünüyorsunuz.eşim gibi son on gündemi öylesi dahamı iyi olur.tavsiyelerinizi bekliyorum.siz ne düşünüyorsunuz.
slm kızlar ben nete sık giremiyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.sanki hepimiz aynı fabrikanın ürünleriyiz aynı sıkıntıları ve mutlulukları yaşıyoruz.size birşey sormak istiyorum.ben yanlız kalıyorum.daha doğuma çok var diye yanıma kimseyi istemedim ama acaba erkenmi gelir yada bir terslik çıkarmı endişesi sardı.siz size yardım edecek birilerini nezaman çağırmayı düşünüyorsunuz.eşim gibi son on gündemi öylesi dahamı iyi olur.tavsiyelerinizi bekliyorum.siz ne düşünüyorsunuz.
kizlar benim bugün asiri basim dönüyor normal mii??
tansiyonun ölç
benim tansiyon biraz oynak olduğundan ona yordum ama.....benneyaptımki
cnm günde 3 litre icmemiz gerekiyormus ben su aralar 2 litre icebiliyorum yaninada bol sulu meyvalarla tkviye yapiyorum
merhaba bende bı subat annesıyım ınsallah
ıkıncı bebegım olucak.ya sızın
3 litremi:bbo:ben sabahtan beri anca 1 litre içebildim hadi yatana kadar 2 litreyi bulur belki ama ozamanda tuvaletten çıkamıyorumçalışırken daha berbat doktor mutlaka bolsu tüketmem gerektiğini söyledi kasıklarımdaki sancı ve batmalar susuzluktan kaynaklanıyormuş :çok üzgünüm:
merhaba bende bı subat annesıyım ınsallah
ıkıncı bebegım olucak.ya sızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?