kızlar fazla giremiyorum hala.misafirler vardı onlar gitti dün gece ben kötü oldum.rahatsızlandım.öksürügüm gribe cevirdi kramplar giriyor bacaklarıma.ayy dünde doktora gittim sormayı unuttum.ilaç falan yazardı en azından.artık eşim kat kat giydirdi saolsun.şimdide koca bi tabak meyve yıkadım onları yiyorum.arkadasım basınız saolsun derinzlim.kızlar bebeiğmde hasta olurmu benimle birliktesenağlamasenağlamasenağlama
Canım çok sağol .Sanada geçmiş olsun canım aman ihmal etme ara dr.unu anlat durumu ilaç adı yada başka birşey önerir belki . yat dinlen bol bol . bebeğin hasta olmaz canım o çok güvenli bi yerde :CüvCüv:
canım ya dün sormayı unutmuşum doktora.artık 5 gün sonra bidaha gidicem o zamana kadar gecmesse o zaman söylerim.hem 5 gün sonra renkliye giricez.ve ücret istemediler bizden.:1shok:
Bence bekleme daha ilerlemeden arayıp danış dr.una .Renkli için mi ücret istemediler amanınnn şaşırdım :1shok::1shok::1shok:
KIZZZLLAARRRRR şok şok şok iki arkadaşım hamile idi .Birinin 10 günü vardı diğerinin 1 ayı . Bugün ikiside doğum yapmış ikisininde oğlu oldu .Nerdeyse günleri olan iyi ama diğer bebeği kuvöze almışlar umarım ikiside iyi olurlar . Önümüzdeki hafta bol bol bebek gezmesi yapıcam yanii altında yükseldi : )))
Darısı bizlerin başına
kızlar ya bende girp oldum burnum hiç durmuyo eşim girpti ilaç içti düzeldi sanırım ondan bana geçti e bende ilaç içemiyorum bol bol c vitamini tüketmeye çalışıyorum birde gözümün altında bişey çıktı sinek ısırığı gibi ama etrafı mor oldu bugün nedense umarım önemsenmiycek bişeydir
Arkadaşlar benim ara sıra sulu byaz akıntım oluyo. Bazen çamaşırım ıslanıyo. Sizlerde de oluyor mu? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
canım yaa ne zor oluyor dimi gripsenağlama yakında burnumu sile sile burnumda yara olcak.ondanda cok korkuyorum.
canım merak etme bendede oluyor hatta arasıra değil sürekli hale geldi. doktoruma sordum herhangi bir koku veya yeşile dönük renk olmadığı sürece sorun yok dedi..
Teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz. Sulu olunca acaba bebeğin sıvısı mı azalıyor diye korkuyorum bazen. Bazen sarı oluyor. Sen de de öyle mi. Çamaşırımın ıslandığını hissederek tuvalate gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?