ii aksamlar kızlar 3 gündür giremedim nete çok sey gelişmiş ben yokken bazen sevindim bazen üzüldüm okurken ama bu günleride hep beraber atlatıcaz inş benimde sanırım ruh halimde bir sorun var bu aralar iki gün önce bir tanıdık vasıtasıyla arkadasımı hocaya götürdük hadi banada bakalım falan derken adam actı ağzını anlattı hamıle olduğumu falan anlamadı ama sonra bısıler yazdı içeceksin dedi eşimde hamile olduğunu söledinmi diyince hocaya söledim hamileyim ben diye ee tabıı olay bana döndü bu sfer işte bal ye onu ye bunu ye gibi eşim dısarı cıktı arkadasta bebeğine bakmaya gıdınce bız yanlız kaldık ve bana kısık sesle sakın atlama dedıklerımı bebeğin ölür dedi tabii ben sok:1shok: ne dıyosun sen falan dıyınce toparlamaya calıstı ıste beslenmessen bebek beslenemez falan fılan sonra esım geldı saskın saskın bana bakınca adam bu sfer esıme ıste sunu yesın bunu yesın dıye olayı kapatmaya calıstı apar topar cıktık ordan arabada esım neden sınırlısın dıye sorunca ağlamaya basladım tabıı bole soyledı dıyınce oda tuhaf oldu garıbım adamın verdıklerınıde suya attı esım dun gece ama ole bır etkısınde kaldımkı olayın ınanmıyorum tabıı bol e seylere ama bır hamıleye de en son soylenecek sey bıle dıııl dedıklerı salak herıf alt ust oldum ıkı gundur sureklı bebeğimin hareketlerını dınlıyorum yanii baska brine yapsa ınanıcak bırıne kfayı yer ınsan bıde sızın aıle buyuklerındede 7.aydan once bebeğin eşyaları eve sokulmaz ınancı varmı gıcık oldum ben bu ıse :jeyyar: aldık mobılyalar eve getıremıyom neymıs 7.aydan once eve gırerse bebeğe bişey olurmus kuduracam ya mıllet ısı gucu bırakmıs nelerle uğrasıyo kımseye bısey sormıcam artık
cnmm yaa sen niye hocalara mocalara gidiyorsunnn :mymeka: :mymeka:
inanma öyle seylere o nerden bilcekmis allah allahhhh kötükedihüso
sac kestirme,esya alma bunlarin hepsi sacma sapan seyler
kur`an da yazdiginida sanmiyorum yazsa tamam dicem ama sadece batil inanc ttalim bunlar ,büyüklerimizede öyle ögretmisler onlarda bize ögretiyorlar ..... ama yanlis
Allah korusun rabbim o cani alcaksa öyle yada böyle alir şutarafagitti
bitanemm üzme kendini böyle seyler icin olurmu :teselli:
moralini yüksek tut sen ,kim ne derse desin aldirma sakin oglusumla seni öpüyoruz teyzesi Şeniz :1hug: a.s.
selam kızlar bende şubatta dogum yapacam
kızlar merhaba, dün ayrıntılı ultrasonumuz çekildi..herşey yolunda çok şükür...benim tembel dediğim oğlan 2 gündür fıldır fıldır içeride valla....kadın zor çekti ultrasonu....kızlar 500 gr olmuş oğluşum...25 cm de boy...yarın doktorumuza götüreceğiz sonuçları...bir de kendi doktorum muayene eder herhalde...şimdi sırada tetanoz aşısı var...1-2 hafta sonra şeker yüklemesi var...28 hafta gibi de 4 boyutlluya gireyim diyorum....sonra da yavaş yavaş doğum vakti geliyor zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?