bende merak ettim
özel mesajda yazamiyoruz ...
ssaslan sen nasilsin cnm iyi oldunmu biraz ?
kızlar ben dün gecelik aldım. cossy by aqua marka. bu markanın çok güzel ürünleri var. ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın
kızlar merhaba,
benim uyku düzeni iyice göçtü...menapozlu kadınlar gibi sürekli ateş basıyor..iç çamaşırıyla yatıyorum valla...sonra da üşüteceğim diye korkuyorum...zaten sol yan kaburgamda akşamları ağrı oluyor...çok sık tuvalete kalkıyorum...sabaha karşı bir gidiyor uyku daha da yakalayabilene aşkolsun...şimdi bu kaburga ağrısını taktım kafaya...akciğerlerimde bir sorun olursa ne yaparım...doktorum dahiliyeye görün dedi ama röntgen filan çektiremeyeceğimiz için ne kadar faydalı olur onu bilmiyorum...bengayla ovup duruyoruz habire...
GÜNAYDIN KIZLAR ben 23 haftalık hamileyim ama iki gündür biraz fazla yürüyorum ve acayim kasıklarım agrıyor onun haricinde şimdilik başka bir agrım yok herşey normal görünüyor ama ben yinede korkuyorum allah hepimizin bebeklerini kuagına almayı nasip etsin.
slm kızlar gecen hafta 22 haftalık erken dogumla bebegımı kaybettım melegım kus mısalı annesını bırakıp gıttı 5 aydır yatıyordum ama olmadı kucagımıza alamadık sımdı kara toprakların altında yatıyo bebegım evlat acısı cok zormus ılk gozagrımız gıttı dayanamıyorum hep aglıyorum allahım bebeklerınızı sıze bagıslasın
selam kızlar nasılsınız; iyisinizdir inşallah ben biraz üzerinize afiyet grip olmuşum.bu havalarda bayağı yakalanan varmış sizde kendinize dikkat edin. kızlar aranızda doğum çantası hazırlayanınız varmı varsa neler aldınız yazarmısınız .hepiniz sağlıkla kalın.:CüvCüv:
selam kızlar nasılsınız; iyisinizdir inşallah ben biraz üzerinize afiyet grip olmuşum.bu havalarda bayağı yakalanan varmış sizde kendinize dikkat edin. kızlar aranızda doğum çantası hazırlayanınız varmı varsa neler aldınız yazarmısınız .hepiniz sağlıkla kalın.:CüvCüv:
kızlar selam
meleğim allah sabır ve dayanma gücü versin .
ben bugün ağdaya gittim kızlar yaa ben hamile kaldığımdan beri ağda yaptırırken çok canım yanıyor böyle giderse bırakıcam aynı sorunu yaşayan varmı aranızda(((
kızlar selam
meleğim allah sabır ve dayanma gücü versin .
ben bugün ağdaya gittim kızlar yaa ben hamile kaldığımdan beri ağda yaptırırken çok canım yanıyor böyle giderse bırakıcam aynı sorunu yaşayan varmı aranızda(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?