kızlar önceden doğum yapanlar.
bu su gelmesi nası bişey.
az önce su gibi bişey aktı benden. korktum ya. hafif sarımsı bişi. akıntı gibi koyu değildi. öyle çok çok değil ama akıntıdan da fazla geldi miktarı.
kızlar önceden doğum yapanlar.
bu su gelmesi nası bişey.
az önce su gibi bişey aktı benden. korktum ya. hafif sarımsı bişi. akıntı gibi koyu değildi. öyle çok çok değil ama akıntıdan da fazla geldi miktarı.
cnm benimde simdi akinti sorunum var su gelmesi derken dogum öncesi suyun patlamasindan mi bahsettiin ??:1shok:
Önemli bişi değildir korkma cnm 1 kaç kez banada oldu.
ya canım anlamadım ki bu ne. akıntı mıdır nedir. akıntının miktarından fazla. böyle resmen çamaşırım ıslandı epey. su gibi. içinde pütür pütür bişeyler de geldi. kokusu normal akıntı kokusuna benziyo. ama resmen su gibi gitti. akıntı gibi hafif yapışkan değildi.
şimdi bi arkadaşa sordum bazen olur öyle dedi ama ben korktum bi kere. doktora söylemeden rahat edemiycem.
korkumdan kalkmak istemiyorum ya yine öyle olursa.
ama bebişin hareketlerini hissediyorum. bi sorun yoktur demi kızlar ya.
yoktur cnm korkma :1hug:
bebiste hareket ediyorsa zaten hic bi sorun yoktur ama sor genede doktora icin rahatlasin hem bizide bigilendirirsin bu konuda
benim oglumda sancim gelmeden gitmek zorunda kalmistim ya hastaneye suni sanci vermeleri icin acilma ffalan yoktu agrim yoktu
bebegin suyu cok az kalmisti oyüzden benim dogurmami bekliyemediler :çok üzgünüm:
sancilarim baslamisti sonra suyum geldi ama öyle asiri bi islaklik yoktu camasirim islanmisti tek hastanedeyken :çok üzgünüm:
nolur olmaz sor bi doktora tatlim :teselli:
canım sorucam ben şimdi yine de. içim rahat etmedi. hiç bi sitede su gibi akıntıya normal olabilir demiyo.
bitanemm yoktur biseyy bebisin hareket ediyormus yaa
seni korkutmak icin anlatmadim ben onu senağlama benimde akintim var bende soruyim doktoruma ozaman persembe günü :teselli:
canım yok zaten sitelere bakıyorum şimdi de. su gibi akıntı normal değilmiş ama. idrar kaçırma yada dediğim gibi suyun erken gelmesi olabilirmiş.
ya bi arkadaş daha vardı sanki aynı şeyi yaşayan. ssaslan mıydı. o ne yaptı acaba. bi ped gibi bişey vardı galiba bakmak için o sıvı amniyon sıvısı mı değilmi diye.
onun ne çıktı sen okudun mu canım.
bi de senin akıntı nasıl.
kızlar ya bebişim09dan haberi olan var mı sitenin müdavimlerindendi ama çoktan beri yok kötü birşey olmamıştır inşallah insan merak ediyor
canım yok zaten sitelere bakıyorum şimdi de. su gibi akıntı normal değilmiş ama. idrar kaçırma yada dediğim gibi suyun erken gelmesi olabilirmiş.
ya bi arkadaş daha vardı sanki aynı şeyi yaşayan. ssaslan mıydı. o ne yaptı acaba. bi ped gibi bişey vardı galiba bakmak için o sıvı amniyon sıvısı mı değilmi diye.
onun ne çıktı sen okudun mu canım.
bi de senin akıntı nasıl.
ya canım anlamadım ki bu ne. akıntı mıdır nedir. akıntının miktarından fazla. böyle resmen çamaşırım ıslandı epey. su gibi. içinde pütür pütür bişeyler de geldi. kokusu normal akıntı kokusuna benziyo. ama resmen su gibi gitti. akıntı gibi hafif yapışkan değildi.
şimdi bi arkadaşa sordum bazen olur öyle dedi ama ben korktum bi kere. doktora söylemeden rahat edemiycem.
korkumdan kalkmak istemiyorum ya yine öyle olursa.
ama bebişin hareketlerini hissediyorum. bi sorun yoktur demi kızlar
sen gene istesen bu konuyu doktoruna sor ama akıntı genelde hamilelikte olan bir sorun benim doktorum bu hafta gittiğimde bana rengi koyu olmadıkça bir sorun olmadığını söyledi.ama malaesef benimkinin rengi açık yeşil olduğu için fitile başladım.ve bu benim 3üncü fitil kullanışım deamlı oluyor.ama sen genede doktoruna sor istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?