CANIM BENDEDE AYNI PROBLEM OLUYO AMA SÜREKLİ DEĞİL..
RENİNE EMME HAPI BİRE BİR GELİYOR HEM TADIDAGÜZEL NANELİ ŞEKER GİBİ-tatlicadiarzu-
miyde yanması felaket bir şekilde hele bugün ölüyorum sandım renninenin şurubunu kullanıyorum ben içer içmez geçiriyor mucize gibi bir şişe bitti ikinciside bitmek üzere çok fazlalaştı bu günlerde
Canım hap geçirmiyosa doktoruna başvur bence..
Inşallah problem olmaz..
kızlar benim mideyle ilgili bi şikayetim olmadı denemedim ama,rahmetli annem hep hamileliğinde midesinin çok yandığını ve bunun için sürekli beyaz nohut yediğini söylerdi.kuruyemiş olarak satılan beyaz nohtlardan.bi deneyin belki işe yarar,sanırım midedeki suyu falan çekiodur.
geçmiş olsun cimcime valla dişeti iltihabı korkuttu beni çünkü ben zaten vajinal enfeksiyonla başa çıkamıyom bide dişlerim de hafif iltihap var oda erken doğuma sebeb olursa bu günlerde doğururum ben herhalde
cnm hamilelikte ve seker hastalarinda diseti iltihapi daha cok ortaya cikabiliyormus
cimcimecim karanfil tanesini bilirmisin bilsen bile bulabilirmisin bilmiyorum oralarda ama onu çiğne diyeceğim o uyuşturuyor diş etini bir nebze azalmış olur ağrın. burada aktarlarda var ama orada nerde bulursun bilmiyorum canım.
saol cnm esime bi söyliyim o türk marketlerine bi baksin normalde bugün heryer kapali oluyor ama almanlarin kutsal bayrami yaklastigi icin bu son pazar heryer acikmis ,esim bi gitsin baksin
hic bisey yiyemiyorum ama esim bi bulsun cignemeye calisirim cnm
cok saol cnm yardimin icin a.s.
Geçmiş olsun cimcimem...
Ihmal etme mutlaka doktora görün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?