slm kızlar geçen hafta çarşamba hastayım demiştim perşembe hastaneye kaldırdılar hastanede yattım pazartesiye kadar idrar yyollarımdaki iltihap böbreklere sıçramış ilaç ve serum tedavisi gördüm zordu benim için işide bıraktım doğum
iznindeyim ne oluyo neler bitiyo haberim yok pc olmadığı için arada giricem artık şuanda
iiyim kızlar özledim valla :teytey:
herkese merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra nihayet girebildim,
kızlar ben dün gece çok fenalaştım, uykumdan mide ağrısı ile uyandım, inleye inleye tuvalete zor attım kendimi, 4-5 kez wc ye gittim mide bulantısından, çıkardım..
eşimle hemen acile gittik, doktor serum taktı, ama çok korkuyorum, serumu takan doktor kadın doğum uzmanına sorarak taktık dedi ama ben güvenemiyorum inşallah kızıma bişey olmaz
zaten hareketlerini 2-3 gündür neredeyse hissedemiyorum, arada bir pıp pıt oluyor ama o da tekme mi anlayamıyorum, doktora gidecektik bugün ama doktor izindeymiş haftaya kadar
neyse bu mide krampları bugün de devam ediyor, ne yapacağımı şaşırdım
acaba kızımın saçının çıkmasından mı yaşıyorum bu krampları başka bir nedeni olabilir mi?
ya ben de 2 -3 gündür hatta 1 haftadır kızımın hareketlerinde azalma görüyorum, inşallah bişey yoktur, doktora da gitmedik, gidemedik,çok korkuyorum yaa
ya ben de 2 -3 gündür hatta 1 haftadır kızımın hareketlerinde azalma görüyorum, inşallah bişey yoktur, doktora da gitmedik, gidemedik,çok korkuyorum yaa
Bu arada CGDMABKY almak istediğin arabanın resmini koyup fikirlerimizi sormuşsun ya .Doğruyu söylemek gerekirse bana bu tarz traveller kaba geliyor biraz bu şekilde kullanması da zor olur gibi sen en iyisi takılıp sökülebilen travellera bak onlar daha zarif Gitti gidiyor da var uygun fiyatlıları Britax römer yada Quinny
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?