selam kızlar keyifler yerindedir umarım sizlere bir fikir danışcam da katı meyva sıkacağı alacağım ama hangisi kaliteli bilmiyorum babam geçen yıllarda sinbo almıştı ama kesinlikle sıkmıyordu işe yaramaz bir şey çıktı geri iade etmek zorunda kalmıştı kullananlarınızdan tavsiyeler bekliyorum
selam kızlar keyifler yerindedir umarım sizlere bir fikir danışcam da katı meyva sıkacağı alacağım ama hangisi kaliteli bilmiyorum babam geçen yıllarda sinbo almıştı ama kesinlikle sıkmıyordu işe yaramaz bir şey çıktı geri iade etmek zorunda kalmıştı kullananlarınızdan tavsiyeler bekliyorum
ya kızlar koca fethıyede bı tane emzırme atletı satan yer yok ya ve ıc camasırı mağazalarının daha bole bır urunden haberlerı yok :)
ya kızlar koca fethıyede bı tane emzırme atletı satan yer yok ya ve ıc camasırı mağazalarının daha bole bır urunden haberlerı yok :)
dilekyazar valla ayakta olanlara allah kolaylık versin der oldum ben son haftada
yattık yerde bu kadar yorulup nefes nefese kalan kendimi gördükçe sizleri düşünüyorum
allah sizlere kolaylık versin
hele hala çalışanlara kat kat fazlasını
ya sormayın kızlar ya
burada oyalanmaya çalışıyorum
çarşamba ufaktan hazırlıklara başlayacağım
bu arada ayağa kalkma ve banyo olayını cuma gününe bıraktık
eşim benden panik
perşembe ayağa kalkarsan bir de suyun gelir ya da kanaman başlarsa gel riske atmayalım dedi
cuma nasılsa 6da kahvaltı edeceksin kahvaltıdan sonra banyonu yaparsın dedi
aslında bana da mantıklı geldi kızlar
çünkü geceleri inanılmaz sıcaklıyorum kan ter içinde kalıyorum sabah yine yıkanmamış gibi olurdum
bırakın geceleri gündüzleri de birdenbire sıcak basıyo her yanımdan ter fışkırıyor gerçi genelde bunu takiben bir kasılma yaşıyorum ama neyse az kaldı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?