merhabalar nasılsınız kızlar vdicim başınız sağolsun ailesine sabır versin mevlam kızlar bende yavaş yavaş temizliğe başlamak istiyorum anca yaparım çünki koltukları yıkamak istiyorum makinayla ama kururlarmı sizce bu havada evim doğal gazlı değil off okadar çok iş varki nasıl olucak bilmiyorum
kızlar benim bir şikayetim var, biliyorsunuz ben hala çalışıyorum, saat 7 de kalkıp işe gidiyorum saat 12 ye kadar herşey yolunda oluyor fakat saat 12 den sonra kızım rahmimden çıkacak gibi baskı yapıyor, adeta beni yürtümüyor, uzanınca geçiyor ama ayağa kalktığımda inanılmaz bir ağırlık baskı hissediyorum rahmimin alt kısmında, vajinal bölgem de sızlıyor bu sebeple, hergünüm böyle ağrılı geçmeye başldı, sizler de de yaşanıyor mu bu? yoksa erken doğum falan olabilir mi yaa...
akşamları yürüyüşe çıkamıyorum korkumdan.. hareketsiz kaldım yaa
bebek şekerimizin siparişini verdik bu arada kızlaaaarr
ayy çok heyecanlı yaaa
kapısını da süsletebilirim aynı firmaya, bedavaya yaparız dediler ama eşim görmemiş gibi oluruz dedi eşim abartmamı istemiyor sanırım
iyiyim canım saol,yani pek aklıma getirmeyip,düşünmemeye çalışıyorum,ordayken çok fena etkilendim çünkü,kaç gün elimi karnıma bile koyamadım kaptırmayayım kendimi diye ama şimdi geçti canım,bebişim için kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum.
vidicim en de iyisin dimi canım?gerçi ben bile aklıma geldikçe üzülüyorum.
Kızlar merhaba birinden duydum yazım dedim göğüs yaraları için ayva çekirdeğini biraz suyla bi cezvede kaynatıp koyulaşınca alıyomuşuz onu göğse sürmek gerekiyomuş kremden daha etkiliymiş eskiden öle yaparlarmış tabi şimdiden hafif hafif başlamak lazım önemli olan yara olmadan sürmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?