ya kızlar bu arada doğlagaz faturalarına baktım binadaki ağzım açık kaldı herkese 350 400 gelmiş bi bize 125 gelmiş oda hiç çamadık düşünün yaniii nedcez ya yandı bu milelt olmzi bu adrda bi kira parası valla yazık hani bide yaktığınla ısınsan gam yemicemmmm gene buz gene buz .en iisi çalışmakmış çalıştığın zaman saddecce akşamları 1de yakıyodum oda azıcık ılıtsın diye şimdi evdeyimm heralde hiç yataktan çıkmamak laızm kızlar allah yardımcısı olsun milletinnnn yazık ya
vallahi bizim burada da ufo kullanıyoruz, bakalım fatura kaç para gelecek, biz d eçok merak ediyoruz, biliyorsunuz elektiriğe de çok zam geldi, 100 den fazla bekliyoruz ya bakalım ne olacak
kızlar ben bugün resmen bittim ağlayacaktım nerdeyse, Allahım çıkış zili çalsa da kendimi eve bir atabilsem diye dakikaları saydım, inanılmaz ağrı yaşadım bugün, artık taşıyamıyorum kızımı yaa, çok ağır geliyor
son ders beden eğitimiydi de neyseki, öğretmenler odasındaki iki koltuğu birleştirip uzandım da anca kendime geldim
smsylow canım önerin çok haklı ancak, 2 hafta daha dayanayım diyorum, ünkü bu izinler bana doğum sonrası çok lazım, kızım için dayanıyorum inan
hafatsonuna da seminer görevi veirldi malesef, sabah saat 9 dan 1, 30 a kadar, nasıl dayanacağım bileiyorum,oofff yaaa ben haftasonunu iple çekiyordum oysaa, çok canım sıkıldı, valilik görevlendirmeseydi gitmeyecektim ama mecburen katılmalıyım artık
canım bizde bebiş için ufo aldık bu ay onu da kullandık klimamızıda kullandık faturadün geldi 114 ytl beklediğim gibi geldi bebişler olunca tabi bu 180 200 olur bence...
Cimcimecim ne güzelmiş orasıyaaa ebeler demek aldıkların tammı uygunmu ona bile bakıyorlar valla bravo şanslısın canım suda doğumla ilgili bir yazı okumuştum. site pek tavsiye etmiyordu. bulursam yazarım buraya canım daha doğrusu bir avantajı olmuyor gibi yazmış ne kadar doğru bilmiyorum canım hayırlısı ne ise o olsun.
Çatlaklarınızdan kurtulabilirsiniz
Vücut çatlaklarının oluşmasını önlemek, tedavi etmekten daha kolaydır.
Kadınların baş belası çatlakların oluşmasını engellemek aslında çok zor değil... Bütün rahatsızlıklarda olduğu gibi, vücut çatlaklarının da oluşmasını önlemek, tedavi etmekten daha kolaydır. Bunun için de öncelikle cildin elastikiyetinin sağlanması gerekir. Çatlakların oluşmasını engellemek için:
* Kısa zamanda aşırı kilo alıp vermekten kaçının. Cilt, vücuttaki yağ miktarının artıp azalmasıyla birlikte aynı hızda esnemeyi başaramadığı için yıpranır ve çatlaklar oluşur.
* Cildin elastikiyetini kazanması ve koruması için çaba sarf edin. Bu amaçla yumuşatıcı yağlar, A, E ve F vitamini, kolajen, elastin ve hyalüranik asit yönünden zengin çatlak giderici kozmetik ürünleri düzenli olarak kullanmayı alışkanlık haline getirin.
* Çok dar giysiler giymemeye özen gösterin. Bu tür giysiler kan dolaşımını güçleştirerek cilde gereken oksijenin sağlanmasını engeller. Oksijen almayan cilt, yeteri kadar beslenemediği için daha kolay yıpranır ve deformasyona uğrar.
iyi akşamlar kızlar,
ben bugün akşama kadar yattım biliomusunuz,sadece kahvaltı için yataktan çıktım ve kahvaltıdan yarım saat sonra falan tekrar yattım.üstelik inanılmaz bi şeklide uyudumda,az önce eşim aradı bişiy lazımmı diye ona uyandım.
ama bugün ilk kalktığımda belliydi böyle olacağı hiç biyerimi oynatamıyordum ağrıdan,elim ayağım kımıldamıyordu.bide güzel kalkamıom diye yatağın içinde başladım ağlamaya,çok sinirlerim bozuldu( ama şimdi iyiyim uyku ilaç gibi geldi,heralde bu gece sabahlarım artık.
bu arada ssaslandan hbr yok sanırım,umarım bebişte oda iyidir.
cnm hasta falanmısın yoksa yorgunluktanmı uyudun bu kadar
kızlar SSASLANın hastanesini aradım konuştum kendisiyle:lepi:,bebiş gayet iyiymiş 2970 gr doğmuş,küvöze falan gerek kalmamış yanındaymış şimdihihoyyyt seside gayet iyi geliyordu,ama henüz ayağa kalkamamış epidurlein etkisi yavaş yavaş geçiyor,dikiş yerlerim hafiften acımaya başladı dedi.fotoğraf için fırsat bulamamışlar daha, hepinize çok çok selam söyledi.
ayyy nasıl heycanlandım konuşunca bilseniz,darısı hepimizin başına artık
kızlar SSASLANın hastanesini aradım konuştum kendisiyle:lepi:,bebiş gayet iyiymiş 2970 gr doğmuş,küvöze falan gerek kalmamış yanındaymış şimdihihoyyyt seside gayet iyi geliyordu,ama henüz ayağa kalkamamış epidurlein etkisi yavaş yavaş geçiyor,dikiş yerlerim hafiften acımaya başladı dedi.fotoğraf için fırsat bulamamışlar daha, hepinize çok çok selam söyledi.
ayyy nasıl heycanlandım konuşunca bilseniz,darısı hepimizin başına artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?