kızlar sorularım bitmedi gitti bugün..bu arada isim okumanın duası var mı? daha cevap alamadım bu soruya..yeni soru şu..akika kurbanı hakkında fikri ve detaylı bilgisi olan var mı? biliyorsunuz evlat için şükür kurbanı akika...ama ne zaman kesilir, nasıl kesilir...kesilen et yense olur mu? hiçbir fikrim yok..internette de değişik bilgiler var..aranızda bu konuyu bilen var mı????
kızlar sorularım bitmedi gitti bugün..bu arada isim okumanın duası var mı? daha cevap alamadım bu soruya..yeni soru şu..akika kurbanı hakkında fikri ve detaylı bilgisi olan var mı? biliyorsunuz evlat için şükür kurbanı akika...ama ne zaman kesilir, nasıl kesilir...kesilen et yense olur mu? hiçbir fikrim yok..internette de değişik bilgiler var..aranızda bu konuyu bilen var mı????
kızlar c.tesi günü nst ye girdim ve ufak ağrıların sancıların var dedi doktorum...doğum yapmış anneler bu ağrılar hani regl ağrıları olur ya o şekilde di mi çünkü benim sabah uyanınca bu ağrıyla uyanıyorum gündüzleri arada yapıo..akşamları belli saatte yine ağrım oluyo..ama tabi ben bu ağrının tadını şeklini bilmediğim için acaba o mu diyorum..suyum da azaldığı için hep tedirgin halde bekliyorum ewde...sanırsam ben de ocak annesi olcam...
benim ufaklık şuan için biberonu aldığı takdirde taburcu edeceklerini söyledi doktor teyzesi...
ama benim tembel oğlum oksijen tüpsüz biberonu bile almakda zorlanıyor bu sürecide biraz uzatıyor
şu biberonu alırsa eve getireceğim allahın izniyle...
bizlerden dualarını esirgemeyen herkese binlerce teşekkürlerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?