meraba kizlar saolun desteginiz icin anca geldik ewe ,islerimizi halettik bizim tahmin ettigimizden cok cok kolay gecti :)))
sibellas cnm massallah bebisine cok cok tatli rabbim onu nazarlardan korusun Anali babali büyütmek naspi etsin ins.
bebisimkayra cnmmmmm inanmiyorumm yaaaaaa nasil heyecanlandim sag saglim al bebisini kucagina ins. :))))[/QUOTE
mrb.canım umarım iyisindir,sevindim işlerini halletmene...yeterki kendini sıkma...:1hug:
Selam hamişler ve hamiş kalmak isteyenler :)))
Sibel çok tatlı bebeğin allah bağışlasın ne kadar güzel 41 kere maşallah allah nazarlardan korusun .
Cimcime gözünüz aydın 1 yıl daha rahatsınız yani süper valla
Bebişimkayra ay nasıl heyecanlısındır şimdi böyle atrih gün belli olduğu zamanları görecekmiyiz bizde sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Benimde yarın randevum bakalım nasıl geçicek neler söyleyecek
şu şekerli su meselesini ben de yeni okudum keşke daha önce baksaymışım denerdim. biz ilk 12'yken yatırdık ertesi gün düşmüştü çıkardık ama şimdi 17 olmuş. yine aldılar. ya bi de şüpheye düşüyorum doğum yaptığım hastanede yatıyor özel zaten. geceliği 2 milyar. özel sigortada yenidoğanda geçmiyo. her doğanı nerdeyse alıyolar 1 gece. eşime başka yere gidelim dedik çoğumuzdan kıymetli değil bişey diyor. haklı tabi ama netten arraştırıyorum şimdi çoğunun doktoruda evde sık sık emzirin atar demiş. süt sağıyorum şimdi eşim 3 saatte bir götürüp bırakıyo ama üzüntüden azalmış hemen. napıcağımı şaşırdım inan.
kızlar ben de size minik kuzumun resmini gönderiyorum. umarım başarırım.
şu şekerli su meselesini ben de yeni okudum keşke daha önce baksaymışım denerdim. biz ilk 12'yken yatırdık ertesi gün düşmüştü çıkardık ama şimdi 17 olmuş. yine aldılar. ya bi de şüpheye düşüyorum doğum yaptığım hastanede yatıyor özel zaten. geceliği 2 milyar. özel sigortada yenidoğanda geçmiyo. her doğanı nerdeyse alıyolar 1 gece. eşime başka yere gidelim dedik çoğumuzdan kıymetli değil bişey diyor. haklı tabi ama netten arraştırıyorum şimdi çoğunun doktoruda evde sık sık emzirin atar demiş. süt sağıyorum şimdi eşim 3 saatte bir götürüp bırakıyo ama üzüntüden azalmış hemen. napıcağımı şaşırdım inan.
kızlarr..
Allah'a şükür oğlumu sabah çıkardık hastaneden. ama sabah olmadı hiç bana. heralde şu an sarılık ile ilgili bir kitap yazabilirim.) gerçekten yenidoğan ünitesindeki bebekleri görünce insan bi yandan da kendi haline dua ediyor. aman son ana kadar dikkatlice davranın iyice beslenin bebeğiniz zamanında sağlıkla doğsun. küvezde kalan o kadar çok çocuk var ki.
S.ASLAN şu kızlar tek tek doğursada artık bizde deneyimlerimizle hava yapsak dimi şunlara)))))))))))
mama konusunda haklısın ben de kastım çok yok emziricem diye ama şimdi paşa paşa koltuğumun altında bi kutu mama eve geldim. artık iyi olsunda napalım keseriz tekrar.
sibellasçım oğluşun çok tatlı maşallah, allah analı babalı büyütsün ve umarım en kısa sürede iyileşir.ben de 36 hafta 4 günlük hamileyim ve bi oğlum olacak inşallah.Ankara'da yaşıyorum ve sen de Ankara'da yaşadığın için hangi hastanede doğum yaptığını soracaktım ve memnun musun?Ben medicanayı düşünüyorum şimdilik ama belli olmaz tabi.Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?