mrb kızlar ne zamandır giremiyorum çünkü 22.01.2009 tarihinde oğlum acele ederek doğdu.sezeryanla 3.kilo 50 cm olarak doğdu oğlum.
mrb kızlar ne zamandır giremiyorum çünkü 22.01.2009 tarihinde oğlum acele ederek doğdu.sezeryanla 3.kilo 50 cm olarak doğdu oğlum.
Ships Baby Emzirme Atleti
bu değilmi canım L de büyük gelmesin sonuçta atlette burda en yüksek beden terreddüt ettim yani çok geniş değilim ki m de küçük gelirse:)
canlarim günaydinnn ,nasilsiniz bakalim
benim bir haftadir karnim agriyor cok hafif bi agri hani sanki reglim gelicekmis gibi
durum böyle olunca hicde bisey yapasim gelmiyor uzaniyorum ama cok bi fayda etmiyor
dün sicak bi banyo yapiyim dedim biraz iyi geldi ama sabah gene migde bulantisi ve hafif bi karin agrisiyla uyandim
bu agrilara karsi siz neler yapiyorsunuz ?
Maşallah canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.mrb kızlar ne zamandır giremiyorum çünkü 22.01.2009 tarihinde oğlum acele ederek doğdu.sezeryanla 3.kilo 50 cm olarak doğdu oğlum.
slm arkadaslar ben bugun kendımden nefret ettım...yaa 1 haftada 3.5 kılo aldım ve bıle bıle yemek yıyorum hatta ne bulursam yıyorum ımdaaaattttttttt 20 kılo oldu ben napıcamm nasıl verıcem bu kıloları ve kılo takıntısı bı kız olarak nasılda sevıyorum ıncecık olmayı
cimcime iç sen çayları bidonla sonra sancım var deklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?