2009 şubat annesi olup tekrar hamile kalanlar??

uzumbugusu

Siyah İnci'm...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
2.873
3.769
698
Kilis
Ewet ben tekrar hamileyim benim gibi hamile olan başka arkadaşlar varmı çok merak ediyorum..???

eski nickim ASİMAİ

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

hayırlı olsun canım , Allah hayırlı doğumlar nasip etsin ,benim için çok erken henüz, ben arayı baya bir açmayı düşünüyorum arkadaşlardan da hamile olan var mı hiç bir bilgim yok açıkçası.

Çok teşekkür ederim amin..

Bende uzun bi süre düşünmüyodum ama oldu.öğrenince kendimi kötü hissetsemde bu sadece 1 saat sürdü ve şoku atlatınca çok mutlu oldum..Hatta şuan uyuyamıyorum bile: )

canım çok sevindim senin adına allah hayırlısını versin.bu dokuz aylık dönemde bizim afacanlarda sanırım biraz yapmadan etmeden anlarlar rahat edersin.bizden hamile olan yok yani burda ki 2009 şubat ennelerinden ama çalışmasına girenler var:))) ben şuan düşünmüyorum ilerdede bilmiyorum neler olur.seni tekrar kutluyorum canım...

İnşallah cnm ...

Benimki biraz fazla kuduruk zaten nasıl olacak bilmiyorum..Allah yardımcım olsun: ) Çok merak ettim kimler acaba hamile kalmak isteyenler..2009 şubat anneleri başlığından takip ediyim ben iyisi: )

canım biz artık face de takılıyoruz istersen sende katıl bize şuan sümeyye düşünüyor ikinci bebeği nicki ranuna

Son düzenleme:
hayırlı olsun seni biraz yorabilir ama ikisi birden büyür gider ben 5 yaş civarı düşünüyorum tabi bu arada plan dışı olursa Allah'tan der doğururum

hayırlı olsun öncelikle inşlalah sağsağlim kucağına alırsın
bende henüz düşünmeyenlerdenim hatta uzun bir süre
şu anda kızıma vakit ayıramıyorum ikinci bir bebek ona büyük
haksızlık olur gibi geliyor

hayırlı olsun canım 2 bebeğin işallah hayırlısıyla kucağına alırsın
benimde şimdilik bişi yok bazen olsun artık diyorum bazen daha erken diyorum yani kararsızım hayırlısı olsun bakaım

hayırlı olsun ..bende şubat 2009 annesiyim bir oğlum var ve birkaç yıl daha düşünmeme rağmen olunca bişey yapmadım Rabbim hayırlsını versin deyip devam ettim ..şuan 13+5 im..senin ne kadarlık oldu?

hayırlı olsun ..bende şubat 2009 annesiyim bir oğlum var ve birkaç yıl daha düşünmeme rağmen olunca bişey yapmadım Rabbim hayırlsını versin deyip devam ettim ..şuan 13+5 im..senin ne kadarlık oldu?

Yeni gördüm msjınızı..Ben 1 ay önce düşük yaptım..

Allah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah..

Ewet ben tekrar hamileyim benim gibi hamile olan başka arkadaşlar varmı çok merak ediyorum..???

eski nickim ASİMAİ

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

sevgili feryal: msjını yeni gördüm... doğum yaptınmı? çok merak ediyorum. bende 2009 şubat annesiyim ve yarın nasipse 2. bebeğimi kucağıma alıcam inş. önceleri bende çok üzüldüm. çünkü ilk bebeğim tedavi ile oldu ve ona aşırı bağlandım. bunda sanki ilkine ihanet etmişim gibi geldi. inan hala nasıl yapıcam nasıl olucak diye düşünmeden edemiyorum. ne güzel sen hemen kabullenmişsin ve çok mutlusun.keşke bende öle olsam. neyse tüm arkadaşlarımdan dua bekliyorum... gerçekten çok ihtiyacım vaaaar..

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..Neden ihanet etmiş gibi olasınız ki..İkiside sizin yavrunuz..Erken oldu falan diye düşünmeyin...Hamile kaldıktan sonra boşuna üzülmenin nasıl olacak diye düşünmenin kendinizi üzmenin hiç bi anlamı yok..Sadece keyfini çıkarın.

Ben düşük yaptım eylül ayında ve ilk hamile kaldıgımı öğrendiğimde üzüldüğüm aklım geldi kendimden çok utandım..Uzun bi sürede kendime gelemedim..Allah hayırlı ewlatlar versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…