- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
İlsucummm, stardustcımmm cok teşekkür ederim kıslarr, bu ayda olurmus ani tansiyon değişimleri, sizlerde cok dikkat edin, ani hareketler yapmayın benim gibi, bir küçücük pandacık gibi ordan oraya atarsam kendimi olcaı bu olur, hala heidi gibi geziyorum orada lalalalaa diye hoplaya zıplaya, karnım guluk guluk ediyo kaydirigubbakcemile3
bendeki tansiyon değişikliğini söyliiim mi sana tatlım .. dün gereksiz bir şeye çok sinirlendim , öyle böyle değil .. sonra naapıyorsun sen tansiyonun fırlayacak , zaten hep yüksek tansiyonla geziyorsun dedim ve merak edip evdeki elektronik aletle ölçtüm 15-7,5 çıktı :1shok: 1-2 saat sonra 13e düştü , akşam kontrolümüz vardı 11-e 7ydi nihayet :Saruboceq:
kontrol demişken ondan bahsetmemişimmmmmmmmmmmm delikafadulden
oğluşumun maymunluğu üzerindeydi , yüzünü göstermedi , bi ara eliyle yüzünü sevdi , profilden gördük , sonra küçük tosbaaam kapattı koluyla yüzünü , hepten göremedik kaydirigubbakcemile3
protein ağırlıklı beslenecekmişim , haftada yarım kilo kıymayı/et sadece ben yiyecekmişim.. günde 1 yumurta ( o zaten fixti kahvaltımda ) .. sütü yarım lt içiyordum , iyi dedi ..
27 cm-560 gr olmuş paşacan