- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
burda herhalde çoğunluğunuzun ilk bebeği arkadaşlar hepinizin içi kıpır kıpır.Allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucaklamamızı nasip etsin inş.
evet canım benim ilk ve 4 yıl süren yoğun mücadelelerden - tedavilerden ve karı-koca geçirdiğimiz bir dizi ameliyatlardan sonra mucizemizin benimle kaldığını öğrendik

her hamilelik haberi ayrı bir güzel ve bir mucize sonuçta ama ilk olunca daha bir anlamlı ve özel mi oluyor acaba , bunu en iyi bilenlerdensin sanırım ikinci kez hamile kalan bir anne olarak yerimseniben
acaba reflü olabilir misin yada yediklerin gaz yapıcı şeylerse ondan da olabilir . ha bir de bebiş büyüdükçe hacmi de büyüyor ve mideye yaptığı baskı artıyormuş ya o yüzden midende rahatsızlık hissediyor olabilirsin ..çok rahatsız hissedersen metsi ( gaz giderici ) , rennie ( mide rahatlatıcı ) hap-şurup veriyor dr.lar , bi dr.una danış istersen bu konuyu yerimsenibencanım sanada geçmiş olsun..dikkat et ...tatlım midem kötülüyor bi huzursuzluk bi ağırlık anlam veremiyorum...
eğer kafalarında çıkarma gibi bir düşünce yoksa.haziran 5ine kadar çalışmayı düşünüyorum.sonra çıkıcam işte izine.2-3 ayda ücretsiz izin kullanıcam.zaten raporluyken çıkaramazlar.ücretsiz izin kullanıcam zaman çıkarırlarsada kendileri bilir.belkide ben kuruntuı yapıyorum bilmiyorum.hassas oluyoruz ya bu durumlarda.bakalım canım hayırlısı.ama t6akmıyorum artık.2 gün taktım eee be dedim sen salakmısın kızım.boşverrrrrrrrr
en iyisini yapmışsın boş vermeli bazen kaydirigubbakcemile5
şu resmi bi bulayım taratıp yazıcıda ekliicem , hangi resmi diceksin dimi yerimseniben
zuzuuum hiç sorma bende kara kara düşünüyorum.
ayrıca etten tiksindiğini söylemişsin ben vejeteryanım balık dışında et yiyemiyorum
kurubaklagillerde protein yönünden zengin istersen onlardan da ye
canım haklısın baklagiller de protein deposu ama gaz yapıcı özellikleri olnlar da var , bu kez kabusa dönüşeiliyor .. mesela mercimek bende hamilelik döneminde müthiş gaz yapıyor halbuki önceleri ne çok severek yerdim .. bunun yanı sıra nohutu daha rahat yiyebiliyorum .. deneme yanılma yöntemiyle en rahat yiyebileceğiniz baklagilleri pişirirseniz daha rahat geçer öğün sonralarınız , bir tavsiye